Саня писав: Також мене добиває наедекватна реакція дівчат на критику. Зробив зауваження - ворог №1. На мою думку, зауваення нам допомагають ставати кращими. Їх потрібно сприймати спокійно, не пінитися.
Ну, зуваження бувають різні..... Можна одне і теж сказати зовсім по-різному! А хлопці, до речі, теж не вміють сприймати критику!
Саня писав: P.S. На продовження викладеної вище тези:
Одна й та ж сама дія по відношенню до чоловіка і до жінки призводить до протилежних результатів.
Чоловіка вмий, причеши - і він зразу буде виглядати молодішим, свіжішім, бадьорішим.
А вмий жінку.... Отож то й воно.

Саня писав: На жаль, дуже рідко обгрунтовують свою думку. Для мене будь-яка теза без аргументів нічого не варта. Існує певний набір аксіом, які я готовий сприймати беззаперечно. А все те, що до них не вкладається, має бути підтверджене.
Тут грає роль склад розуму жінки. В нас (в більшості) він гуманітарний. Ти не пробував поговорити з дівчиною-математиком?

Саня писав: Загалом в мене складається враження, що хлопці і дівчата спілкуються одними словами, але на різних мовах. Ми вкладаємо різний зміст в ті самі ж слова. Одна й та ж сама фраза, сказана хлопцю і сказана дівчині може призвести до діаметральтно протилежної рекції.
ППКС. По-моєму, це і є головна проблема!