Чи вдарили б ви жінку/чоловіка (дівчину/хлопця)?
Модератор: Саня
А і справді скільки людей - стільки і думок+аргументів. І людей варто сприймати такими які вони є. Давайте будемо якщо не з розумінням то хоча б з повагою сприймати думки один одного без написання образливих повідомлень.
Найпростіше людину образити, найважче зрозуміти (Вольтер)

To serve & to protect
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
Підтримую Sheriff'а. Давайте відноситися один до одного з повагою. Це головне. Поважайте інших і вас будуть поважати.
Треба вміти вислухати інших. Навіть якщо їхня точко зору суперечить вашій. Вислухайте, зробіть висновки, але рішення приймайте відповідно до вашого світогляду, ставлення до цього світу.
І давайте повернемося до обговорення тем, які винесені в заголовок. А то ми стали захоплуватися і відволікатися. Так і до бійки дійде.
Треба вміти вислухати інших. Навіть якщо їхня точко зору суперечить вашій. Вислухайте, зробіть висновки, але рішення приймайте відповідно до вашого світогляду, ставлення до цього світу.
І давайте повернемося до обговорення тем, які винесені в заголовок. А то ми стали захоплуватися і відволікатися. Так і до бійки дійде.
-
- Спамер
суперстраусятко писав: Доречі Александрос в якому саме місці ти білий, а тим більше пушистий????![]()
Зустрінемось, покажу

Де ти тут бачила вислів про тупоголових дур? А взагалі, з чого ти взяла що те що ти говориш - істинна в останній інстанції? Коли тобі говорять щось інше - це вже іде "нав'язування чужої думки".
...Ти просто не бачиш дальше свого носа! Не можеш зрозуміти простих ясних як день речей! ... і не маючи реальних аргументів просто гнати, приводячи дуже примітивні приклади. ... Ти просто не можеш прийняти думки інших людей! Коли тобі пропонують якусь іншу сторону розгляду запитання ти можливо навіть не читаючи, пишеш що це не правильно! Закрилася в своїх 4 стінах і не висовуєшся, (+ живеш у світі фентезі, реальний дещо інший.)
Краще послухай старого дядьку, який каже що ти ідеаліст.
- Танцює з Вітром
- Учасник форуму
Спеціальна для тієї, що танцює з вітром:
колись я намагалася переконати і довести тут щось, а тепер просто зрозуміла, що не доведеш, аж поки він сам цього не відчує.
На кожен мій аргумент знаходилося тисячі контр аргументів.
І тому я тепер просто цитую чоловіків, бо існує таке поняття як загальна думка. і всі підсвідомо потрапляють під її вплив. І мої слова це лище відзеркалення отого загального, яке існуватиме завжди, хоча в кожного вдуші живе своя мрія і своя позиція, шкода що її не завжди помічаєш.
аЛЕ Я ЗНАЮ, НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА оте переважання загальної ідеї стосовних вічних тем, в кожного були ситуації, коли коли загальне зникало.
А щодо моїх слів, не сприймай все так серйозно
колись я намагалася переконати і довести тут щось, а тепер просто зрозуміла, що не доведеш, аж поки він сам цього не відчує.
На кожен мій аргумент знаходилося тисячі контр аргументів.
І тому я тепер просто цитую чоловіків, бо існує таке поняття як загальна думка. і всі підсвідомо потрапляють під її вплив. І мої слова це лище відзеркалення отого загального, яке існуватиме завжди, хоча в кожного вдуші живе своя мрія і своя позиція, шкода що її не завжди помічаєш.
аЛЕ Я ЗНАЮ, НЕ ЗВАЖАЮЧИ НА оте переважання загальної ідеї стосовних вічних тем, в кожного були ситуації, коли коли загальне зникало.
А щодо моїх слів, не сприймай все так серйозно