Чи вдарили б ви жінку/чоловіка (дівчину/хлопця)?

Романтика, флірт, кохання, секс... Все про відносини між чоловіком і жінкою.

Модератор: Саня

Чи вдарили б ви жінку/чоловіка (дівчину/хлопця)?

Так
10
56%
Ні
5
28%
Незнаю
3
17%

Всього голосів: 18

Yurez
Активний учасник
Активний учасник
Стать: чоловіча

Повідомлення Yurez »

2суперстраусятко
погоджуюся, АЛЕ я притримуюся такої думки: з кожним я намагаюся розмовляти тією мовою, якою до тебе людина звертається. Багато є індивідуумів, які вживають такі невербальні елементи спілкування, як стусани, ляпаси та мордяки.(знаю рєбят, які найкращим проявом дружби вважали набити один одному пики). Цією мовою, чи то "говіркою" я дуже погано володію, але якщо потрібно буде - зможу відповісти що-небудь.
Потрібно розрізняти також биття: звичайний ляпас (так як дехто б'є жінок - фізичної шкоди не завдає, але має своєю ціллю завдати моральної шкоди) - вважаю занадто грубим інструментом для влагодження конфліктних ситуацій. Коли ж є загроза життю, здоров'ю або щось інше - тоді це зовсім інша справа, вагатись немає чого (тут не до сентіментів), як мене вчили батьки - "бий, щоб не встав....скоро".
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Просто деколи роздратують так, що неможливо стерпіти. От в такий момент можна і вдарити.
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

Погоджуюся з тим, що написав Yurez. Якщо дійсно виникає конфліктна ситуація, то інколи варто прийняти й превентивні міри. Два нормальні удари завдасть менше шкоди, ніж можливі наслідки конфлікту, коли в хід можуть піти не лише кулаки.
А вдарити від роздратування дівчину (просто ляпас), це безглуздо. Проблема не вирішується, а образа лишається.
oks
Учасник форуму
Учасник форуму

Повідомлення oks »

складається враження, що дати стусана дівчині чи не останній аргумент у суперечці для наших чоловіків. що ж якщо не має слів,та саме так вдається 100-відсотково переконати. БРАВО!
Alexandoros
Спамер
Спамер

Повідомлення Alexandoros »

oks, дубіной по башце і за патли в печеру. :twisted: Разве ми не самці?? :lol:
black закохав
суперстраусятко
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення суперстраусятко »

oks, дубіной по башце і за патли в печеру. Разве ми не самці??

Навіть не знаю шо сказати!!Самці блін... Просто проблема в тому шо ви трохи сильніші, ну навіть не трохи! І ви знаєте що навіть якщо вдарите, то толкової здачі у відповідь не отримаєте. Вдарити жінку для чоловіка це те ж саме що вдарити Шварценегеру малу дитину. Це легко і просто а у відповідь шкоди 0!!! Найцікавішим є те, що слабших ви вдарити можете, а до сильніших не полізете. Приміром чи полізете ви битися до дядька, який в три рази більший за вас. Звичайно ні! Ви ще й вибачитеся перед ним, навіть якщо він не правий. З жінкою все простіше… Щось не сподобалось, дав стусана, вдарив і т.п. А після цього ще хочете розуміти дівчат! Кажу як представник жіночої половини, думаю усі учасниці форуму зі мною погодяться, приміняючи силу до дівчат ви нічого не доб”єтесь а зробите набагато гірше.
А фраза

мені здається була написана людиною, яка живе в вік динозаврів. Шо це за дубина? Які печери?
Не виправдовуєте пане Александрос звання homo sapiens! Ой вибаче ви ж таких слів не знаєте…
Не хочу нікого обідити але те що написав александрос мене вивело з стану рівноваги і мені хочеться написати пару непристойних слів в його адресу…
:evil:
I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don't believe it make me real
I'd thought it be easy
But no one believes me
I meant all the thing that I said ("Pieces" Sum 41)
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

Alexandoros, як завжди, в свому дусі. Полюбляє він такі висловлювання. Але це на значить, що він так поступає.
Дівчата, хто ж вас так б'є? Складається враження, що кожну з вас регулярно лупцюють. Невже це правда?
kidubon
Активний учасник
Активний учасник

Повідомлення kidubon »

я розумію коли ідуть кулачні розборки між хлопцями....але коли між хлопцем і дівчиною-це не прілічно!що за хлопак,що піднімає руку на дівчину!це не людина!
суперстраусятко
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Дівчата, хто ж вас так б'є? Складається враження, що кожну з вас регулярно лупцюють. Невже це правда?

