Чи вдарили б ви жінку/чоловіка (дівчину/хлопця)?

Романтика, флірт, кохання, секс... Все про відносини між чоловіком і жінкою.

Модератор: Саня

Чи вдарили б ви жінку/чоловіка (дівчину/хлопця)?

Так
10
56%
Ні
5
28%
Незнаю
3
17%

Всього голосів: 18

Sheriff
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення Sheriff »

А і справді скільки людей - стільки і думок+аргументів. І людей варто сприймати такими які вони є. Давайте будемо якщо не з розумінням то хоча б з повагою сприймати думки один одного без написання образливих повідомлень.

:!: Найпростіше людину образити, найважче зрозуміти (Вольтер)
To serve & to protect
volost
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Контактна інформація:

Повідомлення volost »

:!: :!: Если вы не поняли человека, вы не имеете права осуждать его, а если поняли, то, вполне возможно, не пожелаете этого делать. (Честертон)
Зображення
Саня
Модератор
Модератор
Стать: чоловіча

Повідомлення Саня »

Підтримую Sheriff'а. Давайте відноситися один до одного з повагою. Це головне. Поважайте інших і вас будуть поважати.
Треба вміти вислухати інших. Навіть якщо їхня точко зору суперечить вашій. Вислухайте, зробіть висновки, але рішення приймайте відповідно до вашого світогляду, ставлення до цього світу.
І давайте повернемося до обговорення тем, які винесені в заголовок. А то ми стали захоплуватися і відволікатися. Так і до бійки дійде.
Alexandoros
Спамер
Спамер

Повідомлення Alexandoros »

суперстраусятко писав: Доречі Александрос в якому саме місці ти білий, а тим більше пушистий???? :lol:

Зустрінемось, покажу 8)

Де ти тут бачила вислів про тупоголових дур? А взагалі, з чого ти взяла що те що ти говориш - істинна в останній інстанції? Коли тобі говорять щось інше - це вже іде "нав'язування чужої думки".
...Ти просто не бачиш дальше свого носа! Не можеш зрозуміти простих ясних як день речей! ... і не маючи реальних аргументів просто гнати, приводячи дуже примітивні приклади. ... Ти просто не можеш прийняти думки інших людей! Коли тобі пропонують якусь іншу сторону розгляду запитання ти можливо навіть не читаючи, пишеш що це не правильно! Закрилася в своїх 4 стінах і не висовуєшся, (+ живеш у світі фентезі, реальний дещо інший.)

Краще послухай старого дядьку, який каже що ти ідеаліст.
Танцює з Вітром
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення Танцює з Вітром »

так, скажу одне - нікого ображати я не хочу і постараюсь цого не робити. Просто мене вбиває морально ваше ставлення до дівчат!!!!
Non mortem timemus, sed cogitationem mortis
Lc
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення Lc »

Танцює з Вітром, моральное отношение к женскому полу у всех разное. И я думаю, что нет смысла тебе по этому поводу убиваться. Такая жизнь, ее надо воспринимать такой какой она есть. Будь проще и не бери дурного в голову.
oks
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення oks »

Спеціальна для тієї, що танцює з вітром:
колись я намагалася переконати і довести тут щось, а тепер просто зрозуміла, що не доведеш, аж поки він сам цього не відчує.
На кожен мій аргумент знаходилося тисячі контр аргументів.
І тому я тепер просто цитую чоловіків, бо існує таке поняття як загальна думка. і всі підсвідомо потрапляють під її вплив. І мої слова це лище відзеркалення отого загального, яке існуватиме завжди, хоча в кожного вдуші живе своя мрія і своя позиція, шкода що її не завжди помічаєш.
аЛЕ Я ЗНАЮ, НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА оте переважання загальної ідеї стосовних вічних тем, в кожного були ситуації, коли коли загальне зникало.

А щодо моїх слів, не сприймай все так серйозно :roll:
oks
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення oks »

до речі кожна людина в чомусь не виліковна, сприймай кожного такими які вони є
Lc
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення Lc »

"Неизличимые люди" - здорово звучит. Нужно записать. :roll:
Відповісти