З наркоманією треба не боротись, а працювати

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Філософ
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча
Контактна інформація:

З наркоманією треба не боротись, а працювати

Повідомлення Філософ »

Banzai
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення Banzai »

сразу возникла мысль о том что если не можеш что-либо предотвратить или прекратить - то ето необходимо возглавить!
тоесть сабжект напоминает призыв замутить свою месную филию нарко кортеля - и заниматься например благотворительность - детям  -канхветы , нарикам - дозу (в одноразовом шприце , с точной дозировкой , и витаминами  :twisted: )

хотя если говорить о радикальных мерах - я бы пособирал всех нариков в кучу огородил бы поле высоким забором . дал бы им лопаты , и семян для дури - пушай копают сеют курют скока влезет) и всех желающих туды бы запускал - а школьнегоф - дабравольно-принудительно - как когдато на екскурсию в армию водили!! :twisted: - помню сам глядел на "доблесных" бойцов в полном ахуе и думал о том как в институте буду грызть гранит.... (хрен два конечно... весьма скоро сам сидел в соседней казарме :roll: ) но согласитесь кучка нариков в спец заведении со свободным входом и закрытым выходом была бы более впечатляющим зрелищем!!!

с другой стороны наркомания  - всегда есть и будет проблемой мотивации и социальной адаптации индивидуума - и не важно о чем мы говорим - о алкоголизьме, о плане, или о шприце (да и сигареты туда же стоит причислить смело) если чел потерял себя, не нашел хоть какой-то "ниши" для себя - то один раз дунув дури - он найдет себе бога , цель и смысл жизни - больше вы ему нихрена не докажите и не объясните покуда он сам не поймет ето сидя на героине - но будет поздно что-то менять , да он и не захочет и не сможет ето зделать

зы комп наверное тоже наркота - я вот иногда стараюсь (или обстоятельства заставляют) на некоторое время пожить вне етой железки - интересные ефекты скажу я вам! появляютцца мысли желания , резкость в глазах и огонь в заднице  :evil:
другими словами жизнь есть наркотик - главное вычислить дозу - получается далеко не у всех ....  :cry:
Благодаря деятельности Удаффа неграмотных и ограниченных детей теперь называют не дебилами, а контркультурными писателями.
Зображення
nity
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення nity »

З наркоманією боряться ще й рекламою, так наприклад в Києві дуже багато плакатів "Мамо, чому я урод", "Мамо, чому я помер", але до кінця цього тижня вони повинні бути зняті, тому що це образливо! Автори цієї реклами вже вибачились....
Я взагалі дивуюсь як можна було таке допустити! Я хоч і не належу до тих людей, котрих це ображає, але мені всеодно неприємно коли бачу ці чорні плакати. Я вважаю що з наркоманією треба боротись, але не такими методами
Філософ
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Контактна інформація:

Повідомлення Філософ »

nity писав: З наркоманією боряться ще й рекламою, так наприклад в Києві дуже багато плакатів "Мамо, чому я урод", "Мамо, чому я помер", але до кінця цього тижня вони повинні бути зняті, тому що це образливо! Автори цієї реклами вже вибачились....
Я взагалі дивуюсь як можна було таке допустити! Я хоч і не належу до тих людей, котрих це ображає, але мені всеодно неприємно коли бачу ці чорні плакати. Я вважаю що з наркоманією треба боротись, але не такими методами

А якими методами?
Якшо тебе Мінздрав попередив, то, скажи чесно, ти зразу кинеш палити, пити???

Там написано порівняння про гангрену....
keepo
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення keepo »

nity, а я думаю, що це краще. І ролики крутити по типу тих, які штунди привозять. Про наркоманів - хай народ знає що і як з ними буде. Те ж і з цигарками - на пів пачки "портрет" ракової пухлини горла, або язика, або легень... а на плакатах не писати "мінздрав..." а просто біля кожного вішати меньший, але з тимиж фотками хворих... + дим під мікроскопом і ще багато різних подібних речей...
Повір мені, коли людина подивиться 100 раз на гарний плакат цигарок а потім на те, що від них буває - куріння стане для неї накшталт самовбивства :)
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/
nity
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення nity »

Доречі мінюст придумав нові "лозунги" які будуть розміщуватись на пачках цигарок. Він зупинився на шести таких попередженнях: "Куренье во время беремености вредит вашему ребенку", "Табачный дым вредит здоровью тех, кто вас окружает", "Куренье вызывает зависимость, не начинайте курить!", "Куренье вызывает импотенцию", "Защитите детей: не позволяйте им дышать вашим дымом", "Курильщики умирают рано". А ще мінюст розробив законопроект згідно якого попередження про шкоду куріння медичного характеру повинна займати не менше 30% площі зовнішньої поверхні одної з сторін упаковки тютюнових виробів.
nity
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення nity »

Філософ, така реклама ображає дітей наркоманів, а не самих наркоманів! А діти ні в чому не винні!
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

на російській мові чи на українській? Взагалі треба давно це зробити + заборонити по ТБ і на бігбордах рекламу тютюну і алкоголю. А то що не спорт-змагання по ТБ, то спонсор - торгова марка горілки. Мало того, що показують рекламу, то ще й коментатор повторює кілька раз, що з горілкою класно жити.  :(
nity
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення nity »

Black, я думаю що на українській, то просто публікація в газеті була російською і вони напевно переклали.
keepo
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення keepo »

В Луцьку давно заборона на рекламу акоголю і табачних виробів на вулицях. Просто всі на неї ложать...
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/
nity
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення nity »

Ложать, бо знають що за це їм нічого не буде. А от якби нормально штрафанули, то більше такого не робили б
Alexandoros
Спамер
Спамер

Повідомлення Alexandoros »

nity писав: Ложать, бо знають що за це їм нічого не буде. А от якби нормально штрафанули, то більше такого не робили б

Їх і так штрафують, втіхаря, і не в ту казну.
Філософ
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Контактна інформація:

Повідомлення Філософ »

nity писав: Філософ, така реклама ображає дітей наркоманів, а не самих наркоманів! А діти ні в чому не винні!

1. Як казав один древній мудрець - Невинних немає!. Про це мовить й Біблія.
2. У антирекламі чітко написано "У НАРКОМАНІВ НЕМАЄ ЗДОРОВИХ ДІТЕЙ". Про колишніх наріків там не йде мова.
nity
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення nity »

Філософ на це можна дивитись з різних сторін. Всеодно я вважаю, що така реклама образлива, навіть для мене, як для людини яка немає наркозалежності.
Філософ
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Контактна інформація:

Повідомлення Філософ »

nity писав: Філософ на це можна дивитись з різних сторін. Всеодно я вважаю, що така реклама образлива, навіть для мене, як для людини яка немає наркозалежності.

Скільки людей, стільки думок. :wink:
Відповісти