Хто де купує жижу для пода, щоб нікотин не був занадто міцним і не першіло в горлі?

Оголошення рекламного характеру

Модератор: Саня

Відповісти
Orpyna
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: жіноча

Хто де купує жижу для пода, щоб нікотин не був занадто міцним і не першіло в горлі?

Повідомлення Orpyna »

Потрібна порада. Перейшла на под не так давно, але досі не можу підібрати нормальну рідину. Купила делікатну тютюнку 50 мг, але від неї так дере в горлі, що аж кашляю, палити просто неможливо. Хочу замовити щось легше і приємніше, можливо, з фруктових лінійок. Порадьте магазин із гарним асортиментом і де опис міцності відповідає реальності?
Johnny
Учасник форуму
Учасник форуму
Стать: чоловіча

Re: Хто де купує жижу для пода, щоб нікотин не був занадто міцним і не першіло в горлі?

Повідомлення Johnny »

Розумію ситуацію, сам колись здуру взяв максимальну міцність і після першої затяжки думав, що легені виплюну, настільки воно було жорстке. Довго експериментував із різними брендами, намагався розбавляти міцні рідини чистою базою без нікотину, але від цього повністю втрачався первісний смак. Методом спроб і помилок з'ясував, що треба дивитися на якість самого очищення нікотину у виробника. В підсумку мені підійшла м'яка жижа для пода https://vapehydra.in.ua/ua/ridini/zhizha-dlya-poda з органічними європейськими компонентами, яка купується на одному надійному ресурсі й взагалі не викликає кашлю. На мій погляд, краще один раз ретельно вивчити опис компонентів, ніж терпіти дискомфорт.
Відповісти