Порадьте магазин із нормальним вибором бейсболок

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Orpyna
Активний учасник
Активний учасник
Стать: жіноча

Порадьте магазин із нормальним вибором бейсболок

Повідомлення Orpyna »

Служу зараз, і треба оновити дрібний екіп. Моя бейсболка вже своє відслужила, липучка під кокарду зовсім не тримає. Думаю, чи замовляти щось із просоченням від вологи, чи взяти найпростішу дихаючу модель. Підкажіть, бейсболку де замовити, щоб і матеріал був якісний, і ціна не як за космічний корабель? Часу шукати по місту зовсім немає.
Johnny
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Re: Порадьте магазин із нормальним вибором бейсболок

Повідомлення Johnny »

З власного досвіду скажу, що знайти якісну кепку зараз не так легко, як здається, бо часто трапляється ширпотреб, який сідає після першого ж дощу. Я спочатку шукав варіанти серед б/у речей, але потім зрозумів, що краще взяти нову річ і не мати клопоту. Порадили глянути асортимент у мережі, тож зайшов на сайт PROF1Group. Там реально представлені практичні бейсболки https://prof1group.ua/beysbolki асортимент великий, є з чого вибрати і під спеку, і під більш прохолодну погоду. Взяв собі варіант у мультикамі, сидить зручно, регулювання просте і шви ніде не тиснуть у голову. Мене особисто цей варіант повністю влаштував, тому можу рекомендувати звернути увагу.
Відповісти