Ну шо тим дівкам в житті потрібно?...

Романтика, флірт, кохання, секс... Все про відносини між чоловіком і жінкою.

Модератор: Саня

erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

Саня писав: Також мене добиває наедекватна реакція дівчат на критику. Зробив зауваження - ворог №1. На мою думку, зауваення нам допомагають ставати кращими. Їх потрібно сприймати спокійно, не пінитися.

Ну, зуваження бувають різні..... Можна одне і теж сказати зовсім по-різному! А хлопці, до речі, теж не вміють сприймати критику!
Саня писав: P.S. На продовження викладеної вище тези:
Одна й та ж сама дія по відношенню до чоловіка і до жінки призводить до протилежних результатів.
Чоловіка вмий, причеши - і він зразу буде виглядати молодішим, свіжішім, бадьорішим.
А вмий жінку.... Отож то й воно.

:lol: :lol: :lol:
Саня писав: На жаль, дуже рідко обгрунтовують свою думку. Для мене будь-яка теза без аргументів нічого не варта. Існує певний набір аксіом, які я готовий сприймати беззаперечно. А все те, що до них не вкладається, має бути підтверджене.

Тут грає роль склад розуму жінки. В нас (в більшості) він гуманітарний. Ти не пробував поговорити з дівчиною-математиком? :wink:
Саня писав: Загалом в мене складається враження, що хлопці і дівчата спілкуються одними словами, але на різних мовах. Ми вкладаємо різний зміст в ті самі ж слова. Одна й та ж сама фраза, сказана хлопцю і сказана дівчині може призвести до діаметральтно протилежної рекції.

ППКС. По-моєму, це і є головна проблема!
Взагалі-то я ангел... але крила в хімчистці, а німб на підзарядці :wink:
erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

Саня писав: Вимоги у дівчат досить скромні (принаймі, за їхніми ж словами). Однак, скажіть, будь-ласка, що потрібно зробити чоловікові, щоб жінка почувалася коханою, розумною, бажаною, гарною... ?
Я розумію, що все це досить індивідуально, а все ж таки???

Для мене наприклад головне щирість (відсутність брехні!). Можна зрозуміти все, крім брехні. Ще ІНКОЛИ хочеться маленький подарунок-квіточку просто так, без приводу.[/i]
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

Жінка-математик? не вірю не буває таких.
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

black писав: І взагалі, коли є компанія, в якій присутні жінки я себе не почуваю так вільно, як в чоловічій компанії, постійно чогось не вистачає.

А я себе набагато краще почуваю в чоловічій компанії. :oops:
erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

black писав: Если мужчина требует от женщины только одно, значит она не способна на другое.

Класна фраза!! Мені подобається!!! і я повністю згодна!
erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

Приходь на математичний! Там майже всі дівчата! І я теж трохи ..... математик :oops:
keepo
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення keepo »

Анфіса, ну те, що дівчина на математичному вчиться, ще не означає, що вона математик по мишленню.
Хоча і такі попадаються, жінками їх важко сприймати, такі сприймаються, як хлопець в юбці...
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

В мене на потоці було половину дівчат. З них лишень одна здалеку може претендувати на роль математика. Тому й не вірю.
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
Lc
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення Lc »

Анфіса, щоб я вмер, щоб мене так поважали "салатовими штанцям в полуроздягнутому вигляді". неха зранку вдома (в неї/в мене) так ходить. Вона повинна впершу чергу поважати себе, а вже потім хлопця. Дівчина має бути самостійною людиною, як будь який хлопак :-/ Якщо, вона буде поважати себе, то її почнуть поважати інші. :roll:

П.С. Вибачайте що українською :lol:
Alexandoros
Спамер
Спамер

Повідомлення Alexandoros »

Анфіса писав: А я себе набагато краще почуваю в чоловічій компанії. :oops:

Ну-так.... конкуренцію ніхто не любить, а тут вся увага в один бік :D
erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

keepo писав: Я можу приготувати терпиму вечерю і попрасувати собі сорочку, якщо дружина немає часу або втомлена. А хочеться, щоб вона мені це робила не тому що впадло, а тому що приємно коли про тебе турбуються... Чоловіки турботу трохи по-іншому виражають ;)

Поважаю чоловіків, які можуть дати собі раду і потурбуватись ще про когось в плані побуту.
erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

keepo писав: Анфіса, ну те, що дівчина на математичному вчиться, ще не означає, що вона математик по мишленню.
Хоча і такі попадаються, жінками їх важко сприймати, такі сприймаються, як хлопець в юбці...

Згодна. А жінки теж люблять логічні докази, особливо коли подруга доводить тобі те що ти хочеш почути :lol: :lol: :lol:
erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

Belamor писав: В мене на потоці було половину дівчат. З них лишень одна здалеку може претендувати на роль математика. Тому й не вірю.

Ну, наскільки я розумію, тебе цікавлять не наукові успіхи дівчини в математиці, а просто склад розуму. А для цього не обов"язково мати якісь досягнення в математиці :) Тому достатньо познайомитись з дівчиною, схильною аналітично мислити.
mix_forever
Почесний учасник
Почесний учасник
Контактна інформація:

Повідомлення mix_forever »

Belamor писав: Жінка-математик? не вірю не буває таких.

Буває... В мене жінка математик-програміст :)...
Я не злий - я програміст :)
Створюйте легенди про себе - боги починали з цього...
erica
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення erica »

Lc писав: Анфіса, щоб я вмер, щоб мене так поважали "салатовими штанцям в полуроздягнутому вигляді". неха зранку вдома (в неї/в мене) так ходить. Вона повинна впершу чергу поважати себе, а вже потім хлопця. Дівчина має бути самостійною людиною, як будь який хлопак :-/ Якщо, вона буде поважати себе, то її почнуть поважати інші. :roll:

П.С. Вибачайте що українською :lol:

1. не всі хлопці так думають як ти. А дівчата взагалі вважають, що хлопців цікавить тільки довжина спідниці і колір білизни. Погодься в них є привід так думати...
2. хлопці насправді не люблять самостійних дівчат. Тому дівчина і боїться налякати потенційного кавалера...
Відповісти