Ну шо тим дівкам в житті потрібно?...

Романтика, флірт, кохання, секс... Все про відносини між чоловіком і жінкою.

Модератор: Саня

Аватар користувача
Sheriff
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 156
З нами з: Суб 18 лютого 2006 р. 18:03
Звідки: Юкрейша

Повідомлення Sheriff »

Life is hard... кажуть американці, І дуже несправедливе... добавляють українці.

Якщо дві людини жвиуть разом і комусь з них щось не подобається в їх стосунках, то вони міняють те що не подобається, можливо зразу не получається це зробити, але згодом обов'язково вийде. А якщо не вийде, то люди розійдуться і стосунки розпадуться... Жодна психічно здорова людина не хоче жити з напрягом та психологічним згвалтуванням кожного дня. І для того щоб робити якісь зміни в стосунках потрібна дипломатія а не емоції; розуміння позиції і точки зору іншої людини, а не експансивне нав'язування своєї; розуміння того що ніхто нічим нікому не зобов'язаним, а не агресивне вимагання конкретних дій. По добрій волі людина зробить значно більше ніж під криком звинувачення в шовінізмі та товстошкірості. ХВІЛОСОФІЯ - скажете ви. Напевно так, але ігнорування цих простих ЖИТТЄВИХ фактів які кожен з нас знає з дитинства не змінить об'єктивної реальності, а викоростання дозволить змінити поступово хоть щось.

Може бути шо ми(чоловіки) неправильно розставляємо акценти, я особисто висловив свою думку яка в мене виникла після читання статті, без всяких слів між рядками.
To serve & to protect
Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2100
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 13:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк

Повідомлення Саня »

black писав: Хотіли рівних прав, то вони мають бути в усьому я вважаю...

Я за рівність прав чоловіків та жінок. Але це дійсно повинна бути рівність, а то вже починаються деякі перегиби. Типу "ми за рівність, але ми все-таки жінки".
Крім рівності є ще розподіл ролей. Цей процес розпочався вже давно, а ми є просто його учасниками.
Як на мене, то жінка має бути берегинею домашього вогнища. Це не означає що вона все вдома повинна робити сама. Вона має керувати процесами, які відбуваються в домі, підтримувати домашній затишок, чистоту, створювати певну атмосферу. Жінки знають як це зробити. Вони звертають увагу на дрібниці. А з цих дрібниць скаладається єдине ціле, яке вже ми, чоловіки, здатні осягнути. Я як чоловік можу допомогти жінці це зробити, але потрібне її чітке керівництво. Ставиться конкретне завдання, ціль і вона здійснюється. Поки завдання чітко не усвідомлене - нічого не роблю :-(.
Щоб був в домі порядок, не обов'язково все робити самій. Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять. Якщо чоловік, діти знають місце речам, слідкують за ними, вчасно прибирають, то й вдомі затишно. Лишається там пил протерти, вазони попідливати. А попилососити й сам можу.
дика бджілка
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: Вів 14 березня 2006 р. 15:42

Повідомлення дика бджілка »

Значить так! 8) Відвідавши цей ваш форум, я аж зареєструвалася! Ну в вас, народ, і стереотипи... І саме прикольно мені було читати як ви писали про мораль... Це ж просто... кумедно! А ви колись чули, шо до людей потрібно ставитись так, як ви хочете, щоб вони ставилися до вас!!! А якщо ви всіх так безапеляційно засуджуєте! Відмовляєтесь помічати будь-які позитивні аспекти! І взагалі, не можна всіх судити по собі! Во! :twisted: Або по якихось там своїх недалеких і недолугих подружках! Або по особах, яких постійно бачите вздовж дороги на Ровенській, коли проїжджаєте там маршруткою. Отак-то! І взагалі, починати потрібно завжди з себе, а не просто тупо гнати на дівчат за те, які вони недосконалі, і взагалі!

ВСЕ! Як придумаю ше якусь ефектну повчально-виховальну промову з достатньою кількістю виховних моментів, обов'язково повернусь :D Арівідерчі! :P
Аватар користувача
Belamor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1905
З нами з: П'ят 01 липня 2005 р. 15:20
Звідки: м.Луцьк

Повідомлення Belamor »

Да Блек шось жінки на цьому форумі довго не затримуються. Є ідея прибити цю тему. Може дівчат більше залучимо до форуму.
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5194
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 11:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

дика бджілка писав: Або по особах, яких постійно бачите вздовж дороги на Ровенській, коли проїжджаєте там маршруткою.


