МТС-Україна
Модератор: Саня
- Black
- Адміністратор
- Стать: чоловіча
- Контактна інформація:
Re: МТС-Україна
Расчет аналитиков "МТС-Украина" показывает, что обосновання стоимость лицензии UMTS для Украины будет на уровне $39 млн.
Украине уже была выдана одна лицензия UMTS компании Укртелеком. Укртелеком заплатил за лицензию около $30 млн. При расчете этой цифры, официальные лица Украины проводили определенные расчеты, чтобы обосновать стоимость лицензии.
Расчеты аналитиков МТС-Украина близки к расчетам, которые проводились официальными лицами. Наши расчеты показывают, что обосновання стоимость лицензии UMTS для Украины будет на уровне $39 млн. При расчете этой цифры использовалась модель подсчета стоимости, в которой среди других учитывались и следующие факторы:
ВВП страны на душу населения
Проникновение мобильной связи
ARPU
При расчете стоимости лицензии учитывалось, что Украина занимает одно из последних мест в Восточной Европе по уровню валового национального продукта на душу населения. Также в Украине один из самых низких в регионе ARPU мобильных пользователей.
Учитывая эти факторы можно сделать вывод о том, что срок окупаемости проекта в украинских условиях может быть длиннее, а риски выше, чем в других странах Восточной Европы.
Также хотелось бы отметить, что высокая стоимость лицензии отвлечет инвестиционные ресурсы операторов и замедлит внедрение технологий, которые Украина и так запускает одной из последних, и затормозит развитие спроса на новые услуги.
http://proit.com.ua/telecom/2007/10/08/174333.html
Украине уже была выдана одна лицензия UMTS компании Укртелеком. Укртелеком заплатил за лицензию около $30 млн. При расчете этой цифры, официальные лица Украины проводили определенные расчеты, чтобы обосновать стоимость лицензии.
Расчеты аналитиков МТС-Украина близки к расчетам, которые проводились официальными лицами. Наши расчеты показывают, что обосновання стоимость лицензии UMTS для Украины будет на уровне $39 млн. При расчете этой цифры использовалась модель подсчета стоимости, в которой среди других учитывались и следующие факторы:
ВВП страны на душу населения
Проникновение мобильной связи
ARPU
При расчете стоимости лицензии учитывалось, что Украина занимает одно из последних мест в Восточной Европе по уровню валового национального продукта на душу населения. Также в Украине один из самых низких в регионе ARPU мобильных пользователей.
Учитывая эти факторы можно сделать вывод о том, что срок окупаемости проекта в украинских условиях может быть длиннее, а риски выше, чем в других странах Восточной Европы.
Также хотелось бы отметить, что высокая стоимость лицензии отвлечет инвестиционные ресурсы операторов и замедлит внедрение технологий, которые Украина и так запускает одной из последних, и затормозит развитие спроса на новые услуги.
http://proit.com.ua/telecom/2007/10/08/174333.html
Я розумію, що треба наповнювати бюджет і все таке, але ж все таки з боку держави не відчувається бажання розвивати технології. Мало того що треба платити за ліцензію, так ще й конверсію частот вимагають за власні гроші проводити, а це так чи інакше відбиватиметься в подальшому не тільки на темпах впровадження, але і на вартості послуг, а отже і на простих людях ( для яких, доречі, так яро наповнюють той же бюджет )...не бачу логіки в діях держави.
-
- Модератор
Не для яких, а завдяки яким... Якби не ми, прості люди, то не було б і того бюджету.flip1715 писав:( для яких, доречі, так яро наповнюють той же бюджет )...не бачу логіки в діях держави.
То не важливо. Аби лишень дали, ліцезії на частоти. І краще щоб їх дали всім бажаючим, а не комусь одному, щоб була конкуренція.Саня писав:Не для яких, а завдяки яким... Якби не ми, прості люди, то не було б і того бюджету.flip1715 писав:( для яких, доречі, так яро наповнюють той же бюджет )...не бачу логіки в діях держави.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Вони хотіли продати Укрателеком подорожче, щоб побільше вкрасти грошей. Але поки це призупинолось, і ліцензій нікому не видають, щоб Укртелеком не втратив привабливість. Це тільки наші дебіли так можуть робити - за допомогою важелів влади мутити все що завгодно, а в результаті Україна відстає від технічного прогресу тільки і програє. Але ж їм пофіг - аби кармани набити побільше. Я не розумію для чого стільки лаве, коли маєш все необхідне і навіть більше і можеш дозволити собі все... Жадність нах.
+1! Абсолютно погоджуюся. У нас для впровадження технологій ще треба впровадити нормальну владу. мля! але все-таки я надіюся, що здоровий глузд переможе з часом і ліцензії будутьblack писав:Вони хотіли продати Укрателеком подорожче, щоб побільше вкрасти грошей. Але поки це призупинолось, і ліцензій нікому не видають, щоб Укртелеком не втратив привабливість. Це тільки наші дебіли так можуть робити - за допомогою важелів влади мутити все що завгодно, а в результаті Україна відстає від технічного прогресу тільки і програє. Але ж їм пофіг - аби кармани набити побільше. Я не розумію для чого стільки лаве, коли маєш все необхідне і навіть більше і можеш дозволити собі все... Жадність нах.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Прийшов сьогодні смс, що мене переведуть в МТС Вільний з 1.11.07, 15 грн в місяць треба платити за пакет. Треба або переводитись в МТС Перший або відключатись нафіг. Спеціальних пропозицій немає і телефонів не пропонують. Що за фігня сталась з тим приходом МТС... Нічого вигідного...
