Треба поїхати в Львів, там вже є.

Модератор: Саня
Ну і нормально, з ВодокАналами, Теплокомуненергами взагалі ще до цих пір нема...manover писав:"3G від Укртелекому" - від цього відстійника "передових" технологій? Та вони не можуть лад навести зі звичайними "стаціонарами". Он у декотрих - договори ще від 1992 року!!!!!!!!!!!
То піди і перезаключи.... В чому проблема?manover писав:"3G від Укртелекому" - від цього відстійника "передових" технологій? Та вони не можуть лад навести зі звичайними "стаціонарами". Он у декотрих - договори ще від 1992 року!!!!!!!!!!!
Пробла в бюрократії!Basil писав:То піди і перезаключи.... В чому проблема?manover писав:"3G від Укртелекому" - від цього відстійника "передових" технологій? Та вони не можуть лад навести зі звичайними "стаціонарами". Он у декотрих - договори ще від 1992 року!!!!!!!!!!!
Та нікого я не обсираю. МТС чи умс яким був, таким лишився, я особисто якоїсь супер різниці не помітив, крім нових кольорів і пари нових тарифів ( які умс і так би мабуть ввів, навіть і без ребрендингу ) . Це ви шановний якісь постійні тези - мовляв прийшов МТС - все пішло к чортам....як на мене - шо с мо мали, то сі і лишилоblack писав:Пацани, ви точно на УМЗ працюєте. Всіх операторів тихенько обсираєте, тільки МТС рулить. Я прокористувався 5 років УМЗ, був задоволений ним, а з приходом МТС мені все менше подобається цей оператор. Укртелеком взяв би навіть через те, щоб протестувати послуги 3G, зокрема відеотелефонію. Я думаю, що може оператори тепер образумятся трохи і не будуть дерти 1 доллар за 1 Мегабайт інтернету (в десятки разів дорожче, ніж звичайний інет, причому ще й галіма швидкість того інтернету), як вони робили раніше, хоча може й ні. Ціни на CSD інет ж не скинули... А там швидкість 9600, зато бабло деруть.