які думки на мою думку треба зустрітись у цю неділю(тільки не вночі)десь під вечір.......Пропоную місце збору на обїзній(між ровенським кругом і Дубенським біля старої газової заправки)!
які в кого будуть ідеї?
На рахунок допомоги:звичайно сайт це класно і круто!але чи не зарано?!.....ми ше реально не разу не збирались!для того щоб був сайт треба щоб і матеріал туди був!ну там інформація про місце збору!фоткі з перших зборів!учасникик клубу і т.д.а в нас реально нічого ще не має!я тут сидів в чаті одному!познайомився з Хлопцем!Сам живе у Ризі!навчається у ВДУ(обмінялись телефончіками)!казав що не одноразово бував на Драгу у Ризі!згоден допомагати всіма способами!можна багатеньких студентів на автомобілях залучати!щоб це все розкручувати серед молоді!щоб не тільки приїжали поучаствовати,але й подивитись як глядачі!
Також познайомився ще з двома!У одного Рено 2.9!(зним також телефонами обмінялись!штормить мене вже коли зберемся!)а у другого
Беха 5-ї серії!але цей шось трохи тормозить!ну побачим!ну хоть мої старання не марні!
скажить на яку годину збираймося а то ми здрузями зїздимо в неділю з ранку на автомобільний ринок знайдемо своїхдрузів і також запросимо їх на на гонку тільки скажіть на яку годину збиратись.
а 02.02.06р. ми заїжали з друзями в Підгайці на аеродром і трасу трохи снігом присипало то в нас є така пропозиція щоб зустрітись десь по раніше і подумати що можна зробити з трасою
треба хоч з чогось почінати а то намісці стояти не дуже класно так якщо потрібно рухатись щоб незамерзнути хочете щоб у Луцьку був Drag & Streetracing то починати треба негайно да же якщо в неділю зібратись і не поїздити то хотяби поговорити на рахунок розвитку Drag & Streetracing на Волині і саме у місті Луцьку
я розумію що аеродром це класно..але хто нам простим людям і від фанаря дасть ,так сказать,у аренду аеродром!притом якщо просто почистити трактором нічого не вийде!треба ще обробити анті голольодними реагентами обробити!поки це нам не підсилу.....
ти вже зразу хочеш гонку-треба спочатку поговорити на самі головні теми....а потім вже згодом перегони...притом глянь за вікном що робиться...............
на рахунок сайту буквально можна зробити через тиждень а ле він буде трохи поганеньким а якщо через місяць + - 4 дня то буде не гірше чім у Київа, Ровно,Одесі т.д.
Так що ми будем старатись зробити по скоріше , але б непогано було б зустрітись обговорити