останій день життя.....
Встаю.Підхожу до зеркала.кажу-
*ну як прожив свої 15 років?Сподобалось?
*та ні, міг і краще!
* чому ж придурок не прожив краще?
*яка в біса різниця?чим тупіше прожив тим швидше помреш і не будеш перед тіткою з косою згадувати своє гидотне життя!
беру ножниці.І вирізаю якусь цікаву фігуру, з свого довгого волося.сміюсь.
*ну як?
*та нічого?
беру опсент.мию голову.прицьому співаю*було 99 пляшок пива!*помив.знімаю з себе весь шмот.одягаю памперс.беру пляшку текіли.вихожу на вулицю і направляюся до верховної ради України.прихожу.
підхожу блище.кидаю пляшку в двері.
*хтось дома є?
вибігають два товстих мента.
*О! суки подруги!
починають мене заламувати.одного б*ю в пику іншого поміж ніг.знімаю памперс і кидаю на них.іду до дверей.починаю там розкладувати фекалії.прицьому співаю*що воно таке.не розумію.на ощюп дуже м*яке*.встаю іду до найблищого фонтану миюсь.прицьому співаю*грязнюлька танюша,помила би ти уши*потім декілька годин тікаю від органі прявопорядку.коли все начепто стихає, іду до найбільшого магазину зброї.силою віднімаю кольт 9,11.40.бачу що молодий чоловік образає дівчину.4 постріли і мій сміх.на перехресті сталася аварія. якись бик, наїждзає на пенсіонера. сім пострілів і дід падає в обморок.іду далі.якись маленький хлопчик сидячи на бардюрі,кидає камінці в маленьке кошиня.4 постріли, малого зносить вантажівка.Тікаю від БЕРКУТА....прихожу додому. беру гітару, клаптик паперу.вилажу на дах.пишу пісню.співаю.будинок оточують люди з віділу спецназу.я співаю.
*досить!ми вам допоможим!здавайтеся!
плюю йому в око.продовжую співати.спецназ починає штурмувати дах.я пригаю.на даху цитата*що поробиш, життя закінчилось!*
The end