Пропозиції і роздуми про сайт Blacka

Новини луцького форуму. Пропозиції, зауваження, питання та відповіді.

Модератор: Black

Саня
Модератор
Модератор
Стать: чоловіча

Повідомлення Саня »

На деякий форумах бачив рейтинги учасників. Може варто й тут таке зробити? Щоб учсники могли віддати свій голос за когось чи проти когось. Це може вирішити проблеми щодо бану. Буде офіційний привіт, мол стільки-то учасників віддали проти вас стільки-то голосів, рейтинг завалив в -хх, тому ви позбаляєтеся права брати участь в роботі форуму.
З іншого боку це захистить учасників від "зловживань" адміністратора. Забанити людину з високим позитивним рейтингом не так вже й просто. Це викличе обурення.
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Цікаво хто буде розробляти це все??? :P
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

keepo висловив думку про необхідність модерування форуму M. і Ж. Підтримую.
Alexandoros
Спамер
Спамер

Повідомлення Alexandoros »

А що там модерувати???
black закохав
mix_forever
Почесний учасник
Почесний учасник
Контактна інформація:

Повідомлення mix_forever »

Alexandoros, ТЕБЕ!!!
Я не злий - я програміст :)
Створюйте легенди про себе - боги починали з цього...
ExMember
Новачок
Новачок

Повідомлення ExMember »

Звиняй, Черный, не удержался написать.

Black никогда не согласиться с тем, что бы устроить демократию на его форуме. А вообще форумчане подали не плохую мысль. Коллективное решение про бан - очень красивое предложени, которое очень сильно может перейти дорогу ЛЮБОМУ самовлюбленному эгоисту. Про реализацию этого вопроса я бы молчал. На пхп - это элементарно. Ну, правда, если ты его знаешь.
Alexandoros
Спамер
Спамер

mix_forever, виховані люди говорять ВАС!!!!
black закохав
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

Я вже роздумував над формами звертання. Все-таки схиляюся до думки, що при спілкуванні в Інтернеті, на таких форумах доречніше звертатися на "ти", особливо вже через деякий час спілкування. Тут збираються однодумці. Ми всі майже ровесники (принаймі переважна більшість). В житті з друзями, знайомими ми ж викорстовуємо саме "ТИ".
Звертання на "ВИ" доречне коли бажають підкреслити повагу. Alexandoros, тебе тут не сильно поважають за твою манеру спілкування :(
Саня
Модератор
Модератор

Повідомлення Саня »

ExMember писав: Коллективное решение про бан - очень красивое предложени, которое очень сильно может перейти дорогу ЛЮБОМУ самовлюбленному эгоисту. Про реализацию этого вопроса я бы молчал. На пхп - это элементарно. Ну, правда, если ты его знаешь.

Хтось може ЦЕ реалізувати?
Alexandoros
Спамер
Спамер

Саня писав: Alexandoros, тебе тут не сильно поважають за твою манеру спілкування :(

Какая жаль :cry:
Можливо в глибині душі Ви мене все таки любите ?? :cry: :cry:
volost
Учасник дискусій
Учасник дискусій
Контактна інформація:

Повідомлення volost »

Alexandoros, ну шось в тобі є...
Зображення
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

ExMember писав: Звиняй, Черный, не удержался написать.

Black никогда не согласиться с тем, что бы устроить демократию на его форуме. А вообще форумчане подали не плохую мысль. Коллективное решение про бан - очень красивое предложени, которое очень сильно может перейти дорогу ЛЮБОМУ самовлюбленному эгоисту. Про реализацию этого вопроса я бы молчал. На пхп - это элементарно. Ну, правда, если ты его знаешь.

А яка тобі різниця, чи забанив би тебе я, чи ми всі разом би це вирішили. Знаєш пхп, зроби собі форум, пиши там що хоч, адмініструй, модеруй, а цей будь-ласка залиш і не пиши більше тут.

P.S. Якщо тут обговорювати кожного мудака, який тут зявиться то тут буде не "демократія", а фігня повна. Так що довольствуйтесь діктатурою пролетаріата. Цей форум має правила і все-таки прийдеться їх дотримуватись. За злісне порушення - бан без попереджень і обговорень однозначно. І це не егоїзм, а не обхідні дії. Ось так.
Несамовитий
V.I.P.
V.I.P.

Повідомлення Несамовитий »

black, знов твоя манія вєлічія.... засунь її куда подалі
...два варіанта і тема не обговорюється... ЦЕ Ж ФОРУМ .... єпт
Думаю багато кого задовільняє робота модераторів а от ти дістав
тому постановка питання в новому голосуванні - КРИВА
Cвобода слова вовсе не гарантирует объективности и достоверности информации
и сама по себе не прибавляет журналистам ни ума, ни вкуса, ни таланта.
Black
Адміністратор
Адміністратор
Контактна інформація:

Повідомлення Black »

Яка нафіг манія, Несамовитий. Тебе би так діставали і видаляв би ти по 10-20 безглуздих повідомлень в день, боровся з спамерами, флудерами. Я не збираюсь тут створювати голосування "Чи треба забанити такого то учасника" чи " Мені поступити з тим так чи так" чи збергіати в окремій гілці форуму, хто що натворив десь чи дати усім права адміністратора. Постановка голосування нормальна, якщо загалом робота задовільняє більшість, то меншість має погодитись з більшістю.
суперстраусятко
Учасник дискусій
Учасник дискусій

Повідомлення суперстраусятко »

Форум розвивається досить стрімко, особливо прогресує розділ “М і Ж”! Що ж не дивно… Де як не на форумі обговорити проблеми або питання які вас хвилюють. Але якшо хвилюють тільки питання одного роду,тобто секс і ці різні ваші сексуальні ігрища то це вже не нормально! Стоп! Не буду далі розвивати свою думку… Я вже знаю що ви мені напишете. “Ти ше нічого в цій складній дорослій жизні не розумієш, то шо ти нам тут втираєш???” Або “Не хочеш читати теми які тебе не цікалять то не читай.” Так я і зроблю… А ще в Біблії написано “Не суди і не судимим будеш!” Золоті слова… :wink:
I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don't believe it make me real
I'd thought it be easy
But no one believes me
I meant all the thing that I said ("Pieces" Sum 41)
Відповісти