Чи варто довіряти новим офтальмологічним клінікам в Одесі?

Стомились від технічних розділів? Зайдіть сюди і розважтесь!
Форум не модерується!

Модератор: Саня

Відповісти
Orpyna
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Чи варто довіряти новим офтальмологічним клінікам в Одесі?

Повідомлення Orpyna »

Доброго дня всім! У мене трохи змішані відчуття щодо нових офтальмологічних клінік в Одесі. З одного боку, вони виглядають сучасно і обіцяють швидкий результат, з іншого — не завжди зрозуміло, який у них реальний досвід. Чи хтось звертався до відносно нових центрів? Чи краще все ж обирати перевірені заклади, навіть якщо там трохи старіше обладнання? Цікавить реальний досвід, бо не хочеться помилитися з очима — це ж не дрібниця.
Johnny
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: чоловіча

Re: Чи варто довіряти новим офтальмологічним клінікам в Одесі?

Повідомлення Johnny »

Ще зі студентських років страждав від короткозорості та залежності від контактних лінз. Постійні витрати на засоби догляду та незручності під час занять спортом змушували шукати більш сучасне рішення. Коли почав цікавитися лазерною корекцією зору, неодноразово зустрічав позитивні відгуки про офтальмологічний центр Ексімер https://share.google/dH0iwe3mgjDsxbYlE в Одесі. Після консультації переконався, що це місце заслуговує на хорошу репутацію. Лікарі уважно вислухали всі мої побажання та провели ретельне обстеження перед прийняттям будь-якого рішення. Дуже сподобалося, що тут до кожного пацієнта ставляться індивідуально, а всі рекомендації аргументуються зрозумілими медичними фактами. Центр працює з 1999 року та накопичив значний досвід у сфері офтальмології. Особливо важливо для мене було те, що всі маніпуляції проводяться за європейськими та американськими протоколами, які базуються на принципах доказової медицини. Завдяки сучасному обладнанню та професійній команді процес пройшов комфортно та без зайвих хвилювань. Сьогодні я із задоволенням рекомендую Ексімер тим, хто хоче отримати якісне лікування та повернути собі комфортний зір.
Відповісти