Алкоголь
Модератор: Саня
-
- Новачок
Да господа, якщо ви збираєтесь на круту попойку з давніми друзяками то прекрасну половину краще не брати, але попередити, що такій культурний захід у вас відбудеться.
Да, бачу попойки це наймасовіший і найдоступніший спосіб відпочити.
І куди той світ котиться?
А вообщето вживання алкоголю до обіду вважається першим признаком алкоголізму.
Робіть висновки.
Да, бачу попойки це наймасовіший і найдоступніший спосіб відпочити.
І куди той світ котиться?
А вообщето вживання алкоголю до обіду вважається першим признаком алкоголізму.
Робіть висновки.

взагали я то можна не пити пива або якогось другого алкоголю, я не попивши три дні захворів на грип. Чуваки я в вас новий если шо то я з Володимира скажу чесно несильно мені подобається наш форум Володимирський, є деякі індивіди яким хочеться відгристи голову (в семье не без урода) тут вже нічого не вдіїш, сподіваюсь тут в мене скаладеться кращі відносити
- Black
- Адміністратор
- Стать: чоловіча
- Контактна інформація:
nity писав: Тааак, тема досить актуальна, і не тільки для чоловічої статі...
..Розкажіть, що треба робити, щоб на ранок себе більш-менш нормально почувати, а то я не часто буваю п"яна,...
Про це читай в темі "Похмілля":
http://blackforum.freestarthost.com/viewtopic.php?t=167
В ній учасники форуму обговорюють методи виходу з цього неприємного стану.
-
- Модератор
Виявляється, сьогодні знову Олександра. Отож, вітаю всіх Сашків зі святом.
В свою чергу з приводу даної теми можу сказати наступне.
Своє пиво я вже випив. Вже намічається перехід на більш серйозні напої в розширеній компніі. Загалом, я випиваю досить рідко. До цього вживав алкогольні напої 1 вересня - випив три стопки і все. До цього два тижні не пив зовсім. На другий день від похмілля зазвичай не мучусь. Головне - добре відіспатися. Хоча інколи буває: в 4 ліг, в 7 встав і цілий день в роботі. Справлявся. Побачимо, як то воно завтра складеться. На роботі треба бути в 7:40. І до 18:00 прийдеться попрацювати. Роботи вистачатиме.
Можливо, доведеться звернутися до теми "Похмілля" :-) :
В свою чергу з приводу даної теми можу сказати наступне.
Своє пиво я вже випив. Вже намічається перехід на більш серйозні напої в розширеній компніі. Загалом, я випиваю досить рідко. До цього вживав алкогольні напої 1 вересня - випив три стопки і все. До цього два тижні не пив зовсім. На другий день від похмілля зазвичай не мучусь. Головне - добре відіспатися. Хоча інколи буває: в 4 ліг, в 7 встав і цілий день в роботі. Справлявся. Побачимо, як то воно завтра складеться. На роботі треба бути в 7:40. І до 18:00 прийдеться попрацювати. Роботи вистачатиме.
Можливо, доведеться звернутися до теми "Похмілля" :-) :
-
- Модератор
За собою помітив таку штуку:
Якщо нема бажання пити - то краще і не братися. Всерівно і задоволення від випитого не отримаєш, і потім паршиво буди.
А якщо є бажання, то випити можна й багато, але на ранок все буде добре. Тоді й настрій чудовий, і люди - добріші, і взагалі - все супер.
Останній раз так було на День студента. Мені сподобалося, є що згадати (не лише стіл
). Після того більше не пив. Не хочеться.
Якщо нема бажання пити - то краще і не братися. Всерівно і задоволення від випитого не отримаєш, і потім паршиво буди.
А якщо є бажання, то випити можна й багато, але на ранок все буде добре. Тоді й настрій чудовий, і люди - добріші, і взагалі - все супер.
Останній раз так було на День студента. Мені сподобалося, є що згадати (не лише стіл