Підключайте коханих! «Чудова пара» – справжній подарунок від МТС всім, хто закоханий!
Купуйте спеціальний подарунковий комплект, що складається з двох стартових пакетів з послідовними, легкими для запам’ятовування номерами, і розмовляйте між собою за супертарифом – 0 гривень за хвилину.
Для підключення до тарифу МТС Чудова пара активуйте стартові пакети, які входять до подарункового комплекту, до 31 березня 2008 року.
Користуючись тарифом МТС Чудова пара, Ви можете телефонувати на номери найбільшої об’єднаної мережі МТС та JEANS по 3 копійки за хвилину після першої хвилини розмови. Перша хвилина дзвінка – 10 копійок.
Дзвінки на міські номери та номери інших мобільних операторів по Україні – всього 50 копійок за хвилину після першої хвилини розмови. Перша хвилина дзвінка – 95 копійок.
А дзвінки на номер послуги Моя Сім’я – 0 копійок за хвилину! Тариф діє перші 10 хвилин кожного дзвінка. Після 10-ї хвилини вартість хвилини розмови – 5 копійок.
Кожен з двох номерів подарункового комплекту автоматично встановлений для іншого як номер послуги Моя Сім’я.