Beeline в Україні
Модератор: Саня
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
Для мене основною перевагою Beeline є відсутність плати за з'єднання.
1 хв. розмови мені з Djuice на UMC обійдеться в 0,27+0,75=1,02 грн. При дзвінку з Beeline буде 0,95 грн. Таким чином, при дзвінках тривалістю до 1 хв. вигідніше користуватися останнім.
При дзвінках в середині мережі Beeline конкуренцію лише Life складає.
1 хв. розмови мені з Djuice на UMC обійдеться в 0,27+0,75=1,02 грн. При дзвінку з Beeline буде 0,95 грн. Таким чином, при дзвінках тривалістю до 1 хв. вигідніше користуватися останнім.
При дзвінках в середині мережі Beeline конкуренцію лише Life складає.
-
- Частий гість
keepo писав: beeline_tm, вмене 2 телефони, 2 картки, 2 оператора - Білайна серед них нема.
Я ще розумію подання менеджерами інформації в форумі - тут тільки "за", але викрикування рекламних слоганів від першого лиця - це вже занадто...
Внас є розділи по кожному оператору, і там іде інфа прямо з сайту, навіть з рекламними слоганами... але вихваляння оператора його ж працівниками виглядає трохи смішно.
ЗІ агресивність Блека якраз і пов"язана з прямою рекламою на форумі вашої контори...
всеодно я не розумію агресивності....
так, це реклама.... я не заперечую....
так, я працівник "beeline"... але я на цьому наголошую спеціально, щоб будь-хто в кого виникнуть якісь питання міг отримати відповідь з перших вуст.... тарифи, акції, тривалість дії...
все, що стосується компанії та звязку...
було б набагато гірше, я так думаю, якби я зайшов на форум під логіном Симон Петлюра і почав обкакувати інших операторів, а хвалити Білайн, не зізнаючись в тому, що працюю там.... ЦЕ було б нечесно....
я просто хочу донести до людей інформацію... люди мають право знати!!!
і не треба так агресивно на все реагувати....
життя яскраве:)
живи на яскравiй сторонi
-
- Частий гість
а толку..... чи зможуть люди спитати в банера до якого числак діє акція????
сам по собі знаю.... на форумах стаж не маленький.... і не обовязково по роботі....
банери не дивлюсь.... на них просто не звертаю уваги....
Блек... ти звичайно не повіриш, але я тут не для того шоб тупо піарити свою компанію... спілкування... ось що головне.... волиняни дійсно ще мало знають про "Білайн"...
отже, при бажанні можуть отримати інформацію...

сам по собі знаю.... на форумах стаж не маленький.... і не обовязково по роботі....
банери не дивлюсь.... на них просто не звертаю уваги....
Блек... ти звичайно не повіриш, але я тут не для того шоб тупо піарити свою компанію... спілкування... ось що головне.... волиняни дійсно ще мало знають про "Білайн"...
отже, при бажанні можуть отримати інформацію...

живи на яскравiй сторонi
- keepo
- Модератор
- Контактна інформація:
beeline_tm, ти 2 рази вказуєш на агресивність, але ніякої по відношенню до тебе тут нема - можеш почитати відповідні гілки, до таких рекламних трюків кругом однаково ставляться...
Я повністю згідний, що "люди мають право знати", але знати не способами мережевого маркетингу.
Думаю, що якщо вже і піарить працівник свою компанію, то це має бути якось культурно, а то читаючи твої пости здається, що дивишся рекламу по ТВ. Невже важко цитуванням виділити текст з ролику/афіші/сайту, а далі пояснити простою людською мовою чим це вигідно, і чому ця послуга краща ніж в конкурентів - думаю всі тільки задоволені будуть. (а то "яскрава сторона, яскрава сторона", як джедаї якісь
)
Я повністю згідний, що "люди мають право знати", але знати не способами мережевого маркетингу.
Думаю, що якщо вже і піарить працівник свою компанію, то це має бути якось культурно, а то читаючи твої пости здається, що дивишся рекламу по ТВ. Невже важко цитуванням виділити текст з ролику/афіші/сайту, а далі пояснити простою людською мовою чим це вигідно, і чому ця послуга краща ніж в конкурентів - думаю всі тільки задоволені будуть. (а то "яскрава сторона, яскрава сторона", як джедаї якісь

Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/
-
- Частий гість
ну що ж...
думаю зауваження доречне....
отже....
з чого почати?
покриття....
карту покриття станом на 30 вересня можна подивитись на http://beeline.ua/territory/coverage/coverage.wbp
але станом на сьогодні "БІлайн" покриває більшу територію... Заболоття, половина Ратне.... ми там вже є!!!
