МТС-Україна

Обговорюємо якість зв'язку, акції, новини, тарифи українських операторів.

Модератор: Саня

flip1715
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Re: МТС-Україна

Повідомлення flip1715 »

А як вам Таке :

Підключайте коханих! «Чудова пара» – справжній подарунок від МТС всім, хто закоханий!
Купуйте спеціальний подарунковий комплект, що складається з двох стартових пакетів з послідовними, легкими для запам’ятовування номерами, і розмовляйте між собою за супертарифом – 0 гривень за хвилину.

Для підключення до тарифу МТС Чудова пара активуйте стартові пакети, які входять до подарункового комплекту, до 31 березня 2008 року.

Користуючись тарифом МТС Чудова пара, Ви можете телефонувати на номери найбільшої об’єднаної мережі МТС та JEANS по 3 копійки за хвилину після першої хвилини розмови. Перша хвилина дзвінка – 10 копійок.

Дзвінки на міські номери та номери інших мобільних операторів по Україні – всього 50 копійок за хвилину після першої хвилини розмови. Перша хвилина дзвінка – 95 копійок.

А дзвінки на номер послуги Моя Сім’я – 0 копійок за хвилину! Тариф діє перші 10 хвилин кожного дзвінка. Після 10-ї хвилини вартість хвилини розмови – 5 копійок.

Кожен з двох номерів подарункового комплекту автоматично встановлений для іншого як номер послуги Моя Сім’я.
buxter
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення buxter »

Той самий МТС перший, тільки помножений на два і підсолоджений безплатними розмовами з одним номером. Нічого екстраординарного.
Orchid
Частий гість
Частий гість
Стать: жіноча

Повідомлення Orchid »

black писав:ці гроші в тебе на рахунку, а не знімаються як абонплата...
ну і що що на рахунку, а якщо мені не треба, щоб вони весь час накопичувалися, вже якщо робите безкоштовно, то не робіть людей щасливими за рахунок передзвонювання постійного і поповнення щомісячного. Все одно не будеш як зомбі 1 числа йти купувати ваучер і поповнювати, будеш говорити, поки на так званій відсутності ПЗС всі гроші не витратиш.
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

скидаєш знайомому і забираєш в нього готівкою. В чому проблема? Але думаю, що 25 грн за місяць виговорити можна, так само як і дозволити потратити таку суму в місяць на звязок. Ви хотіли, щоб дзвінки в Лайфі були безкоштовно взагалі? А як тоді заробляти? Оператор і так в збитках, ще кредити не повиплачував. :D
Раніше треба було поповнювати УМЗ і Київстар постійно. 30 грн на 30 днів, 60 на 60 днів продовжувався термін дії. І всі були задоволені.
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Оператор мобильной связи «МТС-Украина» сообщил о внедрении технологии EDGE на всей территории Украины.

Технология EDGE позволяет значительно расширить возможности использования мобильного интернета, сервисов WAP и MMS, благодаря увеличению скорости передачи данных до 384 Кбит/сек, что в несколько раз превышает скорость передачи данных по технологии GPRS.

«МТС стала первым оператором сотовой связи в Украине, внедрившим технологию EDGE по всей стране. Это позволит предложить нашим абонентам новый уровень качества и удобства пользования такими услугами, как мобильный доступ в интернет, Online TV, WAP и MMS, – отметил генеральный директор «МТС-Украины» Андрей Дубовсков. – В рамках стратегии развития МТС на Украине, в этом году мы продолжим реализацию программ по улучшению качества связи, расширению зоны покрытия сети, модернизации сетевого оборудования».

http://telecom.cnews.ru/news/line/index ... /06/286805
flip1715
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення flip1715 »

ну цікаво як то буде працювати. їжачок все таки - непогана тєма, ( якщо канали не загружені звісно....) ....хоча я більше б хотів покористуватися Коннектом
Orchid
Частий гість
Частий гість
Стать: жіноча

Повідомлення Orchid »

black писав:скидаєш знайомому і забираєш в нього готівкою. В чому проблема? Але думаю, що 25 грн за місяць виговорити можна, так само як і дозволити потратити таку суму в місяць на звязок. Ви хотіли, щоб дзвінки в Лайфі були безкоштовно взагалі? А як тоді заробляти? Оператор і так в збитках, ще кредити не повиплачував. :D
Раніше треба було поповнювати УМЗ і Київстар постійно. 30 грн на 30 днів, 60 на 60 днів продовжувався термін дії. І всі були задоволені.
Якщо чесно, то я веду сімейний бюджет і в мене йде на зв'язок набагато більше ніж 25 грн. 25 грн. можливо і не проговорюються за місяць, але я ще тримаю карточку МТС без якої я не можу. Вона є більш надійною, і якщо мені терміново потрібно прийняти дзвінок із закордону, то мене яйце ще ні разу не підводило. Плюс смс за кордон – надійно і недорого.
flip1715
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення flip1715 »

яйця занялися кодеками нарешті.....ось, попалось:

В рамках программы повышения качества связи, МТС-Украина активировала звуковые кодеки EFR1 на всех BSS Alcatel и более чем на половине BSS2 Siemens. Также инженеры МТС-Украина приступили к активации в своей сети кодеков AMR3, первый этап которой будет завершен до конца месяца.

http://www.pre-paid.com.ua/content/view/2266/30/
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Раніше воно було можливе, але нам його тупо вимкнули :lol:
buxter
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення buxter »

Не відчуваю різниці. Напевне в Київ на нові кодеки вже давно перевели, тре буде якось за місто виїхати, провірити.
Brims
Новачок
Новачок

Повідомлення Brims »

Кстати у МТС самый нормальный интернет среди всех операторов. У них для GPRS по крайней мере скорость близка к заявленной для этого стандарта. А вот у КС неуверен.
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

Я не відчував проблем з GPRS у Київстар. Швидкість нормальна, обривів, пропадань не помічав.
Зараз брат регулярно користуються GPRS на цьому операторі - задоволений.
flip1715
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення flip1715 »

Ну вже хіба аж дуже багато народу, то бувають перегрузки, а так в загальному - цілком номальна якість як на такі ціни....все таки в мобільному інтернеті умсі мають найкращі позиції, принаймні наразі
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Користувався і тим і тим. Якість нормальна, обіцяної швидкості правда не ті і не ті не дають... Скайп з відео по еджу не вигрібає. Хоч повинно вистачати такого каналу цілком.
flip1715
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення flip1715 »

А без відео? повинно би вистачати....просто народу багатезно, ось швидкіясть і паде, хоча для повноцінного сьорфінга цілком вистачає
Відповісти