Ну шо тим дівкам в житті потрібно?...
Модератор: Саня
-
- Модератор
- Стать: чоловіча
З дівчатами складно вести діалог. Так, з ними можна мило спілкуватися на досить різноманітні теми. Але вирішувати серйозні питання в режим_ діалогу - не виходить. В розмові дівчата не підкріплюють свою позицію відповідними аргументами, фактами і т.п. Таке враження, що ми маємо сприймати їхні слова як беззеперечні істини в останній інстаннції. В мене не виходить так робити. Не знаю як у інших. Якщо для дівчини тема розмови "не підходить", то вони негайно зображають образу і опонент перетворюється на ворога. Будь-яке зауваження сприймається "в штики", навіть не пробуючи розібратися що до чого, дослухати співрозмовника.
Думаю, і Вам, і нам потрібно набратися більше терпіння для того, щоб вміти вислухати один одного. Вміння слухати нікому не завадить. Часом бувають ситуації, коли від співбесідника нічого більше й не потрібно. Головне, щоб він вас вислухав. Виговорився - і рішення проблеми приходить саме собою.
А взагал_, давайте жити дружно!
P.S. Системи команд у нас р_зн_. Д_вчата не розум_ють хлопц_в. Хлопц_ не розум_ють д_вчат. Але ж у нас є сп_льн_ протоколи, завдяки яким можна досягнути порозум_ння в деяких областях. Живуть же в одних мережах x86 _ Мак_нтош_, В_ндовси _ Л_нукси... Не без конфл_кт_в, але ж все працює.
Думаю, і Вам, і нам потрібно набратися більше терпіння для того, щоб вміти вислухати один одного. Вміння слухати нікому не завадить. Часом бувають ситуації, коли від співбесідника нічого більше й не потрібно. Головне, щоб він вас вислухав. Виговорився - і рішення проблеми приходить саме собою.
А взагал_, давайте жити дружно!
P.S. Системи команд у нас р_зн_. Д_вчата не розум_ють хлопц_в. Хлопц_ не розум_ють д_вчат. Але ж у нас є сп_льн_ протоколи, завдяки яким можна досягнути порозум_ння в деяких областях. Живуть же в одних мережах x86 _ Мак_нтош_, В_ндовси _ Л_нукси... Не без конфл_кт_в, але ж все працює.
Взагалі, то признаюсь! Маю прекрасні вдносини зі своєю другою половиною. Так що можете заздрити. Довіра настільки велика, що ніхто з нас не сумнівається в повній захищеності своєї спини. Дуже важливо є впевненість в захищеності тилів. Бажаю і вам знайти надійних і морально стійких людей які зможуть закрити і приховати всі ваші слабкі сторони, а ви, відповідно їхні.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
oks писав: А щодо жіночої логіки то її придумали лише задля пояснень незрозумілості і не бажання розібратися
До речі докази не можуть бути впертими вони або переконують або ні
Вперті лише ті хто знов і знов використовує непереконливі докази
Бажання розібратися є. Але розібратися не вдалося жодного разу...
-
- Модератор
Таке враження, що дівчата самі виступають ініціаторами цієї війни. Якщо вони прекрасно просікають ситуацію, то чому б не поділитися деякими занннями з нами. Вам це не вигідно? Це ще раз підтверджує думку, що жінки - корисливі створіння. Без вигоди для себе не поворохнуть і пальцем.
Виходить, існуюча ситуація Вас цілком влаштовує і Ви не бажаєте її змінювати. Вас влаштовує те, як Вас називають, як відносяться. І Ви ж самі навязуєте думку, що хлопцям потрібен від дівчат лише...
Виходить, існуюча ситуація Вас цілком влаштовує і Ви не бажаєте її змінювати. Вас влаштовує те, як Вас називають, як відносяться. І Ви ж самі навязуєте думку, що хлопцям потрібен від дівчат лише...
Востаннє редагувалось Пон 29 серпня 2005 р. 18:12 користувачем Саня, всього редагувалось 1 раз.
Народ як би там не було тут тре йти на компроміс з собою. Треба взаємовигідно існувати. А по іншому нічо не буде. Буде 2 лагеря ФЕМІНІСТОК які будть з плакатами "Мужикі козли" і ВОВКІВ з пляшкою пива і плакатами "БАБИ ДУРИ". Нада якось їх використовувати. Війна так війна. Брати від них то шо ми хочемо. А те шо вони хочуть вони самі візьмуть.
-
- Модератор
alla писав: ты не понял...слово "война" в этом случае употребляеться в хорошем значении..."война"-это как непонимание, ну а непонимание есть между всеми людьми.. :roll:
Кожен бачить світ так, як він хоче. І слова розуміє по-своєму. Я розумію, що "війна" - це те, що Вам потрібно. І нікуди Нам від цього не дітися. Всерівно прийдеться грати за Вашими правилами і робити вигляд, що всі важливі питання вирішуємо Ми.
- Black
- Адміністратор
- Контактна інформація:
В відпустці читаючи книжку Ю.Андруховича "Дванадцять обручів" наткнувся на такі рядки:
Українки тієї пори і справді вже здобули собі деякий розголос на Заході - використовувані не тільки для сексуального рабства, але й для традиційних подружніх зв'язків відразу в кількох південних і північних країнах. "Це дуже класні кобіти, -- жартував один із кав'ярняних знайомих Карла-Йозефа, зубний лікар, ім'я котрого тут не має значення. -- Вони сексапільні, як повії, й нітрохи не зіпсовані фемінізмом".
А навпроти сидять дві цілком однакові дівахи, чи то пак, дєвчьонкі або, краще сказати, тьолкі. Так, я сказав однакові, хоч одна з них фарбована брунетка, інша - така ж блондинка. Ні, їхня однаковість - аж ніяк не близнючого роду, вони насправді різні, та все ж однакові. Ця однаковість із тих, що робить фактично нерозрізнюваними всіх на світі поп-зірок, сучок, модельок, старшокласниць, петеушниць, словом, усіх наших сучасниць, бо її, цю однаковість, створили для них усіх телевізія, журнальні обкладинки й наш радянський спосіб життя.
В останніх рядках знайшов відповідь на те, що мене цікавило.
Українки тієї пори і справді вже здобули собі деякий розголос на Заході - використовувані не тільки для сексуального рабства, але й для традиційних подружніх зв'язків відразу в кількох південних і північних країнах. "Це дуже класні кобіти, -- жартував один із кав'ярняних знайомих Карла-Йозефа, зубний лікар, ім'я котрого тут не має значення. -- Вони сексапільні, як повії, й нітрохи не зіпсовані фемінізмом".
А навпроти сидять дві цілком однакові дівахи, чи то пак, дєвчьонкі або, краще сказати, тьолкі. Так, я сказав однакові, хоч одна з них фарбована брунетка, інша - така ж блондинка. Ні, їхня однаковість - аж ніяк не близнючого роду, вони насправді різні, та все ж однакові. Ця однаковість із тих, що робить фактично нерозрізнюваними всіх на світі поп-зірок, сучок, модельок, старшокласниць, петеушниць, словом, усіх наших сучасниць, бо її, цю однаковість, створили для них усіх телевізія, журнальні обкладинки й наш радянський спосіб життя.
В останніх рядках знайшов відповідь на те, що мене цікавило.