Треба знову про себе нагадати.
Модератор: Саня
Banzai писав: Філософ, ну ето у них после покупки их датагрупом началось... почему? - а хрен его знает... они ж канал на спутник поменяли (тарелка стопудов светит не туда куда раньше ) и наверное отказались от каналов на утел .. и еще там были какието у них - ето повышало стабильность и резервируемость...
а теперь - я не знаю но полагаю что ето так - канал у них датагруповский - на сателит и вроде оптический до луцка тоже дотянули
с другой стороны на кабельном подключении все супа гуд! ночью я качаю с коефициентом 0.4 - скорость до 4 мбит :twisted:
Саня писав: Фіг там. Не склалося. "Фотаком" не виконує умови договору.
20 квітня 2007 року поздовнили з "Фотакому" і запросили для укледення договору. Прийшов. Зробили все, поставили підписи, печатки. Виписали рахунок. Відразу пішов в банк проплатив гроші. Це була п'ятниця. Думаю, в понеділок гроші вже були в них на рахунку.
Тижні через три приходжу додому і мама каже, що дзвонили з "Фотакому" і сказали, що підключати будинок поки не будуть, оскільки з мого дому більше ніхто не проплатив гроші за підключення. Запропонували пройтися по квартирам і добитися того, щоб люди все-таки сплатили гроші. Як вам такий варіант?
Сьогодні вже 21 травня. До "Домашніх мереж" мене так і не підключили. Відповідно до умов договору вони мали це зробити на протязі 30 днів. Термін вийшов.
Як правильно поступати в такій ситуації? Якщо буду мати час, то ще сьогодні заїду до них і напишу письмову скаргу. А далі що робити?
black писав: Краще подати в суд і відбити моральну шкоду![]()
В нас ці суди довго розглядають справи, в штатах тільки і чекають де б отак хто лоханувся![]()
Саня писав: Я не зацікавлений в тому, щоб розірвати договір і повернути кошти (скоріше це вигідно їм, а не мені). Я хочу добитися виконання умов договору. Скаргу вже сьогодні не напишу. Пару стопок хильнув, а цю справу краще вирішувати на тверезу голову.
Значить так. Перший крок - подаю письмову скаргу й вимагаю її реєстрації. Якщо цей етап успішно подолано, то що далі? Домовитися про певний строк, наприклад, до кінця цього тижня. Якщо інету в мене й надалі немає, то що робити?