xXx писав: Блек запитання до тебе: хто встановлюэ розмір заробітної плати? Хто піднімаэ ціни на продукти та інше? Хиба не держава? (чи державні діячі, економісти хренові).
Ось тепер можна і пожалітись як ти писав.
Ти задоволений своїм життям?
Розмір заробітної плати держава не встановлює. Встановлює лише прожитковий мінімум і мінімальну заробітну плату (дивно тільки чомусь вона нижча за прожитковий мінімум). А кожен роботодавець платить зі свого кармана і тому він теж не зацікавлений платити більше. Які існують варіанти? Поміняти роботу на більш високооплачувану, піднімати свій рівень знань, їхати в Київ, більше місто або за кордон. Ще один варіант зареєструватись підприємцем і теж чимось займатись . Ціни на продукти держава теж не встановлює, вона їх лише може регулювати. Підйом цін повязаний частково з підвищенням цін на енергоносії зокремо, хоча на мою думку наші модні підприємці піднімають їх самі, щоб косити капусти більше. Так що ти хоч від держави? З чим я можу погодитись, то лише, з тим що потрібно відібрати накрадене майно і посадити винних за грати, а також викорінити корупцію. Тоді я думаю буде легше жити.