Діло в тому , що на контекстну рекламу я не нажимав , шо зайду в адмін панель то центи віднімають а тут зайшов і взагалі пропали всі клуки на контекстну рекламу !
Вкогось існує подібна проблема ?
Там де пише обшая прибель ПУСТО
може вмене канали неправильно прописані ?
перед ними 1 627 - 7 - 0,43% - 0,24US$ www. tvoymarket. info 269 - 3 - 1,12% - 1,16US$ www. tvoymarket. info/ forum/
і ше чогось один є www. tvoymarket. info такий самий , з статистикою 1 563 - 2 - 0,13% - 0,00US$
Що порадиш зробити ?
Вже получав платіжний чек ?
Як ти прописуєш канали форума ? наприклад я вставив код контекстної реклами в overall_header.tpl чи правильно я вказав канал ? див. вище канал форума !
Віддав перевагу почтовому переказу .
Прийшов перший чек від Гугл. Сьогодні здав його на інкассо в центральне відділення Приватбанку. Казали десь через 2 тижні прийде відшкодування грошей по чеку і я їх зможу отримати.
black писав:Прийшов перший чек від Гугл. Сьогодні здав його на інкассо в центральне відділення Приватбанку. Казали десь через 2 тижні прийде відшкодування грошей по чеку і я їх зможу отримати.
black писав:Прийшов перший чек від Гугл. Сьогодні здав його на інкассо в центральне відділення Приватбанку. Казали десь через 2 тижні прийде відшкодування грошей по чеку і я їх зможу отримати.
І, якщо не секрет, кіко часу в тебе було від встановлення коду Адсенса до заповітного першого чека?