Це україномовний фан-сайт System Of A Down.
Кому цікаво -- відвідайте. А тим, хто хоче стати автором новин/статтей надається така можливість; детальніше тут.
2 black:
Я колись був ваще фанатом
Доречі послухай їхній ласт альбум Mezmerize. Дуже мелодичний думаю тобі як мінімум пару пісень сподобається.
Ін-чат вроді рівненський??
І ще 24.09 сайт змінився ...
Не знаю, я от наприклад слухаю P.O.D., Puddle of Mudd, Mushroomhead, Machinehead, Soulfly і багато іншої музики в такому стилі. А от саме System of a Down мені не подобається, пару пісень нормальних є, а все інше таке собі, хоча на вінті валяється пару альбомів, я їх майже не слухаю. В кожного різні смаки.
Взагалі не дуже прусь від хардкора, але декілька більш мелодійних пісень мені в свій час дуже сподобались - spiders, aerials, toxicity, в новому альбомі є пісні тіпа цих?
з нового албому чув тількі інтро(вродє інтригує).
2 Yurez:
Mezmerize певно наймелодійніший за усі інші альбоми......
2 black:
Мені останнім часом (десь з початку року) набрид весь цей хардкор, набрид примітивізм певно. Ось я слухаю різного роду метал.... що і всім раджу....
<b> Не знаю, я от наприклад слухаю P.O.D., Puddle of Mudd, Mushroomhead, Machinehead, Soulfly</b> наш чалавек
Belamor: <b> System Of A Down супер. в тіпа пріча класна.</b> Ой ЛОЛ, не можу. Тоді тобі треба переходити на Static X, там у сола прича вааще шедевр(е паро непоганих пісень)!!!!!!
Музика э різна, і слухати різну музику означає бути різносторонньою людиною. Я не говорю зациклитись на хард/рок/кор, просто слухати всього по трохи, таким чином навіть краще розумієш інших людей які слухають музику певного стилю. не спорю мені, наприклад, подобається щось потужне, рок, взагалі я люблю мелодійну музику, з класними переходами, а теперішню попсу яку пишуть способом зацикляної фонограми я не поважаю - це сама повна Х...ня!!!
Доречі вчора одна людина дала мені лінк Луцького муз. форуму. Давно шукав шось подібне І деякий народ там дезнячок слухає
Кому цікаво http://www.rocknrollforum.com/
2 Belamor:
Сатаністскої музики - це ти про які групи/стилі, просто цікаво