В газеті "Волинь" прочитав замітку про Ірландію і як вони захищають свою рідну мову. Зараз нею розмовляють лише 70 тис. населення з 4 мільйонів. Але всі закони, державні документи обов'язково дублюються ірландською мовою. Ось так. Це стимулює вивчення мови, зараз вона збільшує свою популярність.
В цій темі обговорюється акція "Не будь байдужим".
Це відсіч, чи пропозиція?
Якщо ми закликаємо "бути небайдужим", то галопом вступаймо в луценківську "Самооборону", поки її репутацію ніхто ще не підпортив, і починаємо діяти. А то відсиджуватись за компом кожен гараз, особливо, коли він заміняє живе спілкування. Таке явище, як форум, перетворює нас на простих статистів і сторонніх спостерігачів нашого життя. Радий буду, коли хтось заперечить і доведе його практичність у вирішенні життєвих проблем.
DD писав:
А то відсиджуватись за компом кожен гараз, особливо, коли він заміняє живе спілкування. Таке явище, як форум, перетворює нас на простих статистів і сторонніх спостерігачів нашого життя. Радий буду, коли хтось заперечить і доведе його практичність у вирішенні життєвих проблем.
А не здається, що то вже неповага до всіх мешканців цього форуму? На відміну від дешевих газеток і заказних виданнь - тут всі вільно можуть висловити свою думку.
Повторю ще раз. НЕ ВАРТ ЗАСМІЧУВАТИ ТЕМИ ФЛЕЙМОМ. Хоч створити тему про Луценківську самооборону - прошу дуже - створюй як окрему гілку. Але для чого засирати цю тему ???
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
Не маю відношення до "самооборони" ніякого. Розцінюю її, як форма самоорганізації населення, для відстоювання своїх прав - і селян, і міщан, і мешканців форуму та інших... Це може стати наступним кроком після "не будь байдужим"! А може і не стати, тоді це просто балачки і насиджування гемморою за компютером...
DD, поясняю останній раз для тих, хто в танку. Тема присвячена акції НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ.
Яка мета акції «Зроби подарунок Україні до Нового року! З 2007 переходь на українську!»? Ми хочемо допомогти людям, які живуть у Києві й хочуть розмовляти українською, але не наважуються, бо соромляться російськомовної більшості. Ми з Тобою спробуємо розірвати замкнене коло — «я не розмовляю українською, бо ніхто не розмовляє».
... Наша мета — спілкуватися українською мовою в Києві має бути так само легко, як і російською.
І ніхто тут не закликає вступати в сумнівні з'эднання і мочити москалів.
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
Треба було вчора племіннику машинку купити. Зайшов по дорозі на Північний. Там вже ті магазинчики поробили. На одному "Открыто", на іншому також Открыто". Знайшов де "Відчинено" - там і купив
Саня писав:
Треба було вчора племіннику машинку купити. Зайшов по дорозі на Північний. Там вже ті магазинчики поробили. На одному "Открыто", на іншому також Открыто". Знайшов де "Відчинено" - там і купив
Так, племіннику точно машинка купляна в магазині з написом "відчинено" набагато більше сподобалась!