Стосунки на роботі
Модератор: Саня
Стосунки на роботі
Чи варто заводити стосунки з особою протилежної статі яка працює на тій ж організації що і ти???
Знаю що це може потягнути за собою плітки колег, в разі невдачі кожен день будеш бачити лице тієї особи, робити невинний вигляд, але все ж таки....
Варто чи ні???
Можливо в когось в житті були подібні ситуації, поділіться досвідом.

Знаю що це може потягнути за собою плітки колег, в разі невдачі кожен день будеш бачити лице тієї особи, робити невинний вигляд, але все ж таки....
Варто чи ні???
Можливо в когось в житті були подібні ситуації, поділіться досвідом.
Я - українець, і я цим пишаюсь.

- PhoeniX
- Частий гість 
- Стать: чоловіча
Re: Стосунки на роботі
В житті треба попробувати все (ну чи майже все  )
 ) 
Досвіду в цьому нема, але думаю попробувати можна, щоб потім не жаліти що втратив шанс...

)
 ) Досвіду в цьому нема, але думаю попробувати можна, щоб потім не жаліти що втратив шанс...
- keepo
- Модератор 
- Контактна інформація:
хм, якщо одружений - однозначно не варто (більше проблем ніж задоволення). Якщо не одружений, то можеш спробувати.
Я колись працював з своєю колишньою дівчиною, правда десь через рік після розставання - особливого напрягу не відчував, хоча багато залежить від тараканів в її і твоїй головах...

Я колись працював з своєю колишньою дівчиною, правда десь через рік після розставання - особливого напрягу не відчував, хоча багато залежить від тараканів в її і твоїй головах...
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/

- Kima
- Учасник дискусій 
- Стать: жіноча
Можна мати, але обережно щоб не захопитись і особливо - щоб не сильно закохався він. У мене був досвід, згадуючи про який я ще напрягаюсь. Хоча секс був афігенний, але моральний мій стан був жахливий. Цей мій колега-коханець ціленаправлено псував мені життя, плів інтриги, обмежував спілкування. Більше я такого ніколи не хочу. Але зараз дозволяю собі легкий флірт.

- Black
- Адміністратор 
- Контактна інформація:
Я такого не практикую... Народна мудрість говорить, що сусідів і співробітників не тре...

- 
				Саня
- Модератор 
Не варто. Хоча спробувати можна. Старші колеги починають допитуватися: "То коли вже на весіллі будемо гуляти", "Чого ... така сердита. Вчора що, не тра..." або навпаки "О, сьогодні вона цвіте й пахне, видно вчора добре ви...в".
З одного боку зручно мати коханку бід боком, а з іншого - чимало недоліків. Працювати з дружиною на одній роботі, у невеличкому колективі я б не хотів. Яке б кохання не було, але бути з людиною поряд 24 години на добу 7 днів на тиждень - це не просто.

З одного боку зручно мати коханку бід боком, а з іншого - чимало недоліків. Працювати з дружиною на одній роботі, у невеличкому колективі я б не хотів. Яке б кохання не було, але бути з людиною поряд 24 години на добу 7 днів на тиждень - це не просто.
Я працюю з жінкою на одній роботі. Тільки в різних кабінетах. Особливих проблем немав ніколи. Жодних незручностей також.
А всякім старшим умнікам які тикаються куда не нада просто треба дати китайське попередження. В кінці кінців треба вміти таких доброзичливівців відшивати і ставити на місце.

А всякім старшим умнікам які тикаються куда не нада просто треба дати китайське попередження. В кінці кінців треба вміти таких доброзичливівців відшивати і ставити на місце.
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший

Якшо мова йде просто про секс після вдалої корпоративної гулянки - варто, серйозних стосунків з колегами я б не заводив. Зустрічався колись із одногрупницею, нічого не вийшло. Раніше були друзями, а відносини зіпсувалися, і найголовніше те, що доводилось бачитись кожен день на навчанні...ALE}{ писав:Чи варто заводити стосунки з особою протилежної статі яка працює на тій ж організації що і ти???
- DRAKULKA
- Новачок 
- Контактна інформація:
Azazello эт точно!

якщо дуже кортить, тоді ВАРТО!!!

- 
				dream_maker
- Новачок 
конечно, не желательно, но стрелы амура не подчиняются никаким обстоятельствам)))

Ну як, автор може поділитись досвідом чи результатом? 
У мене на роботі є 1 парочка. Чесно кажучи, це повна фігня:(
Краще би між собою на роботі не розмовляли, а вдома би.

У мене на роботі є 1 парочка. Чесно кажучи, це повна фігня:(
Краще би між собою на роботі не розмовляли, а вдома би.
- Таємнича
- Частий гість 
Тут багато чого залежить від людей: якщо по розумному потім розійшлися, то чудово; якщо завели на роботі стосунки, а потім хтось звільнився (якщо організація такого не підтримує, і люди розумно вчиняють, хоч серцю і не накажеш), то чудово; а якщо люди зустрічаються, переносять свої домашні проблеми на роботу, то з того ніякого толку не буде! 

Навіть не пробував. Під корінь зрізав все що ще не почалось (на благо легко це мені дається   ), нащо лишні приколи на роботі?
 ), нащо лишні приколи на роботі?
Давня приказка: "Не как..й там де будеш їсти" 

Чисто дружні робочі відносини

), нащо лишні приколи на роботі?
 ), нащо лишні приколи на роботі?Давня приказка: "Не как..й там де будеш їсти"

Чисто дружні робочі відносини

Я - українець, і я цим пишаюсь.

Если это мимолетная интрижка, то лучше не начинать. Будет мешать работе и поползут слухи. Зачем портить репутацию?