4G обладнання в Україні цікавить
Модератор: Саня
4G обладнання в Україні цікавить
Порадьте, будь ласка, перевірений магазин, де можна купити 4G обладнання в Україні без ризику натрапити на неякісний товар. Планую встановити інтернет на дачі, тому потрібні надійний роутер і антена для посилення сигналу. Хотілося б знайти місце, де допоможуть правильно підібрати комплект під конкретні умови, а також не виникне проблем із доставкою та гарантією.
Re: 4G обладнання в Україні цікавить
У мене була схожа ситуація, коли потрібно було забезпечити стабільний інтернет за містом. Після кількох невдалих спроб із різними продавцями звернувся до інтернет-магазину 555tv і залишився задоволений. Якщо шукаєте 4G обладнання в Україні https://555tv.com.ua/uk , рекомендую звернути увагу саме на цей магазин. Там є великий вибір сучасних модемів, роутерів, антен і готових рішень для різних умов використання. Мені допомогли визначитися з оптимальним комплектом, усе швидко відправили, а обладнання повністю відповідало опису. Після підключення інтернет працює стабільно навіть там, де раніше сигнал постійно зникав, тому можу рекомендувати цей варіант без вагань.