Яким подарунком здивувати хлопця?
Модератор: Саня
- keepo
- Модератор
- Контактна інформація:
Хм, ну цікаве питання. Здивувати можна тим, чого хлопець не бачив (якщо вмене знайомий працював в стрипклубі, то як би його дівчина з тортів не скакала - дивного йому там буде мало).
Для мене було дивно, коли моя кохана на ДН спекла мені торта, або зв"язала шарфа, хоча знову ж знайомому тих шарфів понав"язували стільки, що він їм лік втратив
Крім того здивувати ж можна не тільки по-доброму, але і так, що він буде прикро здивований :D
Для мене було дивно, коли моя кохана на ДН спекла мені торта, або зв"язала шарфа, хоча знову ж знайомому тих шарфів понав"язували стільки, що він їм лік втратив

Крім того здивувати ж можна не тільки по-доброму, але і так, що він буде прикро здивований :D
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/

Ще ніби не весна, що всіх так на сексуальність потягло... хоча сонечко пригріло

Все, black, можеш цю гілку прикривати як таку, де розмова не відповідає темі... Чи то може тему зміни - "як здивувати хлопця своїм оголеним тілом?"

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere." Albert Einstein
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
Cherry, а які подарунки ти любиш робити?
По темі висловився Poison. Я приєднуюся до його думки. Але потрібно й враховувати те, що black написав. На жаль, цілком можливий варіант.
Краще, хай хлопці самі собі купують високотехнологічні забавки, а дівчина ліпше подарує хороший одеколон чи щось з того роду. В нас всерівно ж не такий витончений нюх, та й запахам жінки приділяють більше уваги. Думаю, їй самій буде приємно, якщо від хлопця пахнутиме так, як їй подобається.
По темі висловився Poison. Я приєднуюся до його думки. Але потрібно й враховувати те, що black написав. На жаль, цілком можливий варіант.
Краще, хай хлопці самі собі купують високотехнологічні забавки, а дівчина ліпше подарує хороший одеколон чи щось з того роду. В нас всерівно ж не такий витончений нюх, та й запахам жінки приділяють більше уваги. Думаю, їй самій буде приємно, якщо від хлопця пахнутиме так, як їй подобається.
Востаннє редагувалось Пон 22 січня 2007 р. 18:33 користувачем Саня, всього редагувалось 1 раз.
Саня писав: Cherry, а які подарунки ти любиш робити?
Та тут не так важливо, які я люблю робити. Головне, щоб тій людині сподобалось. Тому і тему створила, щоб з"ясувати, який подарунок вам (тобто сильній половині) приємно отримати від дівчини?
Поки що висновки такі:

"Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere." Albert Einstein
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
В мене з нюхом взагалі не склалося. Травмовані дихальні шляхи, з дитинства. Так що, ліпше хай вибере той, хто в цьому розбирається. А заплатити я й сам можу. Для мене це прийнятний варіант. Та й мова йде не про подарунок від сторонньої людини.
Ще питання є. Чи обов'язково подаруноком потрібно здивувати? Чи справа в тому, що дарувати, щоб було приємно.
Ще питання є. Чи обов'язково подаруноком потрібно здивувати? Чи справа в тому, що дарувати, щоб було приємно.
Саня писав: Ще питання є. Чи обов'язково подаруноком потрібно здивувати? Чи справа в тому, що дарувати, щоб було приємно.
Можливо, слово "здивувати" тут не надто доречне (я пішла шляхом плагіату і переробила назву аналогічної теми про подарунки для дівчат).
А так головне, щоб подарунок йому сподобався. Тобто тут швидше не здивувати головне, а саме з подарунком подарувати якісь приємні емоції.
Звідси і питання - що б ви хотіли отримати в подарунок. Тільки в межах розумного, звісно. А то забаганки про Порш і т.д. - це вже до багатеньких мамочок (для їхніх альфонсиків) :D
- keepo
- Модератор
- Контактна інформація:
Cherry, ну на рахунок фігурок я б так категорично не казав - сам колекціоную фігурки слоників, чим не минають користуватись всі, хто не знає що подарувати 
Парфуми то річ особлива, оскільки не кожен може вподобати подароване
На вскидку 2 види подарунків спеціально для тебе:
- зброя (ножі, саблі, пістолі.... 75-80% чоловіків просто в захваті від того, що можуть помахати шаблею, або ножом... чи постріляти, або просто потримати ці іграшки в руках)
- іграшки (звичайно не барбі і не погремушки, але радіоуправляєма модель авто/гелікоптера/лодки/танка... чи щось накшталт залізної дороги...)

Парфуми то річ особлива, оскільки не кожен може вподобати подароване

На вскидку 2 види подарунків спеціально для тебе:
- зброя (ножі, саблі, пістолі.... 75-80% чоловіків просто в захваті від того, що можуть помахати шаблею, або ножом... чи постріляти, або просто потримати ці іграшки в руках)
- іграшки (звичайно не барбі і не погремушки, але радіоуправляєма модель авто/гелікоптера/лодки/танка... чи щось накшталт залізної дороги...)
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/