Пропозиції і роздуми про сайт Blacka
Модератор: Black
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
З приводу справедливого зауваження від oks. Якщо не можеш зробити так, щоб напис змінювався в залежності від статі, то зроби принаймі так oks написав(ла) чи щось подібне.
Ще одне зауваження по роботі форуму. З механізмом створення голосування я вже розібрався. Виявляється, требуло ще раз клацнути по кнопці, яка додає варіант для голосування, а вже потім натискувати "Відіслати". Тоді б всі пункти були б на місці.
Виявилося, що можна створювати в одному розділі дві теми з однаковою темою в назві. Вважаю, що це не правильно. Подивися що можна зробити, щоб теми були унікальні. І видали заодно одну лишню. Я вже троха перестарався
Ще одне зауваження по роботі форуму. З механізмом створення голосування я вже розібрався. Виявляється, требуло ще раз клацнути по кнопці, яка додає варіант для голосування, а вже потім натискувати "Відіслати". Тоді б всі пункти були б на місці.
Виявилося, що можна створювати в одному розділі дві теми з однаковою темою в назві. Вважаю, що це не правильно. Подивися що можна зробити, щоб теми були унікальні. І видали заодно одну лишню. Я вже троха перестарався

-
- Модератор
Заглянув у розділ "Мобільні оператори" і вирішив запропонувати замість тем "Новий SIM-SIM! Нові тарифи!", "UMC вводить нові легкі тарифи для контрактних абонентів", "Акції від djuice", "UMC Корпоративна група", "Пакет «Квітневий» від UMC", "МОБІ знижує вартість розмов в мережі у не бізнес час на 80%" створити теми типу "Новини від UMC", "Новини від Kyivstar" і т.д. де й викладати інформацію про нові тарифи, акції і т.п. Гадаю, не варто створювати окремо тему на кожну акцію. Акція пройде і інтерес до даної теми зникне. З часом кількість тем розростеться до великих розмірів, що ускладнює навігацію по форуму, веде до збільшення трафіку, часу на пошук.
Запропоновані мною теми матимуть постійний інтерес, оскільки оператори періодично проводять різні акції, присвячуючи їх певним датам або подіям. От, скоро Новий рік і вже почалося.
Запропоновані мною теми матимуть постійний інтерес, оскільки оператори періодично проводять різні акції, присвячуючи їх певним датам або подіям. От, скоро Новий рік і вже почалося.
-
- Модератор
Так от, хто схвалює ідею наступних змін?
1. Перейменувати "UMC вводить нові легкі тарифи для контрактних абонентів" на "Новини від UMC". Сюди ж включити теми "UMC Корпоративна група" та "Пакет «Квітневий» від UMC".
2. Створити тему "Новини від Kyivstar".
3. Перейменувати "Новий SIM-SIM! Нові тарифи!" на "Новини від SIM-SIM".
4. Об'єднати теми "Знову акція від Джинсу" та "Нова послуга Джинс Тур" в одну тему "Новини від Jeans".
5. Перейменувати "Акції від djuice" на "Новини від djuice".
6. Перейменувати "Оператор Life:) запровадив EDGE" на "Новини від Life:)".
7. Перейменувати "МОБІ знижує вартість розмов в мережі у не бізнес час на 80%" на "Новини від Mobi".
Дані про кількість абонентів мобільного зв'язку можна подавати як новини по кожному оператору окремо.
Якщо ви схвалюєте цю пропозицію - напишіть. Якщо ви проти - тим більше напишіть. А то настворювати можна, а потім виявиться що це нікому не потрібно, викликає лише невдоволення і т.п.
1. Перейменувати "UMC вводить нові легкі тарифи для контрактних абонентів" на "Новини від UMC". Сюди ж включити теми "UMC Корпоративна група" та "Пакет «Квітневий» від UMC".
2. Створити тему "Новини від Kyivstar".
3. Перейменувати "Новий SIM-SIM! Нові тарифи!" на "Новини від SIM-SIM".
4. Об'єднати теми "Знову акція від Джинсу" та "Нова послуга Джинс Тур" в одну тему "Новини від Jeans".
5. Перейменувати "Акції від djuice" на "Новини від djuice".
6. Перейменувати "Оператор Life:) запровадив EDGE" на "Новини від Life:)".
7. Перейменувати "МОБІ знижує вартість розмов в мережі у не бізнес час на 80%" на "Новини від Mobi".
Дані про кількість абонентів мобільного зв'язку можна подавати як новини по кожному оператору окремо.
Якщо ви схвалюєте цю пропозицію - напишіть. Якщо ви проти - тим більше напишіть. А то настворювати можна, а потім виявиться що це нікому не потрібно, викликає лише невдоволення і т.п.
-
- Модератор
Другий місяць нового року форумчани розпочали з штурму рубежа 100 повідомлень за день. Я от зараз прїду додому і Опера по rss мені не зможе показати ВСІ повідомлення, які були залишені сьогодні. На роботі я не маю часу все перечитати. Часто роблю це вдома, в спокійній обстановці, на вихідні.
Мені прийде лише 25 останніх повідомлень
.
Як зробити так, щоб по RSS приходила задана кількість отанніх постів? 25 - надто мало. Треба хоча б 50. А так як і сьогодні, то й 100 буде мало.
Що можна придумати?
Мені подобається використовувати саме РСС, а не клацати постійно по лінкам і поступово обходити весь форум. Розсилка вся зберігається в одному місці. Можна відсортувати по даті, по темі і т.п. Можна спокійно в офф-лайні переглядати. Та й трафік трохи економиться.
Мені прийде лише 25 останніх повідомлень

Як зробити так, щоб по RSS приходила задана кількість отанніх постів? 25 - надто мало. Треба хоча б 50. А так як і сьогодні, то й 100 буде мало.
Що можна придумати?
Мені подобається використовувати саме РСС, а не клацати постійно по лінкам і поступово обходити весь форум. Розсилка вся зберігається в одному місці. Можна відсортувати по даті, по темі і т.п. Можна спокійно в офф-лайні переглядати. Та й трафік трохи економиться.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
2 Саня:
Нарахунок RSS читай тут: http://blackforum.volyn.net/forum/viewt ... 1&start=60
Щоб вивести 100 останніх повідомлень:
http://blackforum.volyn.net/forum/rss.php?c=100
Проблеми не бачу. Нехай кількість за замовчуванням лишається такою як є.
Нарахунок RSS читай тут: http://blackforum.volyn.net/forum/viewt ... 1&start=60
Щоб вивести 100 останніх повідомлень:
http://blackforum.volyn.net/forum/rss.php?c=100
Проблеми не бачу. Нехай кількість за замовчуванням лишається такою як є.