a, harosha veshch, toka v mene na roboti she metra tri lezhit, kada zakonchu zaydu na sayt.... Da, i horoshe slovo "nervuvaniya" v posti pered. Interesno, otkuda v lyudey sho zhivut v US taka, panimaesh, krassiveysha ukrainska mova?
Yakwo kil'kist nerviv vumiryuetsya dovzhunoyu "buble wrap" (oto z bylbawlaku) to ya pratsyuyu v najbilw nervovomy otochenni, adzhe wchotuzhnya ya zamovlyayu 1500 metriv takux byl'bawok..... oj i spravdi, we toho tuzhnya ya ne zamovlyala
Я зараз злий, дуже злий! От сів і пишу бля на форумі. Заїбали блять усіляки покімони бля.
Порвати б всіх чи на Х** посла. Але задумався і подумав нахуя мені їх рвати!? Краще забью х** на них всіх і хай вони сосуть. Все. Ото що я зробив ц’ого разу під впилов роздратованості (злості). Отак!
Вот вот якшо дівчина причина - варіантів мало. Главне не бухати - усугубляє. Тоді стараюся поставити себе на місце дівчини. Зрозуміти. Правда рідко виходить. Тут главне не егоїстично підходити бо можна так розізлитися - в 2 рази сильніше.
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
Alexandoros, ти це серйозно? Щось на тебе не схоже. Чи знову бухий вирішив по нету полазити?
Якщо причиною роздратованості є хлопець, то з цим якось легше справитися. І домовитися легше, і у випадку чого можна й пику один одному натовкти.
З дівчатами якось складніше. Правильно написали - головне не пити. Це не полегшує становище.
люблю мяти долоні тоді і хрускати пальцями..
а коли дійсно бішусь то люблю музику на всб і пригати до виснаження...щоб не могла вже злитись чи нервуватись......