Де можна нормально відремонтувати авто у Дніпрі
Модератор: Саня
Де можна нормально відремонтувати авто у Дніпрі
Машина вчора почала грітися, вже пар іде з-під капота. Звернулася до одного майстра – каже, що треба міняти радіатор, а це капець які гроші. Не хочу влітати на гроші без потреби. Хто знає, де можна нормально відремонтувати авто у Дніпрі, але щоб не розвели як лоха? Допоможіть, бо реально не знаю, куди звернутися.
Re: Де можна нормально відремонтувати авто у Дніпрі
О, це знайомо! Я теж якось шукав СТО у Дніпрі, бо коробка передач "полетіла". Один майстер сказав, що це просто датчик, а виявилося – ремонт на купу бабла. Тепер я вже обережніше ставлюсь до таких "спеців". Рекомендую перевірені сервіси з відгуками – так хоча б є шанс, що не попадеш на чергового розводилу.
Так ось і я про те! Вже вдруге за рік довірилася "спеціалісту" з гаража, який обіцяв, що зробить все "як для себе". В результаті – заплатила, а проблема не зникла, ще й двигун тепер барахлить. Зрозуміла, що дешевий ремонт – це не завжди економія. Хочеться знайти нормальний сервіс, але щоб ціни були адекватні, а не космос.
Якщо шукаєш СТО у Дніпрі, можу підказати один сервіс – Premium Avto. Я там нещодавно робив комплексну діагностику авто https://premium-avto.com/kompleksna-dia ... to-dnipro/ , і залишився дуже задоволений. Спочатку переживав, що будуть намагатися розкрутити на зайві роботи, але ні – все чітко і по справі. Майстри одразу сказали, що треба замінити, а що можна ще поїздити. Плюс, показали всі старі запчастини і пояснили, чому саме їх варто було міняти. Це реально підкупає, бо не відчуваєш себе лохом, якому щось намагаються "втюхати". А ще у них гарантія на роботи є – якщо щось піде не так, можна приїхати і перероблять безкоштовно. Раджу звернути увагу, особливо якщо потрібна якісна діагностика без зайвих націнок.