ksiusha писав:Kava tam koshtyje 7 gruven ! Zvucajno dlia bilshosti ze dorogo ! Ale dymajy, krasce viddatu 7 gruven za kavy nig 20 za pliagky gorilki!
бги! я думаю, краще віддати 20 грн за каву арабіку в зернах чи інший вид (кому який до вподоби), помолоти вдома і зварити її вдома. і пити це запашне чудо/творіння не з маленького гламурного бздика, а з великої нормальної чашки.
а на 7 грн купити пляшку шмурдяка до кави
Vsia sprava v tomy sho kava i pijetsia z malenkogo "bzuka". Kognomy svoje!
A she na vyluzi Lesi Ukrajinku je nevelucka kafeshka de mogna poputu kavu a potim jiji kyputu do domy. Tilki ne pamjatajy jak nazuvajetsia
Нормальна кава - Lavazza з тих, що в нас продається. Davidoff ще бачив, але не пробував, як вона. А так взагалі, це все дешеве, що продається - фуфло. Jacobs нормальний в Польщі, Німеччині, в нас він галімий. На роботі є пачки з зернами написано шо Switzerland, вле розфасовано десь в Дніпрі. Теж кава ніяка.
Forever_autumn писав:
бги! я думаю, краще віддати 20 грн за каву арабіку в зернах чи інший вид (кому який до вподоби), помолоти вдома і зварити її вдома. і пити це запашне чудо/творіння не з маленького гламурного бздика, а з великої нормальної чашки.
а на 7 грн купити пляшку шмурдяка до кави
хех, це ви там чаю не пили... незнаю як зараз, але раніше самий дешевий чайничок був в районі 25 грн хоча його вистачало на 2-3 чашки. Взагалі карамель мені сподобалось 1. обслуговуванням (там сервіс дійсно відповідає ціні) 2. кухнею (таких солодощів в луцьку не роблять більше ніде).
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/