Добре подумай, адже якщо в твоїй телефонній книзі багато номерів умс - то Перший доволі вигідна штука. 15грн не просто так - а зав відсутність ПЗС платиться, а внутрішня сітка дешева як ніколи...та й під Новий Рік щось має бути
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Схожу в МТС, якщо нічого цікаво не запропонують - відключусь. Могли б хоча б якісь Нокії 1110 по 1 грн давати на ДУ на 1 рік, а то й це жмуть...
Загалом повіяло Росією, а не Європою.
Загалом повіяло Росією, а не Європою.
Треба тобі тої Європи? ТАМ АРПУ в кілька разів вищий нашого..не думаю, що хтось би хотів платити за свій моб звязок замість 20 гривень - 100 грн...а то що акцій менше - це факт. акційних телефонів тепер немає. Добре що хоч знижки ще є.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Так доходи більші. Якби ти получав 3000 євро, я думаю 100 міг би тратити на мобільний з легкістю.
Вони там податки платять, не те що ми. И залишається їм з 3000 євро дуля...black писав:Так доходи більші. Якби ти получав 3000 євро, я думаю 100 міг би тратити на мобільний з легкістю.
А що стосується Нокій 1100, то вони сильно впали в якості. Недавно двоє знайомих собі купило, "для дачі та рибалки". Плюються, обоє. Та й дешеві ЛОЧЕНІ європейські телефони нам не потрібні. Все-таки МТС зробив одну хорошу річ - перестав лочити телефони, і за це йому велике наше thanks

- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Та яка різниця яка в них якість. Її продав і забув. А податки ми платим немалі, 30% від зарплати десь уходить в трубу. В трубу, яка прямує в чийсь карман. Бо точно шо не в пенсійний фонд чи ще кудись, бо пенсійний наповнюють і 7,5% з мобільного звязку і при купівлі, реєстрації авто, усіма способами і все одно не вистачає на пенсії... Що за дебільна країна??? Як так закони приймати можна, пенсійний фонд і речі, які ніяк не повязані з ним... Ці гроші, які сплатив в пенсійний з мобільного звязку, я не побачу ніколи!!! А вони мали б зараховуватись хоча б на мій пенсійний рахунок, чи враховуватись потім, коли я досягну пенсійного віку.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
З 1 листопада мене перводять в МТС Вільний, я не хочу в нього переходити, хочу в МТС Перший, але я не можу в нього перейти зараз 30 жовтня безкоштовно або подати заявку, щоб мене перевели саме в нього, а зараз за 32 грн. Я можу це зробити 3 листопада десь приблизно безкоштовно, ну п-ц. Мене чим далі, тим більше це МТС дратує. Я підключився в пакет, мене примусово переводять в новий, який мені не подобається і я не можу обрати, щоб мене перевели в якийсь інший. Тим більше в мене вартість пакету нульова, а переводять в пакет 15 грн. Взагалі договір складений так, що оператор може змінювати тарифи без попередження про це абонентів. Тобто наприклад з 1 листопада оператор введе тариф 1 хв - 1 млн гривень, в перший день абоненти подзвонять і вже компанія може закриватись, бо прибутки будуть шалені. І все буде чесно і законно. Дебілізм. Піду 1 листопада в офіс, якщо буде далі таке ставлення до абонентів галіме, то відключусь і більше не буду користуватись цим москальським оператором. 5 років на контракті і "спеціальні пропозиці" постійно відсутні, проте примусове переведення в інший пакет - це без проблем.
P.S. Мене щось дратує навіть цей агресивний червоний колір, це яйце, червоні офіси... І назва "Мабільниє тєлєсістєми". Раніше вона була гарнішою - "Український мобільний зв'язок".
P.S. Мене щось дратує навіть цей агресивний червоний колір, це яйце, червоні офіси... І назва "Мабільниє тєлєсістєми". Раніше вона була гарнішою - "Український мобільний зв'язок".
Ну так переходь в перший, в чому проблема? плата 32 грн - ну що ж тариф то вигідніший так у всіх операторів. Тим більше якщо за парду нів це можна зробити безкоштовно. або використай бонуси для переходу. А щодо кольорів - повір не в них справа, я абсолютно не захищаю МТС чи УМС, бо користуюсь ним років 5 і добре знаю всі плюси і МІНУСИ, але в інших операторів ситуація не краща.black писав:З 1 листопада мене перводять в МТС Вільний, я не хочу в нього переходити, хочу в МТС Перший, але я не можу в нього перейти зараз 30 жовтня безкоштовно або подати заявку, щоб мене перевели саме в нього, а зараз за 32 грн. Я можу це зробити 3 листопада десь приблизно безкоштовно, ну п-ц. Мене чим далі, тим більше це МТС дратує. Я підключився в пакет, мене примусово переводять в новий, який мені не подобається і я не можу обрати, щоб мене перевели в якийсь інший. Тим більше в мене вартість пакету нульова, а переводять в пакет 15 грн. Взагалі договір складений так, що оператор може змінювати тарифи без попередження про це абонентів. Тобто наприклад з 1 листопада оператор введе тариф 1 хв - 1 млн гривень, в перший день абоненти подзвонять і вже компанія може закриватись, бо прибутки будуть шалені. І все буде чесно і законно. Дебілізм. Піду 1 листопада в офіс, якщо буде далі таке ставлення до абонентів галіме, то відключусь і більше не буду користуватись цим москальським оператором. 5 років на контракті і "спеціальні пропозиці" постійно відсутні, проте примусове переведення в інший пакет - це без проблем.