Блін всьо їх там хочу побачити і ніколи їх там нема... Може десь не там дивлюсь...
А сам з такими незнайомий, досвіду спілкування немаю і послугами ніколи не користувався.
Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2100
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 13:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк

Повідомлення Саня »

Думаю що нікого не здивую, якщо скажу, що нова учасниця тут довго не затримається. Думаю, як справжня бджола вона жалить один раз. Після цього бджола гине :-(.
дика бджілка, Вам я цього не бажаю. Живіть довго й щасливо.
Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2100
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 13:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк

Повідомлення Саня »

Якщо немає заперечень, то я продовжу :-).
На жаль, тут мало жінок, нема кому виступити на підтримку жіночої половини. Наразі єдиною придставницею є дика бджілка, тому я звертаюся до Вас.
Якщо перечитали трохи цей форум, то могли б помітити, що свою думку тут висловив не один чи два хлопці. Тут зібрано колективну думку багатьох чоловіків. Це люди різного віку, багато з них не знайомі між собою. Знайомі дівчата також у нас різні. А думка складається однакова.
Про що це може свідчити?
Вважаю, що це говорить про те, що дана думка є результатом узагальнення і базується вже не на окремих випадках, а на певній системній базисній основі.
Розумію, що жінкам це не подобаєть (нам, до речі також не до вподоби така ситуація і ми шукаємо вихід, зокрема через це форум), вони відразу починають ставати в позу, говорити про наші стереотипи, стверджувати, що чоловіки - "козли" ((с)Масяня), недостойні їх... ну і багато ще чого. Але ще жодна жінка не даному форумі не змогла дати достойно виступити на даному форумі, переконати хоч декого з нас, в тому, що ми помиляємося.
Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2100
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 13:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк

Повідомлення Саня »

І взагалі, не можна всіх судити по собі! Во! Або по якихось там своїх недалеких і недолугих подружках! Або по особах, яких постійно бачите вздовж дороги на Ровенській, коли проїжджаєте там маршруткою. Отак-то!

По кому ж тоді судити? Судимо по тому, кого бачимо кожен день. Можливо дещо перебільшуємо.
Вірю, що існують й інші дівчата. Хотілося б з таким познайомитися. Сподіваюся, в Луцьку таку реально зустріти.
На цьому форумі зустрів лише одну дівчину, з якою мені подобається спілуватися. На жаль, вона тут довго не затрималася.
helen
Новачок
Новачок
Повідомлень: 23
З нами з: Вів 24 січня 2006 р. 14:32

Повідомлення helen »

прікольно почитати крики заблудших душ :D

"Life is hard... кажуть американці" - а вони так не кажуть! Янкі все спрощують і всякою фігньою не страдають в принципі.

Основне Питання: нащо задаватися такими питаннями?

В цьому світі все просто.
Все можна і живи як хочеш.
Стався до близького з долею снісхождєнія. І тоді перестанеш нервувати.
Нашо старатися когось поняти? Особливо якшо толком сам себе ше не навчився понімати.

Питаннячка у вас ше ті: рівність-нерівність, поніманіє-непоніманіє...
Живи і радуйся, телепню!
Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2100
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 13:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк

Повідомлення Саня »

Пані helen все спрощує. Можливо й насправді так легше жити. Але не так цікаво. Людство вже тисяці років розмірковує над сенсом життя. Наразі суть вбачають в пізанні. В пізнанні чогось новго, але головне - в пізнанні себе.
Для того, щоб краще пізнати себе потрібно пізнати й оточуючий світ. Одним з елементів оточуючого світу є жінки. Зрозумівши їх можна краще зрозуміти самого себе.
Дивний наш світ. В ньому складні речі є простими, прості - складними. Але від цього лише цікавіше. Чим більше пізнаєш, тим ширші можливості для пізнання відкриваються. Мало знаєш - все просто. Пізнав трохи більше - все видається неймовірно складним. Пізнав ще більше - і знову все просто. А сам при цьому виходиш на новий рівень.
Добре що не всі дівчата покинули форум. Але відповіді на питання в темі я так і не почув. Обгрунтованих думок також. Присутність helen радує. Вона вносить деяке пожвавлення, але її висловлювання не завжди тактовні. Пробачимо дівчині невеличкі "шалості" :-)
Аватар користувача
суперстраусятко
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 108
З нами з: Вів 14 березня 2006 р. 17:59

Повідомлення суперстраусятко »

