Значить, зустріч вже відбудеться!
Не забувайте про безпеку. Чув, що недавно десь в Одесі тачка розбилася. 2 трупи. Після цього на дорогах ДАІшники почали штормити переобладнані машини. Навіть постанова міністра з цього приводу є. Будьте обережні. Адреналін - то класно, а от море крові - не дуже.
Значіть такий розклад!я Юрі Савчуку написав з Фокстрота!якщо погода не підкачає то він по ходу має зібрати пару машин!треба ще якось договоритись з тими що той раз були на Д.В.А. і їхати колоною однозначно!Юра теж казав-що якщо їхати-то тільки колоною!
а що ти там-є з твоїх друзів(крім Nightracer)бажаючі поїхати на Драг?
народ якщо погода не підкачає і гонка відбудеться
то зустрічаємось на виїзді з Луцька за кругом в Підгайцях в 13-00
а якщо буде купа снігу то беріть лижі і конькі буде весело!!!
устроїм для війскових:
показові виступи з фігурного катання,
заїзди на лижах на 402 метри,
гра в снєжкі ( хто перший попаде в генерала!!!)
ну я думаю що збір на 13-00 це гон!треба зібратись десь за 2-2,5 години до гонки!поговорити по темі,познайомитись!а потім вирушати у дорогу!ще не ясно яка дорога буде!
а то з такім збором буде як в прошлий раз!гонка на 13-00,а ми в 12-50 з Луцька виїжаєм!і починаємо устанавлювати особисті рекорди! так можна спокойно поспілкуватись-поговорити про розвиток цього всього на Волині!і по чу-чуть виїжати!зробити кружочок Луцьком!приїхати за 20-30 хвилин до гонок!по-пробувати полосу взлёту і тоді готуватись до самих заїздів!а то як будуть далі такі морози то двіжкі позамерзають нафіг! ну треба щось вирішувати!тільки от щось Юра поки мовчить!може комп замерз...........
Слухай Макс(я рохи не по темі)!Мені Братан казав що в тебе Мотор!я от хочу собі взяти V635 або Razer V3 що ти скажеш?ти користувався Моторами-є якісь помітні недоліки?
Ну да. А ти сам попробуй заведися в такий мороз. По Луцьку машини майже на їздять. Ніхто в таку погоду без особливої потреби не хоче виїзджати. Вчора "Москалика" рідного заводив. Прийшлося 2 акумулятори підключати. Один ніяк не хотів крутити . Мінус 22 все-таки було .
Раніше їздив на воді, то такий проблем не було. Зранку відро гарячої в радіатор - і машина через 5 хв. завадиться як мила. Зараз антифриз залитий - мороки менше, але й завести складніше.
Вже морози будуть трохи спадати, тоді й тема "оживе". А взагалі, таку штуку на весну варто затівати. Тоді б вона користувалася підвищеним інтересом, імхо.
не знаю не заню.............ми от свого Опелька в -25 завели!просто взяли акумулятор закутали в кофти старі!і завелась!правда не з першого разу-але завелась!тепер кожен день прогріваєм і нормально робить!а то хто в перший день сильних морозів не завів-той буде чекати потепління!
да розумієш ButMax!я думаю що діло в тому що із-за морозу ніхто не бере свої авто і не хоче обговорювати цю тему!толку!!!!!!!!!ну договоримся ми до тусовкі якоїсь,а ніхто не зможе позаводити своїх металевих конів!
ми от совмесними зусиллями сьогодні накінець то завели Серёгі авто!
я вже взагалі то думав що прийдеться чекати весни!я проторчав 3.5 години біля неї-покрутив її і докрутив наконец!завели наконец!1
Серий казав що пора откривати свій авто сервіс! (ну ще далеко конечно)(но всё такі перша моя машина так сказать!)на рахунок ДВА наврятлі!трасу мені здається не підгтовили...........в таку погоду і морози це майже не реально-хоча все може бути!