Чи важливо де обирати?
Модератор: Саня
Чи важливо де обирати?
Скажіть чи має значення в якій саме компанії страхувати авто? Ви коли оформляєете поліс берете самий дешевий варіант зі знижками, франшизами і так далі?
Re: Чи важливо де обирати?
Не знаєте? А я вам скажу, має значення, ще й яке. Автострахування — це не просто формальність для галочки, а інструмент, який має спрацювати у найгірший момент. І тоді дуже хочеться, щоб компанія не морозилась, не тягнула з виплатою, не вимагала п’ять довідок на один випадок. Я не беру найнижчу ціну, якщо бачу, що за нею ховається величезна франшиза, куча винятків або відсутність підтримки.
Оформлюючи поліс, звертайте увагу, як працює сервіс, які є умови по виплатах, чи можна швидко зв’язатись із підтримкою. Найзручніше, до речі, порівнювати варіанти на hotline.finance там одразу видно, яка страхова пропонує що, з якою франшизою і по якій ціні.
І ще одне — економити на страховці так само ризиковано, як і на гальмах. Може, й пощастить, але якщо ні — буде боляче. Тому я для себе вирішив: краще трохи переплатити, але знати, що не залишусь сам у складній ситуації.
Оформлюючи поліс, звертайте увагу, як працює сервіс, які є умови по виплатах, чи можна швидко зв’язатись із підтримкою. Найзручніше, до речі, порівнювати варіанти на hotline.finance там одразу видно, яка страхова пропонує що, з якою франшизою і по якій ціні.
І ще одне — економити на страховці так само ризиковано, як і на гальмах. Може, й пощастить, але якщо ні — буде боляче. Тому я для себе вирішив: краще трохи переплатити, але знати, що не залишусь сам у складній ситуації.