“На жаль, тут мало жінок, нема кому виступити на підтримку жіночої половини. Наразі єдиною придставницею є дика бджілка”
Неправда!!!! :evil: Є тут кому виступити на підтримку жіночої половини!! Якщо була єдина дика бджілка то я приєднуюся до неї і нас тепер двоє… :friends:
Народ ніхто на вас не гонить!! Гоните здебільшого ви. По моїму це дуже навіть помітно!!! Коли я прочитала декілька сторінок того шо ви тут пишете склалося враження що ви створили якийсь клуб ненависників жіночої половини. Я все звичайно можу зрозуміти, але багато з того що ви пишете є просто жахом!!!
Як тільки до такого можна додуматись?? Блін ви вдумайтесь: створити спеціальну тему «Ну шо тим дівкам в житті потрібно?» Подивіться спершу на себе і оцініть спершу себе. А ви такі хороші і ідеальні, правда! В всіх проблемах винні жінки... Жінки тупі, дурні, безголові і їх нічого не цікавить крім шмоток, косметики, грошей… Оце ваші уявлення про жінок!! Нічого ви так і не зрозуміли. Хоч серед вас є люди різного віку уявлення ті ж… І переконувати вас безглуздо бо ви думки своєї не зміните які б аргументи вам не давали.
Я згідна що з ким спілкуєшся по тому й судиш! А ви не пробували спілкуватись з іншими людьми! Звичайно якщо ви підійдете до дівчини в розовій спідничці(якщо її спідничкою можна назвати) і розовій кофточці з великим декольте то ви сподіваєтесь почути від неї щось інтелектуальне, цікаве і мудре!! Ніііі!! Вона в житті вам нічого розумного не скаже! Ви просто неправильно шукаєте…
І доречі не всі розумні жінки уродки!!! Хто вам таке сказав?? Це ше один ваш шикарний стереотип. Більше слів нема… Наразі бувайте здорові!!!
Саня
Модератор
Модератор
Повідомлень: 2100
З нами з: Сер 16 лютого 2005 р. 13:18
Стать: чоловіча
Звідки: Луцьк

Повідомлення Саня »

Радий що вдалося цю тему трохи розворушити :-). Мені цікаво почути думку більшої кількості дівчат.
Свої пости Ви починаєте з "наїздів" на нас. Можливо це й правильно. Найкращий захист - напад. Хороший принцип.
Пропонуєте оцінити себе... Також нема що заперечити. Це робиться. Також непогано було б почути Вашу думку про нас. Можете створити відповідну тему. Буду тільки за.
Раз ми нічого не розуміємо - поясніть нам, будь-ласка. Для цього й існує дана тема. Якщо ви впевнені, що щось зробити неможливо, то ви цього ніколи й не зробите. Треба вірити в можливіть. Тоді все вийде. Спробуйте, Ви здатні це зробити. Чи не так?
Звичайно якщо ви підійдете до дівчини в розовій спідничці(якщо її спідничкою можна назвати) і розовій кофточці з великим декольте то ви сподіваєтесь почути від неї щось інтелектуальне, цікаве і мудре!! Ніііі!! Вона в житті вам нічого розумного не скаже! Ви просто неправильно шукаєте…

Як же тоді правильно шукати? Поділіться своїми знаннями в даній галузі. Ви ж, жінки, одна одну краще знаєте. Бачете наскрізь. Мене от дивує те, як жінка, глянувши на іншу, з першого разу визанчає що настали "червоні дні"?

Замучив вже я вас сьогодні своїми постами. Припиняю.
Аватар користувача
Танцює з Вітром
Учасник форуму
Учасник форуму
Повідомлень: 99
З нами з: Сер 15 березня 2006 р. 02:30
Звідки: Сокаль

Повідомлення Танцює з Вітром »

