Отзовик
Модератор: Саня
Re: Отзовик
Відгуки зараз багато означають, багато хто на них звертає увагу. Але не можна не враховувати, що відгуки теж бувають різні, треба перевіряти, чи можна їм довіряти. Для себе я звертаю увагу на відгук, кількість передплатників у соціальній мережі у того чи іншого ресурсу, чого і Вам раджу. Давайте розберемося, на прикладі сайту https://helicopter.kiev.ua/uk/ з оренди гелікоптерів. На головній є відгуки, сайт добре оформлений та постійно щось оновлюється, не перший рік у мережі, це можна перевірити. Також доступний кількома мовами. В Інстаграм акаунті хороші публікації та підписникi реальні люди. Такому ресурсу можна довіряти та користуватися послугами. До речі, обов'язково спробуйте політати вертольотом, дуже цікаво і незабутньо. Спочатку оцінив ресурс, потім скористався послугами оренди гелікоптера, в результаті пишу позитивний відгук. Усім добра.
Особисто я звертаю увагу на відгуки, тому що це є фактор довіри в моєму розумінні. Якщо хтось комусь дякує або підкреслює якісь моменти, значить цьому приділяється увага.Scrip писав: Вів 10 травня 2022 р. 21:27 Відгуки зараз багато означають, багато хто на них звертає увагу. Але не можна не враховувати, що відгуки теж бувають різні, треба перевіряти, чи можна їм довіряти. Для себе я звертаю увагу на відгук, кількість передплатників у соціальній мережі у того чи іншого ресурсу, чого і Вам раджу. Давайте розберемося, на прикладі сайту https://helicopter.kiev.ua/uk/ з оренди гелікоптерів. На головній є відгуки, сайт добре оформлений та постійно щось оновлюється, не перший рік у мережі, це можна перевірити. Також доступний кількома мовами. В Інстаграм акаунті хороші публікації та підписникi реальні люди. Такому ресурсу можна довіряти та користуватися послугами. До речі, обов'язково спробуйте політати вертольотом, дуже цікаво і незабутньо. Спочатку оцінив ресурс, потім скористався послугами оренди гелікоптера, в результаті пишу позитивний відгук. Усім добра.
Ще я дивлюся на відгуки підписникiв в Інстаграмі, там легко перевірити реальність.
На сайті унизу є відгуки, це вже добре.
Так точно!Skit писав: Пон 16 травня 2022 р. 20:16Особисто я звертаю увагу на відгуки, тому що це є фактор довіри в моєму розумінні. Якщо хтось комусь дякує або підкреслює якісь моменти, значить цьому приділяється увага.Scrip писав: Вів 10 травня 2022 р. 21:27 Відгуки зараз багато означають, багато хто на них звертає увагу. Але не можна не враховувати, що відгуки теж бувають різні, треба перевіряти, чи можна їм довіряти. Для себе я звертаю увагу на відгук, кількість передплатників у соціальній мережі у того чи іншого ресурсу, чого і Вам раджу. Давайте розберемося, на прикладі сайту https://helicopter.kiev.ua/uk/ з оренди гелікоптерів. На головній є відгуки, сайт добре оформлений та постійно щось оновлюється, не перший рік у мережі, це можна перевірити. Також доступний кількома мовами. В Інстаграм акаунті хороші публікації та підписникi реальні люди. Такому ресурсу можна довіряти та користуватися послугами. До речі, обов'язково спробуйте політати вертольотом, дуже цікаво і незабутньо. Спочатку оцінив ресурс, потім скористався послугами оренди гелікоптера, в результаті пишу позитивний відгук. Усім добра.
Ще я дивлюся на відгуки підписникiв в Інстаграмі, там легко перевірити реальність.
На сайті унизу є відгуки, це вже добре.