Пропозиції і роздуми про сайт Blacka
Модератор: Black
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
На деякий форумах бачив рейтинги учасників. Може варто й тут таке зробити? Щоб учсники могли віддати свій голос за когось чи проти когось. Це може вирішити проблеми щодо бану. Буде офіційний привіт, мол стільки-то учасників віддали проти вас стільки-то голосів, рейтинг завалив в -хх, тому ви позбаляєтеся права брати участь в роботі форуму.
З іншого боку це захистить учасників від "зловживань" адміністратора. Забанити людину з високим позитивним рейтингом не так вже й просто. Це викличе обурення.
З іншого боку це захистить учасників від "зловживань" адміністратора. Забанити людину з високим позитивним рейтингом не так вже й просто. Це викличе обурення.
-
- Спамер
- mix_forever
- Почесний учасник
- Контактна інформація:
Звиняй, Черный, не удержался написать.
Black никогда не согласиться с тем, что бы устроить демократию на его форуме. А вообще форумчане подали не плохую мысль. Коллективное решение про бан - очень красивое предложени, которое очень сильно может перейти дорогу ЛЮБОМУ самовлюбленному эгоисту. Про реализацию этого вопроса я бы молчал. На пхп - это элементарно. Ну, правда, если ты его знаешь.
Black никогда не согласиться с тем, что бы устроить демократию на его форуме. А вообще форумчане подали не плохую мысль. Коллективное решение про бан - очень красивое предложени, которое очень сильно может перейти дорогу ЛЮБОМУ самовлюбленному эгоисту. Про реализацию этого вопроса я бы молчал. На пхп - это элементарно. Ну, правда, если ты его знаешь.
-
- Спамер
-
- Модератор
Я вже роздумував над формами звертання. Все-таки схиляюся до думки, що при спілкуванні в Інтернеті, на таких форумах доречніше звертатися на "ти", особливо вже через деякий час спілкування. Тут збираються однодумці. Ми всі майже ровесники (принаймі переважна більшість). В житті з друзями, знайомими ми ж викорстовуємо саме "ТИ".
Звертання на "ВИ" доречне коли бажають підкреслити повагу. Alexandoros, тебе тут не сильно поважають за твою манеру спілкування
Звертання на "ВИ" доречне коли бажають підкреслити повагу. Alexandoros, тебе тут не сильно поважають за твою манеру спілкування

-
- Спамер
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
ExMember писав: Звиняй, Черный, не удержался написать.
А яка тобі різниця, чи забанив би тебе я, чи ми всі разом би це вирішили. Знаєш пхп, зроби собі форум, пиши там що хоч, адмініструй, модеруй, а цей будь-ласка залиш і не пиши більше тут.
P.S. Якщо тут обговорювати кожного мудака, який тут зявиться то тут буде не "демократія", а фігня повна. Так що довольствуйтесь діктатурою пролетаріата. Цей форум має правила і все-таки прийдеться їх дотримуватись. За злісне порушення - бан без попереджень і обговорень однозначно. І це не егоїзм, а не обхідні дії. Ось так.
- Несамовитий
- V.I.P.
black, знов твоя манія вєлічія.... засунь її куда подалі
...два варіанта і тема не обговорюється... ЦЕ Ж ФОРУМ .... єпт
Думаю багато кого задовільняє робота модераторів а от ти дістав
тому постановка питання в новому голосуванні - КРИВА
...два варіанта і тема не обговорюється... ЦЕ Ж ФОРУМ .... єпт
Думаю багато кого задовільняє робота модераторів а от ти дістав
тому постановка питання в новому голосуванні - КРИВА
Cвобода слова вовсе не гарантирует объективности и достоверности информации
и сама по себе не прибавляет журналистам ни ума, ни вкуса, ни таланта.
и сама по себе не прибавляет журналистам ни ума, ни вкуса, ни таланта.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Яка нафіг манія, Несамовитий. Тебе би так діставали і видаляв би ти по 10-20 безглуздих повідомлень в день, боровся з спамерами, флудерами. Я не збираюсь тут створювати голосування "Чи треба забанити такого то учасника" чи " Мені поступити з тим так чи так" чи збергіати в окремій гілці форуму, хто що натворив десь чи дати усім права адміністратора. Постановка голосування нормальна, якщо загалом робота задовільняє більшість, то меншість має погодитись з більшістю.
- суперстраусятко
- Учасник дискусій
Форум розвивається досить стрімко, особливо прогресує розділ “М і Ж”! Що ж не дивно… Де як не на форумі обговорити проблеми або питання які вас хвилюють. Але якшо хвилюють тільки питання одного роду,тобто секс і ці різні ваші сексуальні ігрища то це вже не нормально! Стоп! Не буду далі розвивати свою думку… Я вже знаю що ви мені напишете. “Ти ше нічого в цій складній дорослій жизні не розумієш, то шо ти нам тут втираєш???” Або “Не хочеш читати теми які тебе не цікалять то не читай.” Так я і зроблю… А ще в Біблії написано “Не суди і не судимим будеш!” Золоті слова… 

I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don't believe it make me real
I'd thought it be easy
But no one believes me
I meant all the thing that I said ("Pieces" Sum 41)
But nothing was worth it
I don't believe it make me real
I'd thought it be easy
But no one believes me
I meant all the thing that I said ("Pieces" Sum 41)