треба враховувати, що компанія на ринку України всього 8 місяців... планове покриття на літо 2007 - Камінь-Каширський та Любешів...
думаю зауваження доречне....
отже....
з чого почати?
покриття....
карту покриття станом на 30 вересня можна подивитись на http://beeline.ua/territory/coverage/coverage.wbp
але станом на сьогодні "БІлайн" покриває більшу територію... Заболоття, половина Ратне.... ми там вже є!!!
треба враховувати, що компанія на ринку України всього 8 місяців... планове покриття на літо 2007 - Камінь-Каширський та Любешів...
Востаннє редагувалось Вів 16 січня 2007 р. 15:38 користувачем beeline_tm, всього редагувалось 1 раз.
живи на яскравiй сторонi
-
- Частий гість
тарифи.... про них варто поговорити окремо....
кожна людина знайде щось своє...
Тариф "Солодке життя"
вихідні виклики на міські телефони - 50 коп.
на телефони інших операторів - 80 коп.
на телефони білайн - 50 коп.
а тут варто зазначити, Щодня - безкоштовні дзвінки на номери абонентів мережі Beeline, після використання послуг зв'язку на суму більше 3 гривень в день. Тобто, якщо ви звонили, писали смс, слали ммс на суму 3 грн., то надалі ви говорите в мережі безкоштовно!!!
кому це вигідно? всім, хто любить багато спілкуватись з друзями!!!
ніякої плати за зєднання, ніякої абонплати!!!
кожна людина знайде щось своє...
Тариф "Солодке життя"
вихідні виклики на міські телефони - 50 коп.
на телефони інших операторів - 80 коп.
на телефони білайн - 50 коп.
а тут варто зазначити, Щодня - безкоштовні дзвінки на номери абонентів мережі Beeline, після використання послуг зв'язку на суму більше 3 гривень в день. Тобто, якщо ви звонили, писали смс, слали ммс на суму 3 грн., то надалі ви говорите в мережі безкоштовно!!!
кому це вигідно? всім, хто любить багато спілкуватись з друзями!!!
ніякої плати за зєднання, ніякої абонплати!!!
живи на яскравiй сторонi
-
- Частий гість
тариф "Говорун"
якшо ви любите писати смс та багато спілкуєтесь з друзями, то вам погтрібен цей тариф!
Вихідні виклики абонентам «Говорун» 0,01 грн.
Відправлення SMS повідомлення в мережі Beeline 0,01 грн.
Відправлення SMS повідомлення на мережі інших операторів 0,10 грн
Вихідні виклики на телефони Beeline 0,35 грн.
У вас також є можливість заощадити на дзвінках на один «Улюблений стаціонарний номер», які обійдуться вам усього 35 коп/хв.
на стаціонарні телефони та інших операторів 0.95 грн.
якшо ви любите писати смс та багато спілкуєтесь з друзями, то вам погтрібен цей тариф!
Вихідні виклики абонентам «Говорун» 0,01 грн.
Відправлення SMS повідомлення в мережі Beeline 0,01 грн.
Відправлення SMS повідомлення на мережі інших операторів 0,10 грн
Вихідні виклики на телефони Beeline 0,35 грн.
У вас також є можливість заощадити на дзвінках на один «Улюблений стаціонарний номер», які обійдуться вам усього 35 коп/хв.
на стаціонарні телефони та інших операторів 0.95 грн.
живи на яскравiй сторонi
-
- Частий гість
Тариф "Ви популярні!"
Beeline пропонує вам тариф «Ви популярні!», де вам платять за вхідні дзвінки. Спілкуйтеся із друзями й знайомими та отримуйте за це бонуси, які ви можете витратити на послуги мобільного зв'язку Beeline, а також на послуги контент-провайдерів.
при цьому на номери білайн ви телефонуєте всього по 5 коп.
міські номери та інших операторів 95 коп.
отже, за кожну повну хвилину вхідного дзвінка з іншого оператору, вам платять по 10 копійок, з білайну - по 1 коп.
Beeline пропонує вам тариф «Ви популярні!», де вам платять за вхідні дзвінки. Спілкуйтеся із друзями й знайомими та отримуйте за це бонуси, які ви можете витратити на послуги мобільного зв'язку Beeline, а також на послуги контент-провайдерів.
при цьому на номери білайн ви телефонуєте всього по 5 коп.
міські номери та інших операторів 95 коп.
отже, за кожну повну хвилину вхідного дзвінка з іншого оператору, вам платять по 10 копійок, з білайну - по 1 коп.
живи на яскравiй сторонi
-
- Частий гість
ДО уваги АБОНЕНТІВ!!!!
ЗАТ "Українські Радіосистеми" оголошує про перехід з 1 лютого поточного року абонентів WellCOM та МОБИ в тарифні пакети, які будуть обслуговуватись під торговою маркою «Beeline».
Абонентам МОБИ та WellCOM стане доступний увесь спектр послуг «Beeline», а також нові тарифні умови, що вигідно різняться від тих, на яких абоненти обслуговувались раніше. При цьому номера телефонів, включаючи прямі міські номери, кошти на рахунку та повний пакет активованих послуг залишаються без змін.
Технічна міграція абонентів буде проведена з 00.00 годин 1-го лютого по 4 лютого 2007 року. В цей період можливі окремі випадки короткочасних перебоїв у функціонуванні послуг. У деяких абонентів можуть виникнути деякі запитання, відповіді на які вони обовязково отримають за номером 0611 (з мобільного). Компанія наперед приносить вибачення за можливі незручності.
ЗАТ "Українські Радіосистеми" оголошує про перехід з 1 лютого поточного року абонентів WellCOM та МОБИ в тарифні пакети, які будуть обслуговуватись під торговою маркою «Beeline».
Абонентам МОБИ та WellCOM стане доступний увесь спектр послуг «Beeline», а також нові тарифні умови, що вигідно різняться від тих, на яких абоненти обслуговувались раніше. При цьому номера телефонів, включаючи прямі міські номери, кошти на рахунку та повний пакет активованих послуг залишаються без змін.
Технічна міграція абонентів буде проведена з 00.00 годин 1-го лютого по 4 лютого 2007 року. В цей період можливі окремі випадки короткочасних перебоїв у функціонуванні послуг. У деяких абонентів можуть виникнути деякі запитання, відповіді на які вони обовязково отримають за номером 0611 (з мобільного). Компанія наперед приносить вибачення за можливі незручності.
живи на яскравiй сторонi
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
А ось і тарифи: http://beeline.ua/tariff/plans/mobi.wbp
-
- Частий гість
310 абонентів Beeline стали переможцями акції «Святковий дзвінок»
Цілий місяць у січні Beeline вітав своїх абонентів із святами й дарував їм 100 грн. на рахунок, щоб їхнє спілкування було ще яскравіше й приємніше. І все, що потрібно було зробити, щоб стати учасником акції - це просто завжди залишатися на зв'язку.
Щодня співробітники Beeline телефонували на 10 випадково обраних номерів, щоб приємно здивувати абонентів маленьким подарунком від оператора й передати теплі слова поздоровлень. За увесь час 310 абонентів Beeline з різних куточків України стали переможцями акції «Святковий дзвінок».
Повний список переможців можна подивитися на сторінці акції
http://beeline.ua/akcia/main.wbp?doc_id ... ef5214c821
серед них є 6 волинян
Цілий місяць у січні Beeline вітав своїх абонентів із святами й дарував їм 100 грн. на рахунок, щоб їхнє спілкування було ще яскравіше й приємніше. І все, що потрібно було зробити, щоб стати учасником акції - це просто завжди залишатися на зв'язку.
Щодня співробітники Beeline телефонували на 10 випадково обраних номерів, щоб приємно здивувати абонентів маленьким подарунком від оператора й передати теплі слова поздоровлень. За увесь час 310 абонентів Beeline з різних куточків України стали переможцями акції «Святковий дзвінок».
Повний список переможців можна подивитися на сторінці акції
http://beeline.ua/akcia/main.wbp?doc_id ... ef5214c821
серед них є 6 волинян
живи на яскравiй сторонi
УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!
новий тарифний пакет від компанії "Білайн"
29
29 коп/хв на всі мобільні
З 12 лютого 2007 року надається можливість підключення до нового унікального тарифу «29»! Підключившись до тарифу «29» ви зможете дзвонити на всі міські та мобільні номери в Україні за найвигіднішою ціною – 29 копійок за хвилину! А на 3 улюблених номери Білайн – по 0 копійок за хвилину розмови! Також дзвоніть у Росію, на будь-який номер, за тарифом 69 копійок/хвилина!
без плати за зєднання!!!
без абонплати!!!!!
новий тарифний пакет від компанії "Білайн"
29
29 коп/хв на всі мобільні
З 12 лютого 2007 року надається можливість підключення до нового унікального тарифу «29»! Підключившись до тарифу «29» ви зможете дзвонити на всі міські та мобільні номери в Україні за найвигіднішою ціною – 29 копійок за хвилину! А на 3 улюблених номери Білайн – по 0 копійок за хвилину розмови! Також дзвоніть у Росію, на будь-який номер, за тарифом 69 копійок/хвилина!
без плати за зєднання!!!
без абонплати!!!!!