Ніхто нікого не б"є, тим більше регулярно!! Просто ви неадекватно висловлюєтесь а ми вам відповідаємо!! Треба просто думати шо пишете!! От і все!!!! :evil:
I tried to be perfect
But nothing was worth it
I'd thought it be easy
But no one believes me
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

Якщо так, та навіщо ця мова? Можна підвести підсумок і завершити на цьому.
Alexandoros
Спамер
Спамер

суперстраусятко писав: Навіть не знаю шо сказати!!Самці блін... Просто проблема в тому шо ви трохи сильніші, ну навіть не трохи! І ви знаєте що навіть якщо вдарите, то толкової здачі у відповідь не отримаєте. Вдарити жінку для чоловіка це те ж саме що вдарити Шварценегеру малу дитину. Це легко і просто а у відповідь шкоди 0!!!

Не скажи. За один удар можна і на 200 баксів попасти. А от на заході за приложення сили F до філейної частини тіла особи жіночої статі можна і за грати сісти :)
Найцікавішим є те, що слабших ви вдарити можете, а до сильніших не полізете. Приміром чи полізете ви битися до дядька, який в три рази більший за вас. Звичайно ні! Ви ще й вибачитеся перед ним, навіть якщо він не правий. З жінкою все простіше… Щось не сподобалось, дав стусана, вдарив і т.п.

Палюбому, що ж я враг самому себе ???
А після цього ще хочете розуміти дівчат! Кажу як представник жіночої половини, думаю усі учасниці форуму зі мною погодяться, приміняючи силу до дівчат ви нічого не доб”єтесь а зробите набагато гірше.

Тобі щось говорять імена маркіз де Сад і Захер Мазох?? Нее??? А жаль :twisted:
А фраза

мені здається була написана людиною, яка живе в вік динозаврів. Шо це за дубина? Які печери?
Не виправдовуєте пане Александрос звання homo sapiens! Ой вибаче ви ж таких слів не знаєте…
Не хочу нікого обідити але те що написав александрос мене вивело з стану рівноваги і мені хочеться написати пару непристойних слів в його адресу…
:evil:

Я homo computerus :crazy:
Слова можеш і не писати, краще вишли пару фоток з непристойними позами :wink:
суперстраусятко
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Слухай Александрос
По перше я не хлопчик!!! Що це за
суперстраусятко написав:

По друге імена які ти назвав говорять мені ще й набагато більше ніж тобі!!!!!!!!!Так шо можеш звертатись за порадою, як шось треба буде, необізнане дитя!!!
А по третє фотки з непристойними позами шукай собі сам!!! На дурненьких, не ображаються, їх навпаки жаліють!! Так шо мені тебе жаль...
Знаєш я десь читала про таких як ти!! Дитинство важке було, з колисочки пару разів випадав, горшок завжди зайнятий,все в собі біднятко тримав... Кароче шо я тобі всякі гадості писати буду? змісту в цьому нема! Просто кажу тобі що ти мені дуууууууууууужеее не подобаєшся і в тебе надзвичайно низький рівень інтелекту!
Так шо краще не чіпай мене і нічого мені не пиши, бо гірше тобі буде!! :evil: :evil: :evil: :evil: Я не жартую!! Так шо добре подумай перш ніж шось писати...
I tried to be perfect
But nothing was worth it
I'd thought it be easy
But no one believes me
Alexandoros
Спамер
Спамер

Слухай Александрос
По перше я не хлопчик!!! Що це за
суперстраусятко написав:

Це трабла до Блека, я тут ні до чого.

По друге імена які ти назвав говорять мені ще й набагато більше ніж тобі!!!!!!!!!Так шо можеш звертатись за порадою, як шось треба буде, необізнане дитя!!!

Можна пораду? Я тут з дівчиною познайомився, але не знаю як їй більше сподобається - кирзаком по зубам, чи просто помочитись на неї, щоб ти порадила? А тобі яка з пропозицій більше смакує? Чи є свій варіянт?
суперстраусятко
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Дааа ну ти і Петросян!!!!! :lol: Сміятися можна??? Я так і думала що нічого розумнішого ти не написав би!! Без коментарів...
I tried to be perfect
But nothing was worth it
I'd thought it be easy
But no one believes me
Poison
Модератор
Модератор

Повідомлення Poison »

Я тут читаю і плачу зо сміху давно так не ржав ,суперстраусятко, Александрос веселиться тим що наступає на больні мозолі і фобії жінок ,а потім дивиться якою буде прогнозована реакція ,а реакція не заставляє себе ждати ти як більшість жінок миттево кидаєшся в атаку на свого так би мовити кривдника не заглянувши дальше в підтекст його слів.Думаю Александрос в житті білий і пухнастий тільки він любить поприкалуватись :D і в нього вийшло. :lol: :lol:
Patria o Muerte
Відповісти