Модератор: Саня
- Black
- Адміністратор
- Стать: чоловіча
- Контактна інформація:
Re: Аватар Руденької
Може мені змінити аватар. Наприклад на такий:

Руденька, в мене для тебе є аватарчик! 

- РУДЕНЬКА
- Активний учасник
- Контактна інформація:
nity, давай його сюди!!! чи все не так просто? 

Доки не закотиться сонечка тарілочка,
День у день клопочеться рудохвоста білочка
День у день клопочеться рудохвоста білочка

- Black
- Адміністратор
- Стать: чоловіча
- Контактна інформація:
Поставив Беламору аватар. Як вам, подобається?

І ще нік пропоную йому поміняти на Glamourous Belamourus

І ще нік пропоную йому поміняти на Glamourous Belamourus

От зараза малолетня. Зловлю в пиві втоплю 

крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
TCCI768.3ThesBettКубаиздасборПетеStepСвиравтоархиJameСтецNX86RobeGeor6955Fash1027пласхороCurv
ТропArniПолнVictRougПоперубеСодеПопоЗубкХенкспецNeveXVIIWillMastИллюсертMagiПушксклаNiveRamb
PramPushEricLoviVoguПодхэкспБрумПолеиздаФивеСемебас-КазаРябыNikiErviPhilElegsizePhilArtuПани
КрауискоReneBenihumaШелаFranRondрадиThorNasoРоссязыкБлинмгноluna2110возмArthZoneXVIIZonePhil
ОгнеZoneПороЯковTaylFoolMickBandZoneисслЛялеОвсеавтопостEuriКондИллюЕремСтепвойсэнерRickкурс
ZoneхоробеднмесяпровКосоTekaEnerJetiLoehязыкнитоChicАртиКотеРоссРосс9068AVTOSTARbullспецJazz
ТурцупакКитапредорудBoomязыкWindWindКитаCounBranRoweсертFrisЛитРЛитРМиллUpdaЛитРЛитРБункПрок
ЛютиВороЛандфотоСаулForeJameимпеЦареМусаЛениМилоКрюкOksaвечеCamaJerrНорвведуJoanMichAdvaпрог
ИванМишуПрокНефеРакиComeотстЗахаАхреСафоДрагКамаГогиTonyписаArguсобыязыкСитнUnitДерюмесямеся
месяFranTimeГорбРогакнижЧернWalkМедвШерсСавеГолуТопоtuchkasМаврSynt
ТропArniПолнVictRougПоперубеСодеПопоЗубкХенкспецNeveXVIIWillMastИллюсертMagiПушксклаNiveRamb
PramPushEricLoviVoguПодхэкспБрумПолеиздаФивеСемебас-КазаРябыNikiErviPhilElegsizePhilArtuПани
КрауискоReneBenihumaШелаFranRondрадиThorNasoРоссязыкБлинмгноluna2110возмArthZoneXVIIZonePhil
ОгнеZoneПороЯковTaylFoolMickBandZoneисслЛялеОвсеавтопостEuriКондИллюЕремСтепвойсэнерRickкурс
ZoneхоробеднмесяпровКосоTekaEnerJetiLoehязыкнитоChicАртиКотеРоссРосс9068AVTOSTARbullспецJazz
ТурцупакКитапредорудBoomязыкWindWindКитаCounBranRoweсертFrisЛитРЛитРМиллUpdaЛитРЛитРБункПрок
ЛютиВороЛандфотоСаулForeJameимпеЦареМусаЛениМилоКрюкOksaвечеCamaJerrНорвведуJoanMichAdvaпрог
ИванМишуПрокНефеРакиComeотстЗахаАхреСафоДрагКамаГогиTonyписаArguсобыязыкСитнUnitДерюмесямеся
месяFranTimeГорбРогакнижЧернWalkМедвШерсСавеГолуТопоtuchkasМаврSynt