Як купити б/у авто і не пошкодувати?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Як купити б/у авто і не пошкодувати?

Повідомлення Мила »

Хочу купити свою першу машину — не нову, звичайно, бо бюджет невеликий. Але вже вдруге натрапляю на щось мутне: то документи якісь дивні, то машина виглядає надто гарно, як для свого віку. Як зрозуміти, чи авто нормальне, чи продавець щось приховує? Я зовсім не розбираюся в техніці, але дуже не хочу вляпатись. Може, є якісь способи, щоб перевірити авто ще до покупки? Щоб зекономити нерви і гроші?
Август
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: чоловіча

Re: Як купити б/у авто і не пошкодувати?

Повідомлення Август »

Я рік тому теж через це пройшов. Тільки купив машину — через тиждень почались пригоди: коробка посипалась, потім виявилось, що вона після серйозної ДТП, хоча мені розказували, що вона “у бабусі стояла в гаражі”. Я тоді реально психував. Потім дізнався, що є сервіси, де можна перевірити історію авто по VIN-коду. Якби я знав про це раніше, зекономив би купу грошей і не викинув би купу нервів.
Мила
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Повідомлення Мила »

Ой, знайоме відчуття! Я рік тому теж через це пройшов. Тільки купив машину — через тиждень почались пригоди: коробка посипалась, потім виявилось, що вона після серйозної ДТП, хоча мені розказували, що вона “у бабусі стояла в гаражі”. Я тоді реально психував. Потім дізнався, що є сервіси, де можна перевірити історію авто по VIN-коду. Якби я знав про це раніше, зекономив би купу грошей і не викинув би купу нервів.
Август
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: чоловіча

Повідомлення Август »

Та я тебе розумію як ніхто. Бо коли сам обпікся, то потім дуже глибоко в це все вліз. Зараз я перед будь-якою зустріччю з продавцем спочатку роблю перевірку авто по він коду. Серйозно, це дуже зручно: вводиш VIN, і тобі видає всю інфу — чи була машина в ДТП, чи скручений пробіг, які були ремонти, чи є обмеження чи розшук. Я користуюсь VIN Сheck — там багато інфи навіть по авто. І не треба бути механіком, щоб зрозуміти, що до чого. Так хоч є шанс купити щось нормальне, а не авто з проблемами.

Зображення
Відповісти