Не будь байдужим !!!

Соціальна, економічна, податкова, облікова, фінансова, бюджетна політика України. Тут місце усім політичним баталіям.

Модератор: Саня

Саня
Модератор
Модератор
Стать: чоловіча

Повідомлення Саня »

В газеті "Волинь" прочитав замітку про Ірландію і як вони захищають свою рідну мову. Зараз нею розмовляють лише 70 тис. населення з 4 мільйонів. Але всі закони, державні документи обов'язково дублюються ірландською мовою. Ось так. Це стимулює вивчення мови, зараз вона збільшує свою популярність.
DD
Новачок
Новачок

Повідомлення DD »

В цій темі обговорюється акція "Не будь байдужим".

Це відсіч, чи пропозиція?
Якщо ми закликаємо "бути небайдужим", то галопом вступаймо в луценківську "Самооборону", поки її репутацію ніхто ще не підпортив, і починаємо діяти. А то відсиджуватись за компом кожен гараз, особливо, коли він заміняє живе спілкування. Таке явище, як форум, перетворює нас на простих статистів і сторонніх спостерігачів нашого життя. Радий буду, коли хтось заперечить і доведе його практичність у вирішенні життєвих проблем.
Борімось - поборемо!
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

DD писав: А то відсиджуватись за компом кожен гараз, особливо, коли він заміняє живе спілкування. Таке явище, як форум, перетворює нас на простих статистів і сторонніх спостерігачів нашого життя. Радий буду, коли хтось заперечить і доведе його практичність у вирішенні життєвих проблем.

А не здається, що то вже неповага до всіх мешканців цього форуму? На відміну від дешевих газеток і заказних виданнь - тут всі вільно можуть висловити свою думку.

Повторю ще раз. НЕ ВАРТ ЗАСМІЧУВАТИ ТЕМИ ФЛЕЙМОМ. Хоч створити тему про Луценківську самооборону - прошу дуже - створюй як окрему гілку. Але для чого засирати цю тему ???
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
DD
Новачок
Новачок

Повідомлення DD »

Не маю відношення до "самооборони" ніякого. Розцінюю її, як форма самоорганізації населення, для відстоювання своїх прав - і селян, і міщан, і мешканців форуму та інших... Це може стати наступним кроком після "не будь байдужим"! А може і не стати, тоді це просто балачки і насиджування гемморою за компютером...
Борімось - поборемо!
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

DD, поясняю останній раз для тих, хто в танку. Тема присвячена акції НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ.
Яка мета акції «Зроби подарунок Україні до Нового року! З 2007 переходь на українську!»? Ми хочемо допомогти людям, які живуть у Києві й хочуть розмовляти українською, але не наважуються, бо соромляться російськомовної більшості. Ми з Тобою спробуємо розірвати замкнене коло — «я не розмовляю українською, бо ніхто не розмовляє».
... Наша мета — спілкуватися українською мовою в Києві має бути так само легко, як і російською.

І ніхто тут не закликає вступати в сумнівні з'эднання і мочити москалів.
DD
Новачок
Новачок

Повідомлення DD »

А можна я на цьому форумі буду називати букви із українського алфавіту? Це буде присвячено акції НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ? Я допоможу людям? :?
Борімось - поборемо!
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

DD,  а можна ти не будеш тут стєбатися, а писати в тему? Виконувати всі правила форуму і не робити з себе ще одного вумніка?
VictorZ!
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення VictorZ! »

Ну, я готовий....  Зараз автомата почищу...... :D
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

VictorZ!, ага в мене дід також вже 50 років города соляркою поливає, бо там шмайсер заритий.  :D
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

А от реально, от що робити з недалекими українцями, що живуть в Україні але воліють все ж говорити на "язикє радних бєрьоз"?
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

Треба було вчора племіннику машинку купити. Зайшов по дорозі на Північний. Там вже ті магазинчики поробили. На одному "Открыто", на іншому також Открыто". Знайшов де "Відчинено" - там і купив :-)
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

В тому магазинчику, де відчинено, може бути і російськомовний продавець  :D.
Вивіски ж вони вішають, які мають.
Золушка
Активний учасник
Активний учасник
Стать: жіноча

Повідомлення Золушка »

Саня писав: Треба було вчора племіннику машинку купити. Зайшов по дорозі на Північний. Там вже ті магазинчики поробили. На одному "Открыто", на іншому також Открыто". Знайшов де "Відчинено" - там і купив :-)

Так, племіннику  точно машинка купляна в магазині з написом "відчинено"  набагато більше сподобалась! :roll:
SunSeth
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Контактна інформація:

Повідомлення SunSeth »

Так, племіннику  точно машинка купляна в магазині з написом "відчинено"  набагато більше сподобалась!

"Открито" чи "Відчинено", а машинка все-одно Made in China...
Belamor
Модератор
Модератор

Повідомлення Belamor »

Зато куплена в продавця, який поважає той край де працює. А не в москальні.
Саня так і треба далі. Інакше їх не перевчиш.  :evil:
Відповісти