Мої зауваження
Модератор: Black
-
- Новачок
Мої зауваження
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Може кому і цікаво буде!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я вже на форумі декілька днів, непам"ятаю скільки.
ВСЕ ДАЛЬШЕ ПО РУССКИ не возражаете? Немного вроде неловко на украинском получается. Просматрите мои пиведущие сообщения как-то по детски.
Ну забыл уже что хотел. А... Вспомнил
Я про посещаемость форума. Соко не зайду сообщения новые е сть, но токо приемущественно они от админа и моддеров .
От форумчан мало.
И так придложения:
1)) Переделать очередность сообщений, так чтобы новые сообщения были не на последней страница топика а на первой так как-то поудобнее. Заходишь и сразу видно что новое. А не так что СМОТРИШЬ новое сообщение есть, заходишь а на первой странице за новый год еще торчат тексти. Ну скажите вы, так у всех. Ну некоторие сразу вдупляют что они на последней странице, ну а ламмеры не вдупляют же====я не про себя
2)) Моно расскрутить топ по продаже\покупке разместив такого вида сообщения в луцких бесплатних газетах(Волінская реклама,Афиша и прочее)-----"Продажа компьютеров--дешего","Скупка компютеров" в общем заманить побольше народу чтобі они оставляли свои сообщения типа куплю продам и прочее
3)) Создать топ знакомств, как никак ну точно прибавит клиентов
4))
!!!!!!!!!!!!!!!!!КАЦАПСЬКА СВАДЬБА.!!!!!!!!!!!
....
ТАМАДА:
- Дарагіє друзья!!!
ДЕХТО ЗАМОВКАЄ
- В етот празднічьний вєчєр!!!...
ЩЕ ДЕХТО ЗАМОВКАЄ
- Я хачю, штоби наша очяроватільная нівєста!!!...
ХТОСЬ СТУКАЄ ВИЛКОЮ ОБ КЄЛІШОК
- Прямо здєсь, прямо січяс!!!...
ЧЬИ СЛОВА-------------я знаю что ти возможно никого обидеть и не хотел но ЄТО-----------НАЦИОНАЛИЗМ,ФАШИЗМ,РАСИЗМ,ФЕТИШИЗМ ну еще много синонимов, аяяй нехорошо.
5))Можна сделать плакат форума и повесить в институте
Думаю что школьников тут мало судя по опросам.
Ну мож что еще придумаю то напишу
Я вже на форумі декілька днів, непам"ятаю скільки.
ВСЕ ДАЛЬШЕ ПО РУССКИ не возражаете? Немного вроде неловко на украинском получается. Просматрите мои пиведущие сообщения как-то по детски.
Ну забыл уже что хотел. А... Вспомнил
Я про посещаемость форума. Соко не зайду сообщения новые е сть, но токо приемущественно они от админа и моддеров .
От форумчан мало.
И так придложения:
1)) Переделать очередность сообщений, так чтобы новые сообщения были не на последней страница топика а на первой так как-то поудобнее. Заходишь и сразу видно что новое. А не так что СМОТРИШЬ новое сообщение есть, заходишь а на первой странице за новый год еще торчат тексти. Ну скажите вы, так у всех. Ну некоторие сразу вдупляют что они на последней странице, ну а ламмеры не вдупляют же====я не про себя
2)) Моно расскрутить топ по продаже\покупке разместив такого вида сообщения в луцких бесплатних газетах(Волінская реклама,Афиша и прочее)-----"Продажа компьютеров--дешего","Скупка компютеров" в общем заманить побольше народу чтобі они оставляли свои сообщения типа куплю продам и прочее
3)) Создать топ знакомств, как никак ну точно прибавит клиентов
4))
!!!!!!!!!!!!!!!!!КАЦАПСЬКА СВАДЬБА.!!!!!!!!!!!
....
ТАМАДА:
- Дарагіє друзья!!!
ДЕХТО ЗАМОВКАЄ
- В етот празднічьний вєчєр!!!...
ЩЕ ДЕХТО ЗАМОВКАЄ
- Я хачю, штоби наша очяроватільная нівєста!!!...
ХТОСЬ СТУКАЄ ВИЛКОЮ ОБ КЄЛІШОК
- Прямо здєсь, прямо січяс!!!...
ЧЬИ СЛОВА-------------я знаю что ти возможно никого обидеть и не хотел но ЄТО-----------НАЦИОНАЛИЗМ,ФАШИЗМ,РАСИЗМ,ФЕТИШИЗМ ну еще много синонимов, аяяй нехорошо.
5))Можна сделать плакат форума и повесить в институте
Думаю что школьников тут мало судя по опросам.
Ну мож что еще придумаю то напишу
-
- Новачок
-
- Новачок
http://blackforum.volyn.net/forum/viewt ... -----такую туфту без предупреждения удалять
-
- Новачок
-
- Новачок
- Poison
- Модератор
- Стать: чоловіча
На форумі ти всього шість днів між іншим в тебе під ніком написано, питання номер 1 коли заходиш в форум на головній сторінці праворуч в верху е кнопочка Переглянути новці повідомлення і оскільки ти не ламер дивуюсь чому ти її ще незнайшов.2 нафіга ми ж не Волинська реклама.3 аналогічно геть тут непотрібне ,форум і так перетворюється на суцільний флуд. 4 Обіжатись на анекдоти це покрайній мірі нерозумно ,на форумі сидять люди які розмовляють російською і нічого неплачуть.5 а ще можна розвісити на всіх тролейбусних зупинках ,форум і без того прекрасно розвивається ,тимбільше я думаю на виготовлення реклами ти б грошей не дав.
