Порадьте нормальні чоловічі кросівки
Модератор: Саня
Порадьте нормальні чоловічі кросівки
Дівчата і хлопці, підкажіть щось, бо я вже не можу! Хочу купити чоловікові нормальні кросівки, а в очах рябить від того всього вибору в інтернеті. То одні хвалять Nike, то інші кажуть, що то маркетинг і переплата, ще хтось радить якісь бренди, яких я взагалі не знаю. А він у мене такий — якщо вже взув щось зручне, то носить років п’ять, поки підошва не відвалиться. От і думаю: може, хтось уже купував щось нормальне останнім часом? Щоб і виглядали добре, і носились довго, і щоб ноги не потіли. Дякую всім наперед!
Re: Порадьте нормальні чоловічі кросівки
Ооо, знайома ситуація! Я собі якось теж пару вибирав — то було ціле випробування. Одні кроси гарні, але нога в них як у лещатах, інші — як тапки з базару. Я з того всього вже злився, чесно кажучи. Потім випадково натрапив на один магазин, де є нормальний вибір, і консультант попався толковий. Порадив взяти модельку з м'якою амортизацією і сіткою зверху — шоб дихали. Я й взяв, і не шкодую. Тримаються добре, і в них реально зручно. Правда, назву моделі вже забув — але точно скажу: не гнатися за гучним брендом, а дивитись по зручності.
Та от і я про те ж! Бо знаєш, коли читаєш оті всі "ТОП-10 кросівок року", то здається, ніби все супер, а потім читаєш коментарі, і там половина людей жаліється. А ще мені смішно — заходиш на сайт, дивишся фотки, а там один і той самий тип кросівок з різними логотипами. Ну як так? От хочу щось реально перевірене, щоб не просто "оце модно", а щоб ноги потім не боліли після 10 хвилин ходьби. Ти, до речі, в тих, що ти купив, довго ходив? Як вони після кількох тижнів? Бо в мого чоловіка часто нога натирається, і то для нього катастрофа — потім ниє цілий день.
Слухай, я в тих кросах уже півтора місяця, і скажу чесно — це перші чоловічі кросівки , які не хочеться зняти через годину після того, як взув. Я брав їх спеціально для міста, бо багато ходжу, але вже й у подорожі встиг з ними з'їздити. Ніяких мозолів, ніякого "запарювання" ніг, хоча носив і в теплу погоду. Ще мені сподобалось, що підошва м’яка, але не як желе — тримає форму, і йти зручно. Не провалюєшся в них, але й не б’єш ногу об асфальт. На вигляд — теж супер, не крикливі, але стильні. І що головне — не стерлись, не потріскались, хоча я вже й під дощ в них потрапляв. Справді вдала покупка, тому якщо шукаєш чоловічі кросівки, які і комфортні, і виглядають добре — я б ті точно радив.