Автомобільне страхування
Модератор: Саня
Re: Автомобільне страхування
Чомусь відгукм клієнтів свідчать про протилежне, особливо тих, хто купляв поліси каско в Оранті. Так, це найбільша компанія в Україні, та чи найкраща -це вже інше питання. Хоча судячи з телебачення грошей на рекламу у них багато. Щодо Дженераллі, Аванте і Лемми - краще ппромовчу. як на мене це компанії - одноденки
Те що оранта лідер усім відомо, я навіть думаю багато хто знає завдяки чому вони лідери - адмінресурс, вони нас страхують навівть тоді кколи ми цього не знаєм - на залізниці, наприклад, відкати в нас у країні поки ше ніхто не відзначав, того Оранта й працює, як через одне місце, їм за клієнта боротись не треба, їх їй стосами подають.
А Лема це взагалі що? Я, звичайно не експерт страхового ринку, але загальне уявлення про великих страховиків маю, цю назву чую вперше.
Якщо ви не в курсі, у нас в країні близько 450 страховіх фірм, 50 з них ше сяк-так працюють, а от що роблять решта, ніхто не знає, навіть найширша фантазія важко уявляє чим вони займаються, тож не дивно, що ви ніколи не чули про "цю" страхову компанія...
- Black
- Адміністратор
- Стать: чоловіча
- Контактна інформація:
Угу в нас банків і страхових за останні 2-3 роки зявилось стільки шо капець. Взагалі в Луцьку дуже цікаво все розвивається - спочатку наплодились фотоательє, потім аптеки, потім ритуальні послуги, потім магазинчики через кожні 50 метрів, потім банки і страхові через будинок.
-
- Модератор
Треба було техогляд пройти. Оформив автоцивілку в ТАС на рік за 197 грн. на 2 водії, стаж понад 10 років.
Цивілка хай буде, тільки щоб потреба в ній не виникала
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Ще б держава не тільки зобовязувала всіх страхуватись, а контролювала виплати страховиками в випадку ДТП і зобовязувала їх виплачувати. А то дуже багато повідомлень, що страховики постійно намагаються уникнути виплат, тобто гроші ти тільки віддаєш, а гарантії, що виплата буде ніякої...
Щиро бажаю немати потреби в автоцивілці. Доречі, щодо ТАС - ну цивілка то таке ( в принципі це гемор для третьої сторони , так що якби якась зараза вїхала не приведи Господи у вас та ще й почала "качати права", то в якості помсти - хай морочить собі голову з ск ТАС, там дочекатися виплат практично не реально...думаю, знаєте яка ситуація в ТАС банку...а грошики то всі в ньому...були ) ...Саня писав:Треба було техогляд пройти. Оформив автоцивілку в ТАС на рік за 197 грн. на 2 водії, стаж понад 10 років.
І ще: погоджусь з Rich - було би дуже добре, якби наша державонька контролювала виплати страховиками компенсацій і мала на них якийсь дієвий інструмент впливу ( наприклад призупинення дій ліцензії, чи доволі солідний штраф ), а то по-суті проста людина має єдиний спосіб заставити недобросовісних страхувальників платити- йти в суд,...а український суд, думаю, самі знаєте що це таке
Забули згадати гральні автомати, як правило вони поруч з банками, щоб зручно було гроші знімати. Недавно натрапила на цікаву статтю про те як підписуючи страховий договір ми самі себе наколюємо.Rich писав:Угу в нас банків і страхових за останні 2-3 роки зявилось стільки шо капець. Взагалі в Луцьку дуже цікаво все розвивається - спочатку наплодились фотоательє, потім аптеки, потім ритуальні послуги, потім магазинчики через кожні 50 метрів, потім банки і страхові через будинок.
Рекомендую прочитати:
http://www.top4auto.com.ua/blog/autorig ... vanie/441/
До речі, хто в курсі, як там у ТАСі справи? бо багато говорилось про їхнє банкротство або про продаж компанії, але поки шо ніяких новин не чути, ніхто навіть не знає це добрий знак, чи поганій, у мене колєга чекає на виплату вже 4 місяці, але поки шо натикається лише на неадекватну поведінку персоналу - виглядає так, що самі керівники компанії дали добро на хамське спілкування з клієнтами.
Судячи по кількості закритих регіональних офісів справи у ТАС ідуть не найкращим чином. Вони зараз масово скорочують людей.
Дивно те що вони в такому режимі умудряються працювати вже добрий рік! Хотілось би знати яка в них мета...?
Це риторичне запитання? Мета будь-якого комерційного підприємства - це отримання прибутку. І не варто вдаватися до філософських роздумів на тему ТАС, просто в ній можна або страхуватися або ні. Ось і все.
Ну на це питання я вже давно дав відповідь, сам туда не піду і друзів відговорю, але не в тім річ, цікаво за якою схемою вони працюють і що власники планують робити з компанією...
потрібна штука)))))))))