Таунхауси у передмісті столиці
Модератор: Саня
Таунхауси у передмісті столиці
Хочемо перебратися з квартири в щось більш спокійне… і таунхаус у передмісті Києва виглядає як непоганий варіант. Але очі розбігаються: то там комунікації якісь мутні, то добиратись нереально, то забудовник такий собі. Хто вже пройшов цей квест — поділіться досвідом! На що реально звертати увагу, крім стандартного «щоб дах не протікав»?
Re: Таунхауси у передмісті столиці
Давно працюю у сфері нерухомості, і скажу чесно, побачив багато різного. Але коли мова зайшла про власне житло для моєї родини, я вибирав з особливою ретельністю. Основним критерієм було поєднання комфорту міського життя з природною тишею і простором. Саме тому я зупинився на таунхаусі під Києвом Sвій Dім 3 https://www.smart-development.ua/svii-dim-3/ бо це не просто будинки, це ціла концепція життя, де все продумано до дрібниць. Це ідеальне рішення для тих, хто хоче бути поруч зі столицею, але жити без постійного шуму та смогу. Унікальна інфраструктура комплексу дозволяє практично не виїжджати: магазини, кав'ярні, дитячі майданчики, все на місці. До речі, 15 хвилин до міста - це не перебільшення, а реальність. Рекомендую тим, хто цінує якість і комфорт, а не просто квадратні метри.