Добрива

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
disman3
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Стать: чоловіча

Добрива

Повідомлення disman3 »

Добрий день! Скажіть, в Україні дуже багато компаній, які займаються виробництвом мінеральних добрив. Підкажіть, яке добриво найефективніше? Сьогодні була в магазині, стояла біля вітрини і так не змогла вибрати. Якщо тут є садівники і городники, може, ви мені щось підкажете?
nils23
Новачок
Новачок
Стать: чоловіча

Re: Добрива

Повідомлення nils23 »

Добрий день, останнім часом я купую мінеральні добрива від «ВА АГРО ЮКРЕЙН». Вона займається сільським господарством і агробізнесом, поставляє мінеральні добрива вітчизняного та імпортного виробництва, посівні матеріали та засоби захисту рослин. Сама компанія працює з 2019 року і вже зарекомендувала себе на ринку як надійний постачальник добрив. Якщо почитати відгуки, то багато покупців залишаються задоволеними добривами від цієї компанії. Спробуйте теж придбати, тим більше в продажу такі добрива завжди є. Думаю, ви зможете придбати за розумною ціною і переконатися в хорошому результаті такого добрива. Потім відпишіть, як вам за якістю мінеральні добрива від цього виробника. Якщо чесно, мені буде дуже цікаво дізнатися вашу думку з цього приводу.
Відповісти