Я зазвичай пишу МОСКАЛІЯ.
Нічо нічо... ми їм ше СЕВАСТОПОЛЬ згадаємо

Модератор: Саня
Bad Tank писав: Здрасьте!!! Не ждали?
мелкая новость - я починил телефон, и снова ряды форума пополнились РУССКИМИ (а не "москалями")
Во-первых, мне это слово не нравится (москаль), оно равносильно афро-американцу "нигер", а в правилах форума написано, что не должно быть никакой рассовой неприязни, и это не должно зависеть от финансового или политического положения.
Во-вторых, насчет газа Ющенко предупреждали еще летом, но он не обращал на это внимания, надеясь на великую америку и ЕС.
В-третьих, половине населения России это положение тоже не нравится, ибо на Украине у многих живут родственники, а 40% с чем-то процентов граждан Украины - это вообще русские (насколько я помню, хотя и могу ошибаться).
В-четвертых, на ЕС вы можете не надеятся, ибо они получают газ опять таки от России, и вот Украинские попытки откачать из "европейской" трубы газ они расценили не как юмор. А америка может поддержать вас морально, но сомневаюсь что денежно. Если только Ющенко не американский посаженец на украинский трон, о чем я говорил раньше.
У середу ранок почався радісніше, ніж першого січня. "Нафтогаз" і "Газпром" таки оголосили про перемир’я у газовій війні, підписавши п'ятирічний контракт.
Рішення вийшло "і вашим, і нашим". Росія тепер впевнено може розповідати громадянам, що продаватиме газ по 230$ за тисячу кубометрів. Україна теж залишилася у виграшу, бо купує його по 95$. Усі операції здійснюватимуться через компанію-посередника, яка купуватиме газ в Росії по 230, змішуватиме його з туркменським по 50, а також узбецьким і казахстанським, а потім продаватиме Україні по 95. З цього приводу, до речі, Україна навіть збільшила постачання туркменського.
Як розповів прем’єр Юрій Єхануров, роль посередника виконуватиме спільне підприємство, що складатиметься 50/50 з компанії "Росукренерго" з російського боку і "Нафтогазу" з українського.Прем’єр Юрій Єхануров вважає, що від підписання договору про постачання російського газу в Україну виграла вся Європа. "Виграли два народи – російський і український, виграла також вся Європа", - сказав він на прес-конференції у середу. На питання, хто виграв у інформаційній війні під час газового конфлікту, прем’єр зазначив, що з російського боку відбувалася "масова інформаційна атака".