Patria o Muerte
vanhalsing, не знайшла жодного гідного уваги зауваження! Для чого оголошення в газетах?? Щоб встановити рекорд відвідуваності хіба! Форум від цього не виграє абсолютно! Плакат форума в інституті - це, вибач, пахне радянськими "піонерськими стєнгазетами". І взагалі, навіщо ганятися за кількістю учасників?? По-моєму, це не той випадок коли кількість переростає в якість!
Взагалі-то я ангел... але крила в хімчистці, а німб на підзарядці
-
- Модератор
vanhalsing, якщо звертав увагу, то в Правилах записано, що не варто зловживати великими літерами при написання нової теми. Там навіть конретніше вказано. Тут я так, в м'якій фомі вирішив нагадати.
Щодо зауважень, не знаю як black, я їх готовий завжди прочитати. Те, що ти пишеш, спрямоване на підвищення відвідуваності форуму. З одного боку це дійсно добре. Але ж форум і так досить успішно розвивається. Проект молодий, але він вже поступово набирає зрілості. Кількість учасників зростає, і що приємно, що активних дописувачів стає більше. Також радує зростання кількості дівчат на форумі (усім Вам дуже вдячний). Від цього він значно виграє.
Зростання кількості відвідувачів і повідомлень приносить і свої труднощі, передусім адміністратору. Але він успішно їх долає. По можливості учасники надають допомогу. Проект успішний. Це добре. Тепер варто було б почути думку самого black'a.
Щодо зауважень, не знаю як black, я їх готовий завжди прочитати. Те, що ти пишеш, спрямоване на підвищення відвідуваності форуму. З одного боку це дійсно добре. Але ж форум і так досить успішно розвивається. Проект молодий, але він вже поступово набирає зрілості. Кількість учасників зростає, і що приємно, що активних дописувачів стає більше. Також радує зростання кількості дівчат на форумі (усім Вам дуже вдячний). Від цього він значно виграє.
Зростання кількості відвідувачів і повідомлень приносить і свої труднощі, передусім адміністратору. Але він успішно їх долає. По можливості учасники надають допомогу. Проект успішний. Це добре. Тепер варто було б почути думку самого black'a.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Ну я думаю, що Поізон і Саня дали відповідь на поставлені питання-пропозиції. Хотів ще додати, що модератори пишуть найбільше тому, що вони стали модераторами через те, що найбільше писали на форумі.
Трансліт забороняти не вважаю за потрібне (така тема вже піднімалась десь на форумі), бо тут присутні люди, які наразі проживають за кордоном і не мають можливості писати кирилицею.
Трансліт забороняти не вважаю за потрібне (така тема вже піднімалась десь на форумі), бо тут присутні люди, які наразі проживають за кордоном і не мають можливості писати кирилицею.
-
- Спамер
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Націоналізм — це право нації творити власну державу, будувати своє життя на основі власного національного інтересу і, зрозуміло, не за рахунок інших націй, етносів.
Нічого поганого в ньому не вбачаю.
А на рахунок слова "москаль" наведу цитату:
Це слово вживають класики і походить воно від слова "Москва". А тут його вжили в анекдоті і тим більше з іншого сайту http://www.moskaliv.net
Нічого поганого в ньому не вбачаю.
А на рахунок слова "москаль" наведу цитату:
"Кохайтеся, чорнобриві,
Та не з москалями,
Бо москалі — чужі люде,
Роблять лихо з вами."
Т.Г. Шевченко "Катерина"
Це слово вживають класики і походить воно від слова "Москва". А тут його вжили в анекдоті і тим більше з іншого сайту http://www.moskaliv.net
Востаннє редагувалось Сер 26 квітня 2006 р. 11:56 користувачем Black, всього редагувалось 2 разів.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
keepo, саме так.
До речі, це слово вживав і В.І.Ленін...
“У всіх виданнях Шевченкових творів під російською комуністичною окупацією до слова “москаль” в поемі “Катерина” додається пояснення: “москалі — царські солдати, Московщина — царська Росія” (Т. Шевченко. Повна збірка творів в шістьох томах, том I, стор. 604, Київ, 1949). Але це не є вірне з текстом поеми, як ми бачили вище, бо “москалі” — це “чужі люди”, а не “царські солдати”.
Назви “московщина”, “москаль” постійно вживали класики української літератури, українські мовознавці, історики та публіцисти. Наприклад, у 1918 р. виходить досить відомий у свій час двомовний словник В. Дубровського, який носить назву: “Словник московсько-український”.9 Його рекламували як “практичний підручник української розмови і збірник москалізмів. Словник потрібний всім змосковленим українцям, що тепер освідомлюються і вчаться рідної мови”.
Гадаємо, що вищенаведені приклади з творчості таких майстрів українського слова, як І. Котляревський, Т. Шевченко, І. Франко, П. Гулак-Артемовський, Є. Гребінка, Леся Українка, І. Нечуй-Левицький, Б. Грінченко, М. Кропивницький, А. Свидницький, а до цього переліку можна було б додати цілу низку інших, достатньо переконливо свідчать, що колись нормою української мови були терміни “москаль”, “Московщина” та похідні. Ця норма виводилася із живої розмовної мови українського народу і широко відображена у фольклорі.
До речі, це слово вживав і В.І.Ленін...
- mix_forever
- Почесний учасник
- Контактна інформація: