Несамовитий,
"вскритія" моніторів(старих) Siemens і HP з Західної Європи показали, що всередині знаходиться начинка від Samtron , ця марка в нас з'явилась лише через декілька
років і вважається чи не самою конченою.
Берем Samtron, і спробуємо подивитися на нього з незручного для користувача боку - ззаду. І що ми бачимо? Samsung elecronics Co LTD. Самтрон - це просто ненароджений Самсунг. Так називаємий УРОД в сім'ї. Що Самсунг стидається назвати Самсунгом, просто називає Самтрон.
Не купуй техніку на фірмах, які тарабанять її через бугор поміж мішками з картошкою.
Фірми, які тарабанять техніку з-за бугра помж тими мішками ніколи не дадуть оригінальний гарантійний талон на ту техніку. А якщо покупець придбав "сірий" товар, автоматично вляпався. Нормальний сервісний центр ніколи не відремонтує по гарантії цей товар. Бренди ведуть базу серійних номерів. А сірий монітор може в ту базу й не входити.
Більшість підприємств, які працюють з представництвами а не контрабандистами, можуть і привозять техніку під замовлення (якщо звісно така завозилась).
Не спорю. Назви магазин в Луцьку, який працює з представниками NEC, Hitachi, Mistubishi, Transcend?, Asus, іншими брендами, вартими хоча б невеликої уваги.
Якщо прийшов монітор з битими пікселями - ти можеш його не брати і почекати інший, це не буде проблемою - він просто відправиться назад до постачальника.
Не спорю, але ти мене неправильно зрозумів. Я при придбанні монітора обов'язково ввімкну його в магазині і якщо будуть помічені "биті" пікселі, я його обов'язково не куплю. Але це я. А от магазину буде проблематично обміняти його в постачальника на нормальний. Аргументувати обмін тяжко буде, якщо не порушений стандарт ISO 13406-2.
Хто в Луцьку продає монітори 1 класу? 99% - ніхто. В Україну вони попадають купленими на заході. А другий клас моніторів передбачає биті пікселі, та й не один. 15" - аж п'ять, 17'' - не більше 10. От і поміняй потім монітор. Тим більше дорогий.
На ринку є чіткий поділ між підприємствами. Мабуть тобі не повезло з вибором
Про поділ не зрозумів...