Знаєте, інтерпретую цю фразу вдруге: хай живе альтернатива, але й не заважає жити іншим музичним напрямкам.
Я не терплю будь-яку музику, яка зводиться до єдиного ритму, типу туц-туц.
оооооооо!!!! я ненавиджу всіх (нннуууу майже всіх) російських виконавців(ну там ще групи,хори,там .)ще я ненавижу Хіма!!!фу так би і спалив його на хресті!!!!!!!ууу!!!!а ще Расмусів!!!!!лийнув би ім кислоти якоїсь в лице!!!!!!а ще Елтона Джона!!!!!!!ну ти ж хто таки!!!!!! о так!!!!! ще я ненавиджу Мадьону....це взагалі якась збочинська корова!!!!!! а ще Гринджоли!!!! в них би гранату киданути!!!!!! а ще, о ще і цього не навиджу ну як це цого там...ну......а Кролика!.....ну тобто Емінема.......я б його в ласних штанах задушив!!!!!!...,,))?*_*?...а ще я ненавиджу......оооо ну ще до біса кого!!!!!!!! :hytryy:
Ну ХІМ ше терпіти мона... Та й Елтон Джон, незважаючи на всю свою блакитність, пише непогані пісеньки... Романтишні такі... А в цілому так... Кіл ем олл!!!
Я не злий - я програміст
Створюйте легенди про себе - боги починали з цього...
mix_forever писав:
Ну ХІМ ше терпіти мона... Та й Елтон Джон, незважаючи на всю свою блакитність, пише непогані пісеньки... Романтишні такі... А в цілому так... Кіл ем олл!!!
мдя.....Хім просто звихнутий на своїй жопограмці.....Елік пише пісні для педиків!!!!
як вони тобі можуть буди романтичні??????
як казав один волинський рокер "когда я слушаю попсу, я рыгаю"
як на мене цим все сказано. і повністю виражає моє ставлення.
З.І. ОЕ для мене теж попса))