Не хочеться зараз виступати під гаслами фемінізму. За всіх дівчат, жінок не можу говорити….
Просто чітко зрозміло, що ви дещо стереотипізуєте половину населення… Хоча можна також сказати що багато жінок беруться теж узагальнювати, ставити чоловіків під одну планку… Навіщо???
Не розумію чому коли чоловіки розмовляють про жінок постійно скаржаться мол вони транжири, люблять гроші і т.п… Банально – бо гроші це така дрібниця….. Вони приходять і відходять а дорога нам людина залишається… І якщо кохання дійсно є між вами і вашою половинкою то жодних сумнівів не виникатиме…. Існує певвна категорія людей як серед чоловіків так і серед жінок – альфонси, залежні дамочки з пазуриками…. Які лише й живуть тим, що шукають матеріальну підтримку, паразитують свого роду на своєму партнері…Крім того слід врахувати тенденцію того що світ наш різко матеріалізовується, люди просто помішались на матеріальних цінностях…. А це дуже зле…Звісно і без грошей нікуди але вони не повинні ставитись на перше місце… От мене завжди смущає і не подобається мені той факт коли за мене особа протилежної статі платить десь…Не знаю…
Але щось і від теми відхилилась…. Кожна людина прагне щастя… але кожен мабуть вбачає його в різних речах… для когось це гроші а для когось присутність коханої людин, факт того, що є хтось заради кого хочеться прокидатись жти і радіти життю.
Досадно також читати й про те, що ви майже всіх двчат розглядаєте як безмозглих курочок на шпильках в міні та з цигаркою в зубах… Це ж далеко не так…. Звісно, таких “кадрів” вистачає і мене від них просто верне… Їх зверхні погляди, їх намагання встигати за останнім писком моди… і тому подібне….. Чи не головніше залишатись собою???
Неприємний факт того, що людей зараз мало що цікавить… Дискотека, алкоголь, обговорення останнього випуску “Оріфлейм” чи “Ейвон” з подругами…. Банальщина…. І переслуховування музики від якої мозок пухне…..Тупі фрази типу мусі-пусі…..багатьом представницям жіночої статі вважаються найгеніальнішими та найчуттєвішими творами…..Дійсно хорошої музики такі люди не сприймуть, бо вони надто обмежені, їх погляди базуються на мейнстрімі… (я не лише про дівчат тут кажу)… Зустрічалось спілкуватись і вибачте за слова “бидлом чоловічої статі”…. Людьми які дешевими понтами прагнуть показати що вони кращі ніж є насправді….таке не в повазі….
Але як то кажуть кожній тварі по парі….
Мені чесно кажучи стидно…стидно за представниць своєї статі.. ні в якому разі не кажу що я приклад для наслідування, бо я як і всі люди далеко не ідеальна, але….. треба до чогось прагнути…. Чогось добиватись а не надіятись на плече свого багатого хлопця чи чоловіка… Знаю дівчат які зустрічаються з набагато старшими мужчинами лише тому що ті їх “водять по крутих барах і возять на модних тачках”…
Скажу одним словом – Ганьба… Нажаль цього не зміниш, воно було, є і буде…. Просто дивіться кого ви вибираєте і все…..
:wink:
Non mortem timemus, sed cogitationem mortis
Аватар користувача
Black
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 5194
З нами з: Чет 27 січня 2005 р. 11:39
Стать: чоловіча
Звідки: 127.0.0.1
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Просто більшість хаває те, що їм крутять по тєліку ("Жереш мелодрами телевізійні, ти розглядаєш драконів за склом" :D ), ту дешеву музику по радіо, ті турецькі-китайські шмотки, читають карманні книжки (якщо взагалі читають). Про що взагалі можна говорити з такими людьми? Треба мати завжди мати свою думку, а не робити так як всі, або як модно. Більшість моїх друзів і знайомих не підпадають під такий шаблон (Слава Богу!), а от таких знайомих мені представниць протилежної статі можна порахувати на пальцях двох рук. А закривати очі на те, що більшість цікавиться шмотками, золотом і взагалі хоче вирішити свої матеріальні проблеми за рахунок чоловіка ("на хімії в Черкасах" не хочеться ж їбашити :lol: ) теж неправильно. Я бачив кучу анкет в основному з України-Росії, там де пропонують інтим або "іщу увєрєнава в сєбє мужчіну добівшегося в жізні". І взагалі тут мова йде не про всіх, але все ж таки про досить велику частину. :cry:
Аватар користувача
Sheriff
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Повідомлень: 156
З нами з: Суб 18 лютого 2006 р. 18:03
Звідки: Юкрейша

Повідомлення Sheriff »

суперстраусятко писав: “Блін ви вдумайтесь: створити спеціальну тему «Ну шо тим дівкам в житті потрібно?» Більше слів нема…


:idea: Вважаю шо ніхто на форумі не буде проти якщо котрась представниця прекрасної меньшої половини створить тему «Ну шо тим мужикам в житті потрібно?» де зможуть висловити все шо накипіло через наш форум. Цікаво скільки постів там буде??? :roll:
To serve & to protect
Відповісти