Луцький і SunSeth
Модератор: Саня
Луцький і SunSeth
От як думаєте? Така особистість як Луцький і SunSeth це одна особистість чи дві різних? Помічено дивну особливість - зявляються по черзі. Причому перший нічо не постить.
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
- SunSeth
- Учасник дискусій
- Стать: чоловіча
- Контактна інформація:
Belamor, дякую за таку увагу до моєї скромної персони, але те, що ти написав, повна маячня, я тебе запевняю ! Я це Я ! The one and only. Хто такий Луцький поняття не маю !
P.S. бугога :D Глянув по профілю і вже знаю, хто такий Луцький. Він теж користується GPRS від Лайфа - тому і ІР однакові :P Так шо тему можна вбивати.
P.S. бугога :D Глянув по профілю і вже знаю, хто такий Луцький. Він теж користується GPRS від Лайфа - тому і ІР однакові :P Так шо тему можна вбивати.
- Forever_autumn
- V.I.P.
- Стать: жіноча
Re:
піпєц! тобі й не знати хто то:)))SunSeth писав:Belamor, дякую за таку увагу до моєї скромної персони, але те, що ти написав, повна маячня, я тебе запевняю ! Я це Я ! The one and only. Хто такий Луцький поняття не маю !
P.S. бугогаГлянув по профілю і вже знаю, хто такий Луцький. Він теж користується GPRS від Лайфа - тому і ІР однакові
Так шо тему можна вбивати.
розкажеш тут.
- SunSeth
- Учасник дискусій
- Стать: чоловіча
- Контактна інформація:
Re: Луцький і SunSeth
Коли протверезишся перечитай ще раз мою відповідь, особливо, після P.S. 

- Forever_autumn
- V.I.P.
- Стать: жіноча
Re: Луцький і SunSeth
треба було ТОБІ писати оце З.І. коли протверезився б.SunSeth писав:Коли протверезишся перечитай ще раз мою відповідь, особливо, після P.S.