Держреєстр ФОП — де шукати актуальну інформацію?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Orpyna
Активний учасник
Активний учасник
Стать: жіноча

Держреєстр ФОП — де шукати актуальну інформацію?

Повідомлення Orpyna »

Підкажіть, будь ласка, як зараз найзручніше перевірити інформацію про ФОП через держреєстр? Цікавить саме пошук за прізвищем, ім’ям або іншими доступними даними. Чи є зручний онлайн-сервіс, де можна швидко перевірити статус ФОП та основні реєстраційні відомості?
Johnny
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Re: Держреєстр ФОП — де шукати актуальну інформацію?

Повідомлення Johnny »

Як приватний підприємець, я регулярно зіштовхуюся з необхідністю перевіряти статус нових підрядників перед перерахуванням передоплати за надані послуги. Останнього разу я знайшов потрібні дані через держ реєстр фоп https://edrpou.ubki.ua/ua/register-of-l ... p-register що дозволило мені за лічені хвилини переконатися в активному статусі фізичної особи-підприємця та відсутності податкового боргу. Сервіс працює бездоганно, надаючи тільки свіжу та повністю верифіковану інформацію з офіційних джерел. Завдяки цій швидкій перевірці я був абсолютно впевнений у чесності партнера та спокійно переказав кошти за виконану роботу. Це справді незамінний помічник для кожного, хто цінує свій час, гроші та прагне будувати прозорі взаємовигідні стосунки у бізнесі.
Відповісти