В обідних шутках не уточняється про штучних чи натуральних йдеться. По моєму це те ж саме, що розказувати людині, яку звати Вася або в його присутності шуткі, де вася вживається як образ. Я от недавно бачила як при Тарасі наспівували "ти Тарас і я тарас, разом ми Тараси..." дальше навіть не продовжували, але асоціація зрозуміла. так от цей хлопець, якого насправді звали Тарас, він довго не обіжався - со страрта дав по носі шутніку і все. Тендітні блондинки зазвичай не відповідають грубістю на грубість, тому прикалуватись з них легко. Але ж ви знаєте ( хоч часто й ведете себе як дуракі), що сміятись з чужих слабкостей не благородно.
Kima писав:В обідних шутках не уточняється про штучних чи натуральних йдеться. По моєму це те ж саме, що розказувати людині, яку звати Вася або в його присутності шуткі, де вася вживається як образ. Я от недавно бачила як при Тарасі наспівували "ти Тарас і я тарас, разом ми Тараси..." дальше навіть не продовжували, але асоціація зрозуміла. так от цей хлопець, якого насправді звали Тарас, він довго не обіжався - со страрта дав по носі шутніку і все. Тендітні блондинки зазвичай не відповідають грубістю на грубість, тому прикалуватись з них легко. Але ж ви знаєте ( хоч часто й ведете себе як дуракі), що сміятись з чужих слабкостей не благородно.
Навіть Kima визнала, що то слабкість
крім того що я завжди правий, я ще й фізично сильніший
Ну сподобатись, то не тільки бути білою...Я думаю кожен просто вибирає собі колір, який більш пасує до обличчя, підкреслює якісь риси (скажімо виразність очей) ну щось таке...А є просто такі люди, які фарбуються під настрій , хоча я особисто таких експерементів з волоссям не хочу робити
Доки не закотиться сонечка тарілочка,
День у день клопочеться рудохвоста білочка
Та мені пофіг хто там що красить і хто як хоче подобатись, мені що розвивати в себе комплекс чи йти краситись в black, якщо я родилась русявою і мушу вислуховувати всякі дурниці стереотипні. Один ідіот ляпнув, його за це не обламали і він це продовжує говорити, а такі ж як він за ним повторюють - ось і весь вогонь разом з димом!
P.S. Вибачаюсь що так злюсь в цій темі, це мабуть те що невисказувала особисто всім блондинонелюбам за все життя.
Навіть Kima визнала, що то слабкість
Я мала на увазі милі глупості, які притаманні всім жінкам, та й хлопцям по-соєму. Ви читали журнал "Максім"? Там є рубрика "задай глупий вопрос и получи умний ответ" , ось такі приміром питання: скільки можна зїсти бумаги без шкоди для здоровя?, чи віднімає щотчик километраж, коли машина їде заднім ходом?
Я навіть підозрюю що вони запитували це всерйоз.
Та я поняла, але б тоді тема могла називатись якось поіншому. Я навіть не спорю що це може бути весело, особливо коли це шутки самих жінокк. Але назва і взагальному стиль трохі образливий. Ладно, я постараюсь це сприймати не особисто.
Tak,dumajut dekoly:"a-ha,blondynka.To napewno ne tilky w priamomu,a i w perenosnomu znachenni." Ot dumaw tak odyn,i skoro"w supchyk popade" .Inodi farba wolossia sprawliaje obmanne wrazennia
Не знаю, як на мене колір волосся немає значення. Вірніше майже немає, просто він може бути якимось неприємним... А так блондинка, брюнетка, яка різниця? Аби гарна була і в голові не було пусто.
Та яка різниця як... Це як наприклад сексом можна займатись, кохатись, *батись, трахатись - це все означає одне і теж. Але деякі люди вважають що *батись - це не те саме, що займатись коханням. Просто це вульгарне слово і воно зовсім не значить, що такий же самий секс. Так само і у цьому випадку, по суті сказав одне і теж, а яка різниця делікатно чи ні... Смисл ж не змінився.