Раз повідомлення пропали, то спробую повторити своє повідомлення.
irkin писав:
дівкам потрібні ЧОЛОВІКИ!!!! Справжні... А де їх таких знайти серед вас, любі мужчинки і хлопчики – ото проблема...
Цю фразу можна розцінювати як спробу дискримінації, але вже з вашого боку. Виходить, що учасників форуму ти не вважаєш за справжніх чоловіків, хоча й в кожному з нас бачиш собі потенційного чоловіка.
irkin писав:
Жінка в кожному мужчині бачить потенційного чоловіка.
А ще була фраза:
irkin писав:
Звісно жінки нададуть перевагу тим, хто має ці матеріальні переваги.
Гадаю, вона не лише висловлює твою власну точку зору, а й має тісний кореляційний зв'язок з думкою твоїх подруг, знайомих відносно цього питання. Виходить, що для вас головним є гаманець, вірніше, його наповнення.
irkin писав:
мені чоловіки жодного разу не купували нічого - ні мобільного, ні косметики, ні тим більше шуби...
Навіть тато?? І ти через це на всіх чоловіків ображена? Шкода...
irkin писав:
Я працюю, заробляю собі сама, і живу так, щоб мені вистачало.
А ось цю фразу схвалюю. Таке відношення заслуговує на повагу. Від себе можу добавити, що добробут залежить не лише від рівня доходів. Значну роль відіграє вміння розпорядитися заробленим. Серед моїх знайомих є люди, які мають більші доходи, але ці гроші вилітають в трубу. Якщо жінка вміє грамотно розпорядитися "мамонтами", які приносить чоловік - сім'я житиме добре, комфортно, буде забезпечена усім необхідним.
irkin писав:
Бачу ця тема в чоловіків болісна, особливо тих, що вище тут писали. Мабуть не спроможні вони дати коханій дівчині того, що вона хоче. Або нічого не має цей чоловік, або не тут дівчину знайшов...
Для того, що б дати те, що вона хоче потрібно знати, що саме вона хоче. Для цього ця тема й створена. Поки що виходить, що ви самі толком не знаєте, що ви хочете. Деякі потреби цілком зрозумілі і ми їх намагаємося вдовільняти в міру наших скромних можливостей.
irkin писав:
А ще цікавий феномен - я не знаю вже коли за себе самій платити, а коли дозволити, щоб за мене платив мій кавалер. Були вападки, коли мужчини ображались, що я тратила гроші будучи з ними, сприймали це як прояв незалежності і небажання бути з цією людиною, і віддалялись... Як тоді зрозуміти - одні не бажають за дівчат платити, інші ображаються, коли дівчина сама за себе платить.. Хм...
Дійсно є такий момент. Якщо я запрошую дівчину на каву, то, звісно, я буду оплачувати рахунок. Якщо від дівчини надходить пропозиція сходити в кіно, то квитки купую також я...
Інколи все ж потрібно давати вам можливість оплачувати дещо самостійно. Це допомагає вам самоствердитися. Часом і у вас виникає бажання зробити нам щось приємне. Навіщо цьому перешкоджати?
Буквально позавчора моя мила запитала: "Навіщо кожен раз коли я дзвоню, ти відбиваєш і передзвонюєш. Всерівно ж гроші твої і на мому телефоні, і на твому?". Для мене вартість дзвінка в обох випадках однакова, але хіба вона не знайде куди потратити ті гроші з рахунку?
irkin писав:
Думаю багато жінок згодиться, що важко зараз знайти чоловіка, справжнього....
Чоловіки можуть сказати точно те ж саме.
А щодо піступності, то тут жінки нас випереджають. В жіночому колективі завжди більше інтриг, недомолвок, конфліктів... Ви є більш коварними. На жаль, це правда.
irkin, вибач, що притомив своєю писаниною. Не хочеться своїми постами відбити в тебе бажання продовжити спілкуватися на форумі. Не сприймай, будь ласка, мої повідомлення за особисту образу.
P.S. Добре що є RSS.