Ну шо тим дівкам в житті потрібно?...

Романтика, флірт, кохання, секс... Все про відносини між чоловіком і жінкою.

Модератор: Саня

dilayla
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення dilayla »

Саня,  я коли дзвоню просто так, щоб почути голос - відчуваю на тому кінці таке здивування, :shock:  часом мені не вірять що дзвоню для того, щоб поцікавитись як в людей справи, навіть інколи дзвоню до колишніх і вони думають, що хочу щось вернути
keepo
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення keepo »

dilayla, а навіщо дзвонити до колишніх?
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/
Black
Адміністратор
Адміністратор
Стать: чоловіча
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Щоб не розслаблялись... Нагадати про себе. І щоб вони потім собі ламали голову -  "якого х... вона дзвонила???"  :D
dilayla
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення dilayla »

keepo,  на мою думку, колишні - теж люди, причому дуже хороші. Те, що ми не змогли продовжити  стосунки не означає, що ми повинні навіть не вітатися, а навпаки - я вважаю, що коли йдеш по вулиці і назустріч йде людина, з якою ти зустрічалась колись не варто відвертати голову, ніби і не знайомі, яка б не була причина розірвання стосунків - життя така річ, що ніхто не знає куди воно приведе завтра і з ким зблизить чи навпаки віддалить. Для справедливості варто додати, що не всі колишні дивуються - є й такі випадки, коли ми домовляємось зустрічатись, щоб поговорити, випити соку, інколи передзвонюємось, щоб поцікавитись як в кого справи - мої рідні такого не розуміють, тай деякі знайомі не розуміють, а як вже теперішні дівчата чи дружини моїх колишніх такого не розуміють, але по-моєму не правильно, коли розірвання стосунків породжує ворожнечу. Але на жаль, є колишні, які воліють навіть не вітатись, До цього часу не можу зрозуміти чому, адже таке траплялося лише втому випадку, якщо я завжди йшла на компроміси, розуміла, навіть вдавала, що не помічаю брехні, а потім набридало це все терпіти....
Alexandoros
Спамер
Спамер

Повідомлення Alexandoros »

keepo, щоб ***, якщо наразі нікого не маєш. :D

Edited by Keepo
keepo
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення keepo »

dilayla, нарахунок не здороватись: здороваюсь зі всіма бувшими. Але немаю ніякого бажання обговорювати з ними своє життя. Розійшлися значить розійшлися, навіщо минуле ворушити...
Счастье есть лишь мечта, а горе реально. /Вольтер/
Alexandoros
Спамер
Спамер

"Дарагая, сделай счасливоя лицо, навстречу идет моя бывшая."
(с) народна творчість :)
black закохав
dilayla
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення dilayla »

Тепер зрозуміло, чому дівчата з форуму повтікали і що ж все таки чоловікам потрібно і до чого в них (чоловіків, відразу уточню, що не у всіх) вся мова і думки зводяться, а шкода, форум мені подобався.  
Alexandoros,  поспілкувавшись із колишніми своєї дівчини чи дружини можна дізнатись багато дійсно корисної інформації (не пошлої), яка в подальшому може стати в нагоді.
Па-па, зустрінемось на вулицях міста...
РУДЕНЬКА
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення РУДЕНЬКА »

dilayla, дааа ужжж, зустрінемось........а в руках у тебе буде "тік-так", чи як тебе впізнати? (як у рекламі) :D
Доки не закотиться сонечка тарілочка,
День у день клопочеться рудохвоста білочка :)
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

dilayla писав: keepo,  на мою думку, колишні - теж люди, причому дуже хороші. Те, що ми не змогли продовжити  стосунки не означає, що ми повинні навіть не вітатися, а навпаки - я вважаю, що коли йдеш по вулиці і назустріч йде людина, з якою ти зустрічалась колись не варто відвертати голову, ніби і не знайомі, яка б не була причина розірвання стосунків - життя така річ, що ніхто не знає куди воно приведе завтра і з ким зблизить чи навпаки віддалить. Для справедливості варто додати, що не всі колишні дивуються - є й такі випадки, коли ми домовляємось зустрічатись, щоб поговорити, випити соку, інколи передзвонюємось, щоб поцікавитись як в кого справи - мої рідні такого не розуміють, тай деякі знайомі не розуміють, а як вже теперішні дівчата чи дружини моїх колишніх такого не розуміють, але по-моєму не правильно, коли розірвання стосунків породжує ворожнечу. Але на жаль, є колишні, які воліють навіть не вітатись, До цього часу не можу зрозуміти чому, адже таке траплялося лише втому випадку, якщо я завжди йшла на компроміси, розуміла, навіть вдавала, що не помічаю брехні, а потім набридало це все терпіти....

Я повністю підтримую думку dilayla. Саме такі повинні бути стосунки, імхо.
І те що від "колишніх" хлопців можна дізнатися багато чого справді цікавого, також вірно.
dilayla
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення dilayla »

РУДЕНЬКА, просто мені було страшенно неприємно. Для чого все перекручувати на "пошлий" манер?  На рахунок прощання - можливо поспішила, час покаже. Я не збиралась нікого ні в чому переконувати, але ці коментарі ....  :evil:
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

Та то чоловіки, такі створіння, що їм дай що небудь перекрутити. Не можуть спокійно жити, якщо цього не зроблять. І, бажано, опошлити все і вся.
Я й сам люблю інколи до слів попридиратися і висловити своє розуміння сказаного, яке аж ніяк не відповідає першопочатковому змісту. Але що ж зробиш? Такі ми.
dilayla
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення dilayla »

Саня, дружній цьом від мене :friends: Дякую за розуміння!!!!!!!!!!
Поважаю і ціную відвертих і щирих людей :respekt:
Alexandoros
Спамер
Спамер

dilayla писав: Для чого все перекручувати на "пошлий" манер?

Код: Виділити все

Поважаю і ціную відвертих і щирих людей

Я тобі щас щиро скажу для чого "перекручувати".

Проведемо тест-опитування:
- Пацани, хто не спав із одруженою (не своєю, зрозуміло) жінкою, підніміть руки??? Чо нема таких??? Блін і мене це чомусь ніфіга не дивує.  

Всі гвалтівники? , чи "поки сучка не схоче, то кобель не вскоче"? Чи це була одна й та сама одружена жінка?

А то начинають  із себе саму цноту та невинність строїти, - "на других не дивлюсь, і зі своїм в могилу піду".  
І до чого весь етат базар, чоловікам одне,  а дівчатам друге - всі однакові.

Хочеш мріяти про прекрасних принців - будь-ласка, тіки не нада ображатись, якщо я кажу, що принци теж виконують акти дефекації.

А хочеш знайти собі ангела - теж добре, вони абсолютно безгрішні, тіки в них і болта немає  :D
dilayla
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення dilayla »

Alexandoros, в моєму повідомленні не йшлося про те, про кого я мрію, чи кого я хочу ... і зустріти в тому числі і до чого тут цей твій "тест" (якщо цей текст ти так називаєш).  Не знаючи мене не треба було писати такий коментар, ніби ти прожив зі мною все життя як мінімум по-сусідству і знаєш, яка я настільки, що можеш про це впевнено говорити